benimde geçen hatfa sütüm çok azdı artık yavrum açlıktan ağlıyordu eşime mama verelim dedim ama kesinlikle hayır dedi süt yapıcık şeyler yemeye başladım ama yine az yine az...
bu hafta da oğlum gecelir saat başı kalktığı için her saat başı bir bardak su içmeye başladım ama inanmazsınız sütüm şu an çok fazla hatta oğlum ağzından çıkardığında fışkırıyor resmen (maşallah)...Ben çözümü su da ve çok emzirmede buldum...Sürekli oğlum meme de çünkü...Ve birde bir göğsü boşaltmadan diğerine geçmeyin göğüs boşalınca beyine süt yap mesajı gidiyor...
benimde geçen hatfa sütüm çok azdı artık yavrum açlıktan ağlıyordu eşime mama verelim dedim ama kesinlikle hayır dedi süt yapıcık şeyler yemeye başladım ama yine az yine az...
bu hafta da oğlum gecelir saat başı kalktığı için her saat başı bir bardak su içmeye başladım ama inanmazsınız sütüm şu an çok fazla hatta oğlum ağzından çıkardığında fışkırıyor resmen (maşallah)...Ben çözümü su da ve çok emzirmede buldum...Sürekli oğlum meme de çünkü...Ve birde bir göğsü boşaltmadan diğerine geçmeyin göğüs boşalınca beyine süt yap mesajı gidiyor...
ece canım benım peki aglamıyo açlıktan nasıl duruyo benım yavrumda 7-8 kez çiş 3defa falan da kaka yapıyo gunde ama mama vermeyınce açlıktan aglıyo dayanamıyom verınce kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyo ve hala da kılo alımı çok yavaş offf kafam karışıyo valla önce emzip sonra veriyorum mamayı pekı senın bebeşin kılo alımı nasıl
bende mama veriyorum sonra üstüne emziriyorum benimde sütüm çok az
benim kızımda dogdugu ilk 15 gün sabaha dek uyumuyordu sabah 5 demeden kesinlikle uyumuyordu sadece meemde uyuyakalıyordu ve yatagına bırakınca basıyodu feryadı..ama annem geldi çok şükür düzene gitdi gibi anlamadım ne hikmetse...
benim kızımda 19 günde toplam 300 gram almıştı.doktor mamayı artırdı günde 6-7 kez 60 cc mama veriyorum... bakalım 1 ayını bekliyorum ne kadar alcak diye..ama bende çok üzülüyorum herkesin bebesi 1 kiloyu aşkın almış benimkisi çok az alıyo üzülüyorumbana gene fazla almadı gibi geliyo ama hayırlısı bakalım...pazartesi kontrolu var.
herbişeyi denedim ama dolu dolu süt dolu gögüslerim benimde yok cnmmama veriyorum bende...
bende 60 cc günde 6-7 kezveriyorum...genede doymuyor gibi..mememide cop cop emiyo...
canım doktoruna danış öyle artır mamayı doktor ne kadar önerirse...inşallah kuzucuklarımız tontiş tontiş olur
benimde gögsümü sıkınca pıt pıt damlıyo öyle fışkırarak çok nadir bir iki delikten fışkırıyo canım...ama genelde hep pıt ptı damla şeklindebuda demek oluyoki sütüm çok az
ınanıyorum canım gelcek 900 gr lık mamalar daha uygun ama ben almıyorum 350 grlık alıyorum sütüm gelecek ziyan olmasın diye ümitliyim yani hala mamayı kafama göre aldım aptamilin bebek sütü ılk bebek dr mama yok dedi aaa manyak adam sütün varsa gel sen emzır napıyım mecbur kaldım vermeye sarılıgı başlamıştı açıktan ama mamayı verınce düştü sarılıgı em yüksek 9.7oldu atllattık sonrakı dr da ver ama önce emzır sonra mamayı ver dedi öle yapıyom bendeya ben ne sütümü sagdım simdiye kadar nede mama veriyorumm...... gögüslerim dolup tasmıyor ama emzirdigimde doyddugudan emin oluyorummm... gülcancımm bende sıkınca damla olarak geliyooo oglum agzından bırakıncada bazen dedigin gibi ince bişekilde fıskırıyoo......üzülme lütfenn canım.inanın hersey pskolojik var deyin olacak deyinn önce siz inanın bakın nasıl olurrrrr . mamayı senmi kafana göre aldın doktorunmu verdii???
kızlar ben sadece 1 ay anne sütü emmişim o da yarım yamalak. sonrası pirinç unu ile hazırlanan mama. nerdeee bugünkü her türlü vitamini ıvırı zıvırı takviyeli mamalar. ama allaha şükür bağışıklık sistemim de çok güçlüdür. bence bu mama olayını daha fazla kafanıza takıp ta sütünüzü kaçırmayın. sonuçta bi şekilde beslenecekler değil mi? öyle kötü şeyler düşnünce beni getirin aklınıza. yahu taş gibiyim taşşşş yaşasın pirinç unu...
gülcancım benim de fışkırmıyor canım damlıyor ama yetiyor şükür...
kızlar ben sadece 1 ay anne sütü emmişim o da yarım yamalak. sonrası pirinç unu ile hazırlanan mama. nerdeee bugünkü her türlü vitamini ıvırı zıvırı takviyeli mamalar. ama allaha şükür bağışıklık sistemim de çok güçlüdür. bence bu mama olayını daha fazla kafanıza takıp ta sütünüzü kaçırmayın. sonuçta bi şekilde beslenecekler değil mi? öyle kötü şeyler düşnünce beni getirin aklınıza. yahu taş gibiyim taşşşş yaşasın pirinç unu...
öle canım da kendıme laf anlatamıyom eksık görüyorum kendımı bıde okudukça bagışıklık sistemi iile ilgili daha üzülüyorum
tülaycım ya sen gögüsünü sıkınca sütün çıkışı nasıl fışkırıyomu yoksa akan sekıldemıçıkıyo ya merak ettiğim çok süt olunca nasıl gelcek kıyaslama yapcam
kızlar bu arada ben huggies natural hassas dokunuş ıslak mendilini aldım. ben de ılık su ve pamuğu denedim ama pişik olacaktı nerdeyse. dalin, canbebe, unibaby de kullandım ama huggies öneriyorum çok memnun kaldım.