- 1 Mayıs 2007
- 6.937
- 3.265
merhaba kızlar...bugun 35. gunumuz cok sukur.amelıyat yerım hala arada sızlıyo.kanamma az az devam edıyo.bebıs de cooooook gaz var.bu yuzden hem sapsımplex hemde nurse harveys kullanıyoruz mecburen...bu konuda nacızane bı tavsıyem var sıze.surup ıcırmek cok zor oluyo bebıse.heryere dokuluyo.en sonunda bı yontem bulduk.bıberon agızlıgını cıkarıp hunı seklınde agzına verıyoruz emzık gıbı.ıcınede surubu dokuyoruz.cok cok cekıyo ordan...aklınızda bulunsun.
yalnız sıze bı sorum olcak aranızda hem bıberon hem meme veren varmı bebıse?
bıde goguslerı hala acıyan varmı?
son sorum benım bı gogusten sagınca 15 20 dk da ancak 60 ml süt cıkıyo.hem oyle fıskırma falanda yok.ama bebısın kılo alımı normal..sızce 60 ml azmı?
kendınıze ve bebıslere ıyı bakın...
Offf kızlar yaa kızım hastalığından dolayı uyuyamıyor şöyle rahat rahat hep huzursuz tam olarak uykuya dalmakta zorlanıyor dakikada bir uyanıp azıcık mızıldanıp yeniden uyuyor ama çok rahatsız.Kızlar benden taviye önümüz kış ve bebeklerimiz şu an çok küçük dikkat edin bebeklerinize çünkü hastalanınca iyice huysuzlaşıyorlar(((
bende huggies kullanıyorumm cok memnunumm baharcımm... banyoo ferahlıgı oda cok güzel tavsiye ederimmm
geçmiş olsun canım valla tamda hastalık havası herkes grip.. havalarda bir sıcak bir soğuk üşütcem diye korkudan kat kat giydiriyom valla.. umarım kaloriferler yanana kadar hasta etmem bakalım..
dilek çim geçmiş olsun... Allah şifalar versin defne su meleğime
kızlar hepinize mrb sanırım bir coğumuzda aynı dert benimde sütüm cok az.gecen gün dr gittik.dr sütümü sağmamamı sadece emzirmemi istedi.cünkü emzirme sırasında bebeğin emmesiyle uyarılma artıyor ve süt yapımı hızlanıyormuş.ayrıca sağmak tüm sütü boşaltmıyormuş.birdev drum önerdi:
75gr toz ısırgan otu tohumunu 500gr balla karıstırıp günde 4 tatlı kasığı yiyorum.ayrıca yediğim yoğurt vs gibi seylerede ısırgan tohumunu karıştırıorum.birazda olsa etkisini gösterdi.ama tabi mamaya devam.günde 5 defa emzirmelerin ardından 90cc mama veriyorum.her saat bası emziriyorum.bende cok kafaya takıyorum ama elden gelen brsey yok.
kızım uyuyor şimdi ama uyutana kadar akla karayı seçtim yanii
4-5 gundur canıma okudu kızlar
gunduzleri uyutabilene aşk olsun, sallıyorum olmuyor, emzik istemiyor, memede uyurdu onu da bıraktı
bu şekilde degişen var mı? geceleri bile bazen 2 saat uyumuyor. oysa gecen ay surekli uyurdu her emmeden sonra.
acaba hasta falan mı oldu da ben anlamıyorum..
kızım uyuyor şimdi ama uyutana kadar akla karayı seçtim yanii
4-5 gundur canıma okudu kızlar
gunduzleri uyutabilene aşk olsun, sallıyorum olmuyor, emzik istemiyor, memede uyurdu onu da bıraktı
bu şekilde degişen var mı? geceleri bile bazen 2 saat uyumuyor. oysa gecen ay surekli uyurdu her emmeden sonra.
acaba hasta falan mı oldu da ben anlamıyorum..
dilekcim gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesir kuzun, bende cok korkuyorum usutucez diye bu havalarda, kalabalik yerlere alisveris merkezlerine felan kesinlikle goturmmek lazim bebekleri
bizde utuluyoruz bebek kiyafetlerimizi , utulemekte lazim bence sonucta bizim kendi camasirlarimiz bile utuleniyor mikroplari olsun diye onun teni daha da hassas
gulcancim sut meselesini kafana takma, benim goguslerim oldukca kucuk oyle sapir sapir sutte akmiyor makinayla sagdigimda da simdiye kadar en fazla 90 cccikardim normalde 60-70 cc sut cikiyor bi gogusten
ama alis 1 ayda cok iyi kilo aldi doktorumuz bile tebrik etti beni, benim sana tavsiyem sutum yok deme ne zaman isterse emzir oglunu
kizlar sizin bezler arada sizdirma yapiyormu
ben prima 2 numara kullaniyorum bir kac sefer kakasi ve cisi sizip ustunu bbatirdi, acaba bezmi degistirmem gerekiyor
birde bizim oglan uyurken cok acayip sesler cikartiyor gaz sancisindanda deil
yani sadece ikinma sesi deil, genizden inlemeler bogaz temizlemeler ve daha bir suru ses, merak ediyorum aranizda bebegi gece bu tip sesler cikartan var mi yoksa kuzumun bi sorunu mu var ::