Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm millet ya çok uykum var yaaaaa şöle bi yatıp saatlerce uyumak istiyom :S
kızlar moralım cok bozuk...sanırım sutum azalıyo..bebısı emzırmek ıcın aldıgımda gogsume bıraz cekıp aglamaya baslıyodu.bı sagdım gece 2 gogusten toplam 30 ml cıktı.cok uzuldum.gece oldugu ıcın yada ıyı beslenemeım dye olmustur belkı dıye dusundum.ama zaten bebısım 3 gunden berı hep 5 yada 6 dk emıyo...
sızın bebısler acıkınca kac dk emıyo kızlar??? varmı bızım gıbı az emen?
2 3 saatte bır sadece 5 dk((((
Canım benim bebeğim göğsümden emmediği için birşey diyemeyeceğim. Ben sürekli sağıyorum geçenlerde emzireyim dedim 20dk kadar emdi ve uyudu sonra göğüslerimde kalan sütü boşaltayım dedim bir sağdım bebişim nerdeyse hiçbirşey içmeden uyumuş kalmış sağdığım sütün miktarına bakarak buna karar verdim..Benden sana tavsiye bebeğin emdikten sonra göğüslerindeki sütü mutlaka boşalt göğüslerin boşalttıkça dolacak arz talep meselesi yani bebeğime sütüm yetiyor deyip göğüslerde kalan sütü boşaltmazsan göğüslerin yeterince süt salgılamayacağını ve zamanla sütün azalacağına inanıyorum ben 1,5 aydır sütümü sağıyorum ve gerçekten çok arttı sütüm ve artık emzirmeye cesarette edemiyorum hem sütüm ii hemde bebeğim çok güzel kilo alıyor.
kızlar moralım cok bozuk...sanırım sutum azalıyo..bebısı emzırmek ıcın aldıgımda gogsume bıraz cekıp aglamaya baslıyodu.bı sagdım gece 2 gogusten toplam 30 ml cıktı.cok uzuldum.gece oldugu ıcın yada ıyı beslenemeım dye olmustur belkı dıye dusundum.ama zaten bebısım 3 gunden berı hep 5 yada 6 dk emıyo...
canım bebeklerin saçını saç kurutmayla kurutmak zarar verir bence ben hiç denemedim.benim kız baya saçlı banyodan sonra saçı yaş kalıyor ama bere takıyorum hemen.yada annem temiz bir tülbent sarıyor yarım saat kadar.Bebeklerinizin başını terli bırakmayın hanımlar muhakkak saç kurutmayla kurutun.Bide çok sıkı giydiriyoruz terletip daha çok hasta ediyoruz.
canım eğer oğlun kilo alımı iyiyse hiç üzülme.çünkü bebekler ilk beş dakikada sütün %90ını emermiş zaten.bebeğinin emme gücü arttığı için daha cabuk doyuyordur.kızlar moralım cok bozuk...sanırım sutum azalıyo..bebısı emzırmek ıcın aldıgımda gogsume bıraz cekıp aglamaya baslıyodu.bı sagdım gece 2 gogusten toplam 30 ml cıktı.cok uzuldum.gece oldugu ıcın yada ıyı beslenemeım dye olmustur belkı dıye dusundum.ama zaten bebısım 3 gunden berı hep 5 yada 6 dk emıyo...
Canım benim bebeğim göğsümden emmediği için birşey diyemeyeceğim. Ben sürekli sağıyorum geçenlerde emzireyim dedim 20dk kadar emdi ve uyudu sonra göğüslerimde kalan sütü boşaltayım dedim bir sağdım bebişim nerdeyse hiçbirşey içmeden uyumuş kalmış sağdığım sütün miktarına bakarak buna karar verdim..Benden sana tavsiye bebeğin emdikten sonra göğüslerindeki sütü mutlaka boşalt göğüslerin boşalttıkça dolacak arz talep meselesi yani bebeğime sütüm yetiyor deyip göğüslerde kalan sütü boşaltmazsan göğüslerin yeterince süt salgılamayacağını ve zamanla sütün azalacağına inanıyorum ben 1,5 aydır sütümü sağıyorum ve gerçekten çok arttı sütüm ve artık emzirmeye cesarette edemiyorum hem sütüm ii hemde bebeğim çok güzel kilo alıyor.
kızlar hepinize mrb sanırım bir coğumuzda aynı dert benimde sütüm cok az.gecen gün dr gittik.dr sütümü sağmamamı sadece emzirmemi istedi.cünkü emzirme sırasında bebeğin emmesiyle uyarılma artıyor ve süt yapımı hızlanıyormuş.ayrıca sağmak tüm sütü boşaltmıyormuş.birdev drum önerdi:
75gr toz ısırgan otu tohumunu 500gr balla karıstırıp günde 4 tatlı kasığı yiyorum.ayrıca yediğim yoğurt vs gibi seylerede ısırgan tohumunu karıştırıorum.birazda olsa etkisini gösterdi.ama tabi mamaya devam.günde 5 defa emzirmelerin ardından 90cc mama veriyorum.her saat bası emziriyorum.bende cok kafaya takıyorum ama elden gelen brsey yok.
evet canım zaten dr öyle söyleyince benimde aklıma sizler geldiniz.bilemiyorumki canım.ama ben gün içerisinde cok sağınca göğüs uçlarım cok acıyor ve kıyafet deyince bile acayip canım yanıyor.siz nasıl önlüyorsunuz bu durumu.lansinoh kremide düzenli kullanıyorum ama...artmasa benim sütüm artmazdı çünkü kzım emmek istemediği için ben hap sağdım..hala tam olarak beslenmesine yetmiyo ama eskisine göre iki kat arttı nerdeyse inşallah sağa sağa daha da artacak..evet kaffaya takmayınca daha çok süt oluyo kesinlikle..
evet canım zaten dr öyle söyleyince benimde aklıma sizler geldiniz.bilemiyorumki canım.ama ben gün içerisinde cok sağınca göğüs uçlarım cok acıyor ve kıyafet deyince bile acayip canım yanıyor.siz nasıl önlüyorsunuz bu durumu.lansinoh kremide düzenli kullanıyorum ama...
ayfercim geçmiş olsun canım.bu arada bilmediğimiz neler var ilk defa duydum şu yazdığın mamayı ben milupa pree aptamil kullanıyorum.dr 45 günlükken aptamil 1e geç dedi.4 gün sonra yani.şu ısırgan otu tohumu sütümü biraz arrtırır gibi oldu.sizde deneyin kızlar.özellikle gece emzirirken bende üsüyorum.bende alayım atletten canım.