2009 Eylül Anneleri

sizin bebecıkler süt dolu gögüste uyumak istiyo benımkının kendıne zoru ne anlamıyom

size bişey sormak istıyorum ben elektrıklı pompa alamadım sütümün ne kadar geldıgını bılemıyorum elimle sagıyorum çok fazla cıkmıyo pompada sagmakla daha fazlamı çıkar birde gögüslerınızı sıktıgınız zaman sütün çıkışı nasıl fışkırıyomu benım sadece bi damardan kıl gibi fışkırıyo sadece sıkınca cib cib damlıyo
dün yavrumuda tarttık tam 4 kılo olmuş çok üzüldüm 20 günde 300 gr almış tamam baştan kılo kaybettı ama yınede uzuluyo ınsan eger sütüm gerçekten yetmıyosa mama mıktarını artırmam lazım:1no2:

Benden çıkan süt de aynı öyle.Ben de mama veriyorum o nedenle.Genelde 60cc lik mama verip uyumazsa yarım saat sonra da emziriyorum.Sen ne kadar veriyorsun??

canım ben razıyım yeter ki uyusun bu aralar pek uyumuyoruz.Gaz sancımız tavan yaptı.Allah beterinden saklasın.Umarım bunun daha da kötüsü yoktur.Ben bebeğime üzülüyorum kuzum emmek istiyo ama süt yok.

onun psikolojısi çok kötü dimi insan kendini suçlu yetersiz hissediyo mama vermek zoruma
uykusuzkukta çok kötü sinir falan bişey kalmıyo kafamı duvarlara vurasım geliyo:KK43:(((

Benden çıkan süt de aynı öyle.Ben de mama veriyorum o nedenle.Genelde 60cc lik mama verip uyumazsa yarım saat sonra da emziriyorum.Sen ne kadar veriyorsun??

hilalcim bende 60cc lik veriyorum günde 4 defa ben emzirip ardında mamayı veriyorum şimdiilik kilo alımı az eger bi ayı doldurdugunda hala azsa artırmak zorunda kalcam mamayı

ya bnm oğlanda çok hzursuz ve uykuları eskisi gibi değil tam yatırıom hooop uyanıyo Allah a şükür gece uykusularında sorun yok ama uyutuncaya kadar anam ağlıyooo

onun psikolojısi çok kötü dimi insan kendini suçlu yetersiz hissediyo mama vermek zoruma
uykusuzkukta çok kötü sinir falan bişey kalmıyo kafamı duvarlara vurasım geliyo:KK43:(((

cnm öleee şey olurmu yaaaaa....moralini bozma sütün gelmemesi yada gelmesi bizim elimizde değilkiii Allah tan cnm bnm

ben hiç sıkmıyorum göğsümü. süt kanallarına zarar verebileceğini okumuştum bir yerde. ama ali efe çekildimi şıp şıp akıyor. kaç cc çıkıyor hiç ölçmedim. çok ilginçtir ki akşam 8 den sonra sütüm olmuyor gibi 60 cc aptamil sütünü yapıyorm 30 cc içiyor en fazla uyuyor 11 gibi uyandığında sütüm oluyor şükür.
tülaycım bizim de uykuya dalmamız zor oluyor gece gündüz yerine yatırınca ıkınmalar başlıyor ne hikmetse omzuma yatınca geçiveriyor :)

selam kızlar nasılsınız benim bebişin çok gazı var hiç uyumuyo hep kucağımda memede uyuyo yerine bırakınca hemen ağlıyo çok yoruluyorum bu yüzden pek nete giremiyorum inşallah tez zamanda kurtulurlar şu gaz sancılarından büyük oğlumdada olmuştu 3 ay sürmüştü çörek otu suyu ver dedi birisi siz böyle şeyler verdinizmi geçirirmi acaba bi yan etkisi olurmuki

Kötü ne kelime hala ağlıyorum valla niye sütüm yok diye.

hilalcim bende 60cc lik veriyorum günde 4 defa ben emzirip ardında mamayı veriyorum şimdiilik kilo alımı az eger bi ayı doldurdugunda hala azsa artırmak zorunda kalcam mamayı

Ben daha fazla veriyorum valla.Hiç saymadım ama canı ne kadar isterse o kadar veriyorum.

cnm öleee şey olurmu yaaaaa....moralini bozma sütün gelmemesi yada gelmesi bizim elimizde değilkiii Allah tan cnm bnm

öle canım da kendıme laf anlatamıyom eksık görüyorum kendımı bıde okudukça bagışıklık sistemi iile ilgili daha üzülüyorum
tülaycım ya sen gögüsünü sıkınca sütün çıkışı nasıl fışkırıyomu yoksa akan sekıldemıçıkıyo ya merak ettiğim çok süt olunca nasıl gelcek kıyaslama yapcam

slm morale çok ihtiyacım var. nasıl bir türkiyede yaşıyoruz anlamadım belediyede sözleşmeli çalışıyordum çocuk doğurdum diye işten çıkarıldım. varmı böle bir mantık

canım çok üzüldüm ya nasıl böyle bişi yaparlar inşallah daha iyi bi iş bulursun allah büyük bi araştır belki tazminat falan alabilirsin

ben hiç sıkmıyorum göğsümü. süt kanallarına zarar verebileceğini okumuştum bir yerde. ama ali efe çekildimi şıp şıp akıyor. kaç cc çıkıyor hiç ölçmedim. çok ilginçtir ki akşam 8 den sonra sütüm olmuyor gibi 60 cc aptamil sütünü yapıyorm 30 cc içiyor en fazla uyuyor 11 gibi uyandığında sütüm oluyor şükür.
tülaycım bizim de uykuya dalmamız zor oluyor gece gündüz yerine yatırınca ıkınmalar başlıyor ne hikmetse omzuma yatınca geçiveriyor :)

gün içinde eme eme bitiriyordur baharcım geceye anca dolar yine
hımmm işte aradaki fark belliyo benım nezaman damlıyo glum 4-5 saat gece emmezse ozaman oluyo

öle canım da kendıme laf anlatamıyom eksık görüyorum kendımı bıde okudukça bagışıklık sistemi iile ilgili daha üzülüyorum
tülaycım ya sen gögüsünü sıkınca sütün çıkışı nasıl fışkırıyomu yoksa akan sekıldemıçıkıyo ya merak ettiğim çok süt olunca nasıl gelcek kıyaslama yapcam

canım benimkide seninki gibi önce kıl gi bi gözden akıyo ama sıkmazsam damlamıyo sıkarsam az az damlıyo ama ben mama vermiyorum azda olsa anne sütü en iyisi 7 kere altını temizliyorum heralde yetiyodur yetmese çişini nasıl yapsın diye düşünüyom mamaya başlarsam sütüm iyice azalır diye korkuyorum

selam kızlar nasılsınız benim bebişin çok gazı var hiç uyumuyo hep kucağımda memede uyuyo yerine bırakınca hemen ağlıyo çok yoruluyorum bu yüzden pek nete giremiyorum inşallah tez zamanda kurtulurlar şu gaz sancılarından büyük oğlumdada olmuştu 3 ay sürmüştü çörek otu suyu ver dedi birisi siz böyle şeyler verdinizmi geçirirmi acaba bi yan etkisi olurmuki

çok fazla vermedğin sürece biey olmaz harelde bende rezene veriyorum bazende ıhlamur veriyorum bıkaç çay kaşıgı

canım çok üzüldüm ya nasıl böyle bişi yaparlar inşallah daha iyi bi iş bulursun allah büyük bi araştır belki tazminat falan alabilirsin

işim rahattı maaşım iyiydi. şartlarıda güzeldi hafta sonu var resmi tatiller var. iş bulmakta o kadar zorki zaten mahkemeye vermeyi düşünüyorum

Kötü ne kelime hala ağlıyorum valla niye sütüm yok diye.

olcak canım yaa ben hala ümitliyim çıkmadık candan ümit kesilmiyo

Ben daha fazla veriyorum valla.Hiç saymadım ama canı ne kadar isterse o kadar veriyorum.

eger kilo alımı yıne yavaş alırsa benımde artırcam artık mecbur

benimde geçen hatfa sütüm çok azdı artık yavrum açlıktan ağlıyordu eşime mama verelim dedim ama kesinlikle hayır dedi süt yapıcık şeyler yemeye başladım ama yine az yine az...

bu hafta da oğlum gecelir saat başı kalktığı için her saat başı bir bardak su içmeye başladım ama inanmazsınız sütüm şu an çok fazla hatta oğlum ağzından çıkardığında fışkırıyor resmen (maşallah)...Ben çözümü su da ve çok emzirmede buldum...Sürekli oğlum meme de çünkü...Ve birde bir göğsü boşaltmadan diğerine geçmeyin göğüs boşalınca beyine süt yap mesajı gidiyor...

çok fazla vermedğin sürece biey olmaz harelde bende rezene veriyorum bazende ıhlamur veriyorum bıkaç çay kaşıgı

bi deneyim bakalım uyuyo ama hala mıkırdanıyo bi taraftan kızarıyo bozarıyo mosmor oluyo allahım bu ne beter sancıymış böyle bu arada sanada geçmiş olsun canım nasıl becerdin dikişlerini açmayı ağırmı kaldırdın aman dikkat et ağrıyomu bende dün benim büyük oğlanı kucağıma aldıydım akşamdan beri dikiş yerim ağrıyo inşallah bişi olmaz korktum şimdi

canım benimkide seninki gibi önce kıl gi bi gözden akıyo ama sıkmazsam damlamıyo sıkarsam az az damlıyo ama ben mama vermiyorum azda olsa anne sütü en iyisi 7 kere altını temizliyorum heralde yetiyodur yetmese çişini nasıl yapsın diye düşünüyom mamaya başlarsam sütüm iyice azalır diye korkuyorum

ece canım benım peki aglamıyo açlıktan nasıl duruyo benım yavrumda 7-8 kez çiş 3defa falan da kaka yapıyo gunde ama mama vermeyınce açlıktan aglıyo dayanamıyom verınce kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyo ve hala da kılo alımı çok yavaş offf kafam karışıyo valla önce emzip sonra veriyorum mamayı pekı senın bebeşin kılo alımı nasıl

Demek ki bu dönemde herkesin bebeği aynı benimki de memeci oldu geceleri bile beraber uyuyoruz artık.Üstelik sütüm de yok önce mama veriyorum sonra emziriyorum yavrum oracıkta uyuya kalıyor.
bende mama veriyorum sonra üstüne emziriyorum benimde sütüm çok az :KK43:

kafayı yemek kızlar bi bebek nasıl akşam 7 den sabah 5bucuga kadar uyumaz aklım almıyo benım vucudum pes etti beyfendı direnıyo uymamak için neyse sabahın 5 de derdını anladık kakasını yapamıyomuş zeytın yaglı kulak çöpünü uyguadık neyse daha sonra uyudu şimdide hala uyuyo maşallah
dün dr gittim akıntı için önemli degıl dedi bişeyler söledi ama anlamadım ordakı delık de ıntıhap için falan bırakılmamış g... arkadasınız dıkış yerını açmış nasıl becerdım bılmıom yapcak bişey yok kapanır sonra dedi....
benim kızımda dogdugu ilk 15 gün sabaha dek uyumuyordu sabah 5 demeden kesinlikle uyumuyordu sadece meemde uyuyakalıyordu ve yatagına bırakınca basıyodu feryadı..ama annem geldi çok şükür düzene gitdi gibi anlamadım ne hikmetse...
sizin bebecıkler süt dolu gögüste uyumak istiyo benımkının kendıne zoru ne anlamıyom

size bişey sormak istıyorum ben elektrıklı pompa alamadım sütümün ne kadar geldıgını bılemıyorum elimle sagıyorum çok fazla cıkmıyo pompada sagmakla daha fazlamı çıkar birde gögüslerınızı sıktıgınız zaman sütün çıkışı nasıl fışkırıyomu benım sadece bi damardan kıl gibi fışkırıyo sadece sıkınca cib cib damlıyo
dün yavrumuda tarttık tam 4 kılo olmuş çok üzüldüm 20 günde 300 gr almış tamam baştan kılo kaybettı ama yınede uzuluyo ınsan eger sütüm gerçekten yetmıyosa mama mıktarını artırmam lazım:1no2:

benim kızımda 19 günde toplam 300 gram almıştı.doktor mamayı artırdı günde 6-7 kez 60 cc mama veriyorum... bakalım 1 ayını bekliyorum ne kadar alcak diye..ama bende çok üzülüyorum herkesin bebesi 1 kiloyu aşkın almış benimkisi çok az alıyo üzülüyorum :KK43: bana gene fazla almadı gibi geliyo ama hayırlısı bakalım...pazartesi kontrolu var.

canım ben razıyım yeter ki uyusun bu aralar pek uyumuyoruz.Gaz sancımız tavan yaptı.Allah beterinden saklasın.Umarım bunun daha da kötüsü yoktur.Ben bebeğime üzülüyorum kuzum emmek istiyo ama süt yok.

herbişeyi denedim ama dolu dolu süt dolu gögüslerim benimde yok cnm :KK43: mama veriyorum bende...

bende 60 cc günde 6-7 kezveriyorum...genede doymuyor gibi..mememide cop cop emiyo...

canım doktoruna danış öyle artır mamayı doktor ne kadar önerirse...inşallah kuzucuklarımız tontiş tontiş olur :KK43:

benimde gögsümü sıkınca pıt pıt damlıyo öyle fışkırarak çok nadir bir iki delikten fışkırıyo canım...ama genelde hep pıt ptı damla şeklinde :KK43: buda demek oluyoki sütüm çok az :KK43:

X