Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün aşımızı olduk çok bugünüde atlatırsak çok şükür sadece hepatit aşılarımız kaldı.. hafta sonuda dr gittik kontrole çok şükür herşey yolunda .. vitamin desteği verdi belki boyumuz için faydası olur diye..
aşımızı olurken iki tanede yenidoğan bebek geldi.. ayy e kadr küçükler baktımda biz onların yanında kocaman olmuşuz ne çabuk geçmiş zaman.. onlar ağladıkça badede üzüldü ağlama deyip durdu kuzum..[/QUOTE
geçmiş olsun bizimde aşımız var bu ay kaç tane vuruyorlar
küçük bebekleri görünce ben çok tuhaf oluyorum hiç öyle olmamış gibi
evet yaa ordaki minik kuzuları görünce anlıyo insan ne kadar büyüdüğünü ama çabuk unutuluyomuş sanki hiç o kadar küçük olmamaışlar gibi..
iki tane aşı yaptılar biri ağızdan biri koldan bu ay göz kontrolümüzüde atlattık mı ii yaşına kadar rahatız..
bende uyku tulumu kullanıyorum çok memnunum çünkü badede üstünde hiçbirşey tutmuyor.. terletmemesi için ben pamuklu aldım uyku tulumunu elyaflar genelde terletiyomuş bizim öyle bir sorunumuz olmadı şükür..
bu arada nazan öksürük sadece üşütmekle ilgili değil alerjikte olabiliyor..Badenin alerjik öksürüğü var mesela dönem dönem başlıyor ve alerji şurubunu kullanınca geçiyor..belki öyle birşeydir.. öksürüğünü bir dinle baklaım kuru öksürükse alerjik olabilir