kızlar rezene çayı aldım milupanın...bunu nası kullancam bizim kızın yeni yeni gaz şikayetleri başladıda...
kakası sarı ve isal...su gibi...köpüklüde oluyo...dün ve öncesi gün çok fena kokuyodu ama bugun biraz düzeldi gibi...acaba mamasının bazen suyunu fazla koyuyorum ondan olurmuki.:uhm:
kızlar ya bişi sorcam bebişleri yıkarken kulağına su kaçmaması için ne yapıyorsunuz? Biz elimizle kapatıyoruz ama korkuyorum yine de.
kızlar buarada kanaması hala devam eden varmı?? Offfff anlasılan kırkımız cıkana kadar devam edcekk
canım benim aslında 20 gün yoğun sürdü ama son 20 çok azaldı akıntı gibi çamaşırı kirletecek kadar gelio kahverengi yarın korunma için iğne vurulcam belki o tamammen keser
ya benim başta hep akıntıydı çokaz kanamam oldu şimdide 1 haftadır filan göbeğim şişti iyice şiddetli bi kanama başladı dr normal dedi dün kontrolde ama ben rahatsızım yaa(( b,ts,n artık bu işkence..neymiş 9 ay adet görmedik ama acısını çıkarıyo vallaha bu 40 olayı insandan (
aylık ignelerdenmi? bende cok arastırdım onu ama yan etkilerini göze alamadım... mesela vurundugun süre içinde adet göremeye biliyormussun? bide bırakınca 2 yıl cocuk olamayabilirmişşş oyuzden ria( spiral ) taktırıcam kırkım cıkmadan
ya kızlar bişi sorcam benim tickerde neden 27 günlük yazıyor ben 18 eylülde dogum yaptıgıma göre bugun 28 gün olması gerekmezmi?dogdugu gün sayılmıyomu.
slm kıslar günaydın
herkese hayırlı cumalar olsun inş.
bnm oğlum aşıdan sonra çok değiştiyaaaa sinirlerim bozuk çok huysuz uykuya çok zor dalıyoo uff ya ne yapcem ben