2009 Eylül Anneleri

selam kızlar

bebiş yüzünden nete giremiyorum hem mız mız gazı çıkarırken ağlıyor ıkınıyor ıkınıyor çıkmıyor bir türlü..uyku düzensiz bilmiyorum napcam...

Sünnet ettirmeyi düşünüyorum sizler ne zaman ettiriceksiniz

Birde eşinizle birlikte oldunuz mu yoksa 40 çıkmasını bekliyorsunuz ben korkuyorum da biraz...

[/BBEBEKLERINDEANNE SUTU SARILIGI] OLAN VARMI #
merhaba arkadaslar bebegim bugun 36 gunluk malesef sariligimiz devam ediyor doktor idrar tahlili yapti tiroidlerine bakti ama bir sey yo anne sutu sariligndan suphelendi ve sutu ksmemi soyledi bebeklerinde anne sutu sailigi olan varmi ve sutu kesen anneler varmi goguslerim cok agriyor ve sisti bir agri var kizariklik ve ates yok suan ama bu agrilaer cok kotu merak ettigim bebegimin sariligi nezaman gececek

Bizim yarın kırkımız çıkıyor.Biz 8 haftayı bekliyoruz.Zaten kanamam da devam ediyor.

cnm bizde 4 aylık felan sünnet ettirmeyi düşünüyoruz ama bakalım
bnm kanamam yeni yeni kesliyo 40 mız da çıkmadı beklemedeyiz cnm
valla uykuları sorma bi aşı olduk bizimde düzenimiz kaçtı

cnm bizde 4 aylık felan sünnet ettirmeyi düşünüyoruz ama bakalım
bnm kanamam yeni yeni kesliyo 40 mız da çıkmadı beklemedeyiz cnm
valla uykuları sorma bi aşı olduk bizimde düzenimiz kaçtı

sünneti ben ilk oğlumda 20 günlükken yaptırdım...

Şimdi oğlum 27 günlük olucak inş... 40 çıkmadan yaptırım diyorum bebekken daha kolay atlatılıyor sünnet işi...ama havalar soğuk...

Bizim aşımıza da 3 gün kaldı bakalım nasıl olucak peşin peşin fitil alsammı acaba .. evde bulunsun...

yaaaaaa ne güzel bakımı nasıl oldu cnm anlatsana bizde yaptıralım olmazsa sonra kış geçsin die beklemeyelim

herkese merhaba kızlar, bizde sünnetin doğduğunda yapılmasını istiyoduk ama solunum problemi yüzünden olamadı şimdi 2 veya 3aylık olsun diyoruz şimdi araştırıyoz bakalım ne olacak.

Son düzenleme:

1. ay aşısı ateş yapmıyor tatlım boşuna alma.. o aşıdan zaten doğar doğmazda yapıldı birinci dozu. önemli olan ikinci ay aşısı tam üç tane yapıyolar bi koldan iki tanede bacaklardan sonuncu çok yakıyomuş doğa bastı valla çığlığı. :) işte onların biri karma karma ateş yapar yaparsa eğer o zaman fitil bulundurursun.

kırmızı, fatoşgül, gamzecim, tülayım teşekkür ederim kızlar. lahusalık bitti bugün doktora gitcez bakalım smear testi falan isticekmiş. iğğğkkk gene kurcalıcaklar yaaaa

slm kızlar ya benim oglan gögsümde uyumak istiyor... yatagında uyumuyorrr sabah yanıma aldım cok rahat uyudu yatagına koyuyorumm kımıl kımıl hiçç uyumuyorrr böylede alıssın istemiyorum napcemm ben yaaaa

slm kızlar ya benim oglan gögsümde uyumak istiyor... yatagında uyumuyorrr sabah yanıma aldım cok rahat uyudu yatagına koyuyorumm kımıl kımıl hiçç uyumuyorrr böylede alıssın istemiyorum napcemm ben yaaaa

canım benim oğlan da öyle istemeye başladı. hatta poposuna pıt pıt vura vura uyumaya bayılıyor. kucağımda ıkındı sıkındı ağladı omzuma koydum başını totsuna pıtlamaya başladım amanın uyudu kaldı :)

aynen benimkiside çok memeci oldu ya...mememi emerekn uyumaya bayılıyor ama mememden çektimi basıyo feryadı...daha beşiginde birgece uyumadı..beşigini hiç sevmiyor napcam ben ya..-tatlicadiarzu-

Demek ki bu dönemde herkesin bebeği aynı benimki de memeci oldu geceleri bile beraber uyuyoruz artık.Üstelik sütüm de yok önce mama veriyorum sonra emziriyorum yavrum oracıkta uyuya kalıyor.

Demek ki bu dönemde herkesin bebeği aynı benimki de memeci oldu geceleri bile beraber uyuyoruz artık.Üstelik sütüm de yok önce mama veriyorum sonra emziriyorum yavrum oracıkta uyuya kalıyor.

Benimkide göğsümde uyuyordu ama kızlar bu ara kendi uyumaya başladı inşallah düzelir sizinkide merak etmeyin ilerleyen zamanlarda. bide dönence aldım ona bakarken uyuya kalıyo bu ara. :)

kafayı yemek kızlar bi bebek nasıl akşam 7 den sabah 5bucuga kadar uyumaz aklım almıyo benım vucudum pes etti beyfendı direnıyo uymamak için neyse sabahın 5 de derdını anladık kakasını yapamıyomuş zeytın yaglı kulak çöpünü uyguadık neyse daha sonra uyudu şimdide hala uyuyo maşallah
dün dr gittim akıntı için önemli degıl dedi bişeyler söledi ama anlamadım ordakı delık de ıntıhap için falan bırakılmamış g... arkadasınız dıkış yerını açmış nasıl becerdım bılmıom yapcak bişey yok kapanır sonra dedi....

sizin bebecıkler süt dolu gögüste uyumak istiyo benımkının kendıne zoru ne anlamıyom

size bişey sormak istıyorum ben elektrıklı pompa alamadım sütümün ne kadar geldıgını bılemıyorum elimle sagıyorum çok fazla cıkmıyo pompada sagmakla daha fazlamı çıkar birde gögüslerınızı sıktıgınız zaman sütün çıkışı nasıl fışkırıyomu benım sadece bi damardan kıl gibi fışkırıyo sadece sıkınca cib cib damlıyo
dün yavrumuda tarttık tam 4 kılo olmuş çok üzüldüm 20 günde 300 gr almış tamam baştan kılo kaybettı ama yınede uzuluyo ınsan eger sütüm gerçekten yetmıyosa mama mıktarını artırmam lazım:1no2:

canım ben razıyım yeter ki uyusun bu aralar pek uyumuyoruz.Gaz sancımız tavan yaptı.Allah beterinden saklasın.Umarım bunun daha da kötüsü yoktur.Ben bebeğime üzülüyorum kuzum emmek istiyo ama süt yok.

slm morale çok ihtiyacım var. nasıl bir türkiyede yaşıyoruz anlamadım belediyede sözleşmeli çalışıyordum çocuk doğurdum diye işten çıkarıldım. varmı böle bir mantık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…