• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

aylin sonerden daha iktidarlıdır murat en azından sevdiği kızı aldı.soner gibi uzaktan bakmak zorunda kalmadı

selam sonunda gelebildim... bilg sorun vardı kkyı açar açmaz kapatıyodu sinir oldum ama düzelttim çok şükür ve burdayım..
sümeyye nasılsın canım

mesai bitti kızlar bugün performansınızı hiç beğenmedim pazartesi sendromuna veriyorum yarın gümbür gümbür gelin :)

slm kızlar bende bugün giremedim.temizlik yaptım ohhh mis gibi domestos kokuttum her yeri..:1:
benim oğlum derdini anlatıyo baya baya.anne,baba,dede,anane,nene,atta,çiş,mama,suya buu diyo biyeri acıdığında acıyo diyo babasıyla oyun oynadığı zamanlarda ona kanka diyo..ne biliyim bunun gibi birçok şeyi çok net konuşuyor..bu arada oğluşumun iki tane daha dişi patlamış 14 dişimiz oldu.bu aralar huysuzlanıyodu geceleri dişindenmiş demekki..

günaydın kızlar karlı ve soğuk bir kırşehir sabahından sıcacık bir merhaba hepinize.eymende sol alt damağı kabarmıştı azı çıkacak diye bekelrken dün baktım üstten diş patlamış bile.yanında köpek dişinde yeri şişmiş şimdilik 11 dişi var .

günaydın sümeyyecimmm....burdada kar bi geliyi bi gidiyi....şölee lapa lapa yağsa ne güzel olur....eymene maaşallah durunun diş yönünden bi sıkıntısı yok çok şükür...bi gün bakıyom kızarıyor bı gun bakıyom sişiyor bi gün bakıyom patlamış.....:nazar:

eee ne var ne yok sümeyye kızz eltin napıyor...:23:

Bu Anlamlı Günümüz Kutlu olsun

Bir kadın güçlüdür aslında.
Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür.
Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasını sevmez.
İster ki Erkeğin gücü kendisine huzur versin.
Kendi kendine yapabileceği şeyleri bile Erkeğin yapmasını bekler.
Böylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de
erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir.
Ancak kadın gücünü göstermek istediğinde onu engelleyemezsiniz.
Yapmak istediği bir şey varsa mutlaka yapar.

Bir kadın sevgilidir aslında.
İçinde her zaman sevgiyi taşır.
Sevdiklerinden kolay kolay ayrılamaz. Sevdiklerini kolay kolay kıramaz.
Zor sever ama tam sever.
Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için
yüreğinin kabul ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir.
Ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız.
Belki kolayca yüreğine girebilirsiniz.
Ancak beyninde yer etmemişseniz her an terk edilebilirsiniz.
Sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbette.
Bunun nedeni ise engelleyemedikleri "acımak" duygusudur.

Can DÜNDAR

günaydın aylin maşallah duruya.elticiğimi kaç zamandır görmüyorum. artık fazla gelip gitmiyor çeyiz diziyordur herhalde .bi atom tedavisi aldım diye tlf etti demmekki ameliyat sonrası verdiğim msjlar iletilmiş :1:

evettt kadınlar günü ya....eşime sabah diyorum da diyorki abartma istersen 4 gün önce doğumgünün vardı......:1:

elticiğinde demek yanlış yaptığını anamış....kaç yaşındaydı kız senin elti adayı.....

1988 doğumlu .dün akşam kayınvalideme uğradık bana dediki yeni gelinin aldıklarını görünce sana hiçbirşey yapmadığımızı farkediyom dedi.:1:

1988 doğumlu .dün akşam kayınvalideme uğradık bana dediki yeni gelinin aldıklarını görünce sana hiçbirşey yapmadığımızı farkediyom dedi.:1:

küçükmüş bee ....bende bişe sandım cahil o kızz aklı 5 karış havadadır onun şincik...

ama bende 84 doğumluydum 2008 evlendim hemen hemen aynı yaşlarda evlenmişiz.bizdemi öyleydik acaba.ama yok kızım bu da evlenemden beli ettti ben gri istiyorum dedi beyaz eşyalarını daha söz yok bişey yok.bende ozaman çamaşır makinesi alınacaktı eşime dedimki çocuk kilitli ve dijital olanı alalım eşim olmaz annemler beğenmiş almışlar değiştirin diyemem dedi sustum oturdum :53:

kadın olmak zor iş anacum .mesela normalde bugünlerde hasta olacam ama olmadım ve 1 gün bile gecikme strese girmeme yetiyorda artıyor bile :26:

selam kizlar nasilsiniz
bebisleriniz nasil
kadinlar gunumuz kutlu olsun buarada
kizlar erdenayi emzirmekden kesmek istiyorum sizler nasil birakdiniz ve sutte nasil alisdirdinizzzzz

demet hoşgeldin ben eymeni ilk hafta gündüz emzirmedim sonra bir kaç gün akşam yatarken vermedim sonrada gece kalkınca eşim aldı kucağına biberon tutmuyordu muhallebi falan verdik 1-2 gün geçince kendiliğinden süt içmeye başladı ..ama işte yanında birisi olunca kolay oluyor.

ama bende 84 doğumluydum 2008 evlendim hemen hemen aynı yaşlarda evlenmişiz.bizdemi öyleydik acaba.ama yok kızım bu da evlenemden beli ettti ben gri istiyorum dedi beyaz eşyalarını daha söz yok bişey yok.bende ozaman çamaşır makinesi alınacaktı eşime dedimki çocuk kilitli ve dijital olanı alalım eşim olmaz annemler beğenmiş almışlar değiştirin diyemem dedi sustum oturdum :53:

hımm....bu cahil uyanıklardan desene yinede kendi aklınla yapmıyordur bence vardır onun bir akıl vereni...

ayy biz her sene verirler kadınlar gününde karanfil geldi yine ........:71:

demetcimm hoşgeldin canımm seninde kk günün kutlu olsun....

emzirme konusunda yardımcı olamıyacağımm......maalesef benimki kendi bıraktı.....bence bıraktırma ya kendi bıraksın bakalım sıpa belki kendi bırakır......:45:

Back
X