hilalcim valla en basit aşıda böle oldu diğerlerini bilmiyorum yani yandık galiba
baharcım 40 nız hayırlısı olsun darısı gamzeyle bnm başıma
selam kızlar
bebiş yüzünden nete giremiyorum hem mız mız gazı çıkarırken ağlıyor ıkınıyor ıkınıyor çıkmıyor bir türlü..uyku düzensiz bilmiyorum napcam...
Sünnet ettirmeyi düşünüyorum sizler ne zaman ettiriceksiniz
Birde eşinizle birlikte oldunuz mu yoksa 40 çıkmasını bekliyorsunuz ben korkuyorum da biraz...
selam kızlar
bebiş yüzünden nete giremiyorum hem mız mız gazı çıkarırken ağlıyor ıkınıyor ıkınıyor çıkmıyor bir türlü..uyku düzensiz bilmiyorum napcam...
Sünnet ettirmeyi düşünüyorum sizler ne zaman ettiriceksiniz
Birde eşinizle birlikte oldunuz mu yoksa 40 çıkmasını bekliyorsunuz ben korkuyorum da biraz...
cnm bizde 4 aylık felan sünnet ettirmeyi düşünüyoruz ama bakalım
bnm kanamam yeni yeni kesliyo 40 mız da çıkmadı beklemedeyiz cnm
valla uykuları sorma bi aşı olduk bizimde düzenimiz kaçtı
sünneti ben ilk oğlumda 20 günlükken yaptırdım...
Şimdi oğlum 27 günlük olucak inş... 40 çıkmadan yaptırım diyorum bebekken daha kolay atlatılıyor sünnet işi...ama havalar soğuk...
Bizim aşımıza da 3 gün kaldı bakalım nasıl olucak peşin peşin fitil alsammı acaba .. evde bulunsun...
sünneti ben ilk oğlumda 20 günlükken yaptırdım...
Şimdi oğlum 27 günlük olucak inş... 40 çıkmadan yaptırım diyorum bebekken daha kolay atlatılıyor sünnet işi...ama havalar soğuk...
Bizim aşımıza da 3 gün kaldı bakalım nasıl olucak peşin peşin fitil alsammı acaba .. evde bulunsun...
slm kızlar ya benim oglan gögsümde uyumak istiyor... yatagında uyumuyorrr sabah yanıma aldım cok rahat uyudu yatagına koyuyorumm kımıl kımıl hiçç uyumuyorrr böylede alıssın istemiyorum napcemm ben yaaaa
slm kızlar ya benim oglan gögsümde uyumak istiyor... yatagında uyumuyorrr sabah yanıma aldım cok rahat uyudu yatagına koyuyorumm kımıl kımıl hiçç uyumuyorrr böylede alıssın istemiyorum napcemm ben yaaaa
canım benim oğlan da öyle istemeye başladı. hatta poposuna pıt pıt vura vura uyumaya bayılıyor. kucağımda ıkındı sıkındı ağladı omzuma koydum başını totsuna pıtlamaya başladım amanın uyudu kaldı :)
Demek ki bu dönemde herkesin bebeği aynı benimki de memeci oldu geceleri bile beraber uyuyoruz artık.Üstelik sütüm de yok önce mama veriyorum sonra emziriyorum yavrum oracıkta uyuya kalıyor.