• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

benmde işyerindekiler dünya kadınlar günü dedim onlarda ne yani bugündemi izin vererim dediler.zaten yarın izin alacağım dedim :1: erkekler hepsi bizdemi ameliyat olsak diyorlar 2 aydır yatıştasınız

filiz tahmin ettiğim gibi kırşehirde gittiğimiz markette bulamadım.aramaya vaktimde yoktu buz gibiydi ellerimin çatlağı geçsin diye dolaşırken yüzüm gözüm çatlayacaktı.görümceme sordum vaseline karartır dedi daha fazla ne kadar kararırım merak ettim doğrusu bende nivea sürdüm yine

ama benim dediğim eski vaselin değil yeni ürünler çıkarmış eltinin dediği eskisidir kesin yenisi nivea gibi krem

filiz biliyorum anacum reklamlarını gördüm ama daha tartışmadım yok senin dediklerin eski yenisi çıkmış falan

bugün aşımızı olduk çok bugünüde atlatırsak çok şükür sadece hepatit aşılarımız kaldı.. hafta sonuda dr gittik kontrole çok şükür herşey yolunda .. vitamin desteği verdi belki boyumuz için faydası olur diye..

aşımızı olurken iki tanede yenidoğan bebek geldi.. ayy e kadr küçükler baktımda biz onların yanında kocaman olmuşuz ne çabuk geçmiş zaman.. onlar ağladıkça badede üzüldü ağlama deyip durdu kuzum..

bugün aşımızı olduk çok bugünüde atlatırsak çok şükür sadece hepatit aşılarımız kaldı.. hafta sonuda dr gittik kontrole çok şükür herşey yolunda .. vitamin desteği verdi belki boyumuz için faydası olur diye..

aşımızı olurken iki tanede yenidoğan bebek geldi.. ayy e kadr küçükler baktımda biz onların yanında kocaman olmuşuz ne çabuk geçmiş zaman.. onlar ağladıkça badede üzüldü ağlama deyip durdu kuzum..[/QUOTE
geçmiş olsun bizimde aşımız var bu ay kaç tane vuruyorlar
küçük bebekleri görünce ben çok tuhaf oluyorum hiç öyle olmamış gibi

hüsniyem kocaman oldular değilmi ya ama büyüsünler büyüdükçe daha çok sevdiriyorlar kendini hatta yarımyamalak konuşmaları yokmu her kelimede yiyesim geliyor.bizimde 1,5 yaş aşımız nisan başında olacak...

egemenin öksürüğünü bir türlü atlatamıyoruz gece terlediği için diye düşünüyorum ne yaparsak yapalım açıyo üstünü teri soğuyo ince giydiriyorum yine de terliyo bu ay 2. antibiyotik kullanışımız ne yapacağımı şaşırdım

eymende kaç gündür terliyor ama sadece kafası vücudu terlemiyor ama eşimde öyledir en fak iş yapsa alnından boncuk boncuk terler.ha birde saçlar uzadı onunda etkisi olabilirmi.akşamda soğuk algınlığı ilacı verdim bugün daha iyiymiş

eymende ne yaparsam yapayım çıkıp yorganın üzerinde yatıyor ama uyku tulumu olduğu için çok telaş yapmıyorum yatağın yanında yedek battaniyeside var onu örtüyorum üzerine.

bende uyku tulumu kullanıyorum çok rahat bence badisinin üzerine giydiryorum üstünede bir battaniye örtüyorum onu genelde açıyo ama içim rahat çünkü terleyip üstlerini açtığında çok tehlikeli bence sende giydir

evet yaa ordaki minik kuzuları görünce anlıyo insan ne kadar büyüdüğünü ama çabuk unutuluyomuş sanki hiç o kadar küçük olmamaışlar gibi..
iki tane aşı yaptılar biri ağızdan biri koldan bu ay göz kontrolümüzüde atlattık mı ii yaşına kadar rahatız..
bende uyku tulumu kullanıyorum çok memnunum çünkü badede üstünde hiçbirşey tutmuyor.. terletmemesi için ben pamuklu aldım uyku tulumunu elyaflar genelde terletiyomuş bizim öyle bir sorunumuz olmadı şükür..
bu arada nazan öksürük sadece üşütmekle ilgili değil alerjikte olabiliyor..Badenin alerjik öksürüğü var mesela dönem dönem başlıyor ve alerji şurubunu kullanınca geçiyor..belki öyle birşeydir.. öksürüğünü bir dinle baklaım kuru öksürükse alerjik olabilir

uyku tulumu olunca direkt yorgan açılınca üşümüyor vücut sıcaklığı devam ediyor.

kredi kartlarından nefret ediyorum 6 aydır bonusu iptal etmiyolar aradım neden iptal etmiyosunuz diye 1 saat tlf tutuyolar kapamışlar kartı kapatmayın iptal edin diyorum kapatmışlar iptal etmişler o yüzden kart bedeli çıkmış karta onu ödemeliymişim deliricem ya

evet yaa ordaki minik kuzuları görünce anlıyo insan ne kadar büyüdüğünü ama çabuk unutuluyomuş sanki hiç o kadar küçük olmamaışlar gibi..
iki tane aşı yaptılar biri ağızdan biri koldan bu ay göz kontrolümüzüde atlattık mı ii yaşına kadar rahatız..
bende uyku tulumu kullanıyorum çok memnunum çünkü badede üstünde hiçbirşey tutmuyor.. terletmemesi için ben pamuklu aldım uyku tulumunu elyaflar genelde terletiyomuş bizim öyle bir sorunumuz olmadı şükür..
bu arada nazan öksürük sadece üşütmekle ilgili değil alerjikte olabiliyor..Badenin alerjik öksürüğü var mesela dönem dönem başlıyor ve alerji şurubunu kullanınca geçiyor..belki öyle birşeydir.. öksürüğünü bir dinle baklaım kuru öksürükse alerjik olabilir

inşallah ateş falan yapmaz aşılar bizim doktorda 2 yaşında kulak ve göz kontrolü yaptırın dedi

Back
X