2009 Eylül Anneleri

kızlar rezene çayı aldım milupanın...bunu nası kullancam bizim kızın yeni yeni gaz şikayetleri başladıda...

cnm mamasını sulandırma ama az su da koyma. tam kararında olsun.30 cc suya bir ölçek.rezeneyi ben de kullanmıştım canım.anne sütünü emdikten sonra bir çay kaşığı rezeneye 10-15 cc kaynamış ılımış su koyuyordum.karıştırıp içiriyordum.sancısı oldukça da verebilirsin.yine de gün içinde 5 çay kaşığını geçirmiyordum toplamda

kakası sarı ve isal...su gibi...köpüklüde oluyo...dün ve öncesi gün çok fena kokuyodu ama bugun biraz düzeldi gibi...acaba mamasının bazen suyunu fazla koyuyorum ondan olurmuki.:uhm:

cnm, sizin oralar nasıl bilmiyorum ama buralar epey soğudu.bebişe kadife eşofman ve üzerine muhakkak yelek ya da uzun kollu yelek giydiriyorum.bebişler soğuğu baştan alırmış.şapkasını da ihmal etmeyesin annesi.üşüttüğü için de o şekil olabilir dışkılaması.

kitapta diyor ki yenidoğanlar günde 8-10kez, az sulu,bazen rengi yeşil kaka yapabilirmiş.miktarca fazla,sulu,şekilsiz olanlar ishalmiş.

merhabalaaaar... biz bugün kırkımızı çıkardık. banyomuzu yaptık oğlumla. biraz da yürüdük. lahusalık bitti yaaaa.. bugün içim bir hoş be... çabuk geçti sanki :)

kızlar ya bişi sorcam bebişleri yıkarken kulağına su kaçmaması için ne yapıyorsunuz? biz elimizle kapatıyoruz ama korkuyorum yine de.

yavaş yavaş dökersen suyu başını yıkarken bişey olmaz baharcım annemle bis öyle yapıyoruz.
kırkınısda hayırlı olsun bu arada

baharcım gözlerinm aydın canımm hayırlı olsun damatlığınıda gör işallahhhh darısı ben ve tülaycım gibi 40 bekleyenlerin başına işallahhhhh :)))
maallah ne çabuk büyüdüler zaman hakkaten hızlı geçiyo bee.... ooff efkarlandım gene yaav akşam akşamm :))

kızlar buarada kanaması hala devam eden varmı?? offfff anlasılan kırkımız cıkana kadar devam edcekk

Ay ne gÜzel ya kendnız yıkıyorsunuz ben daha cesaret edemedım yıkamaya korkuyorum annem yıkarken hıÇ aĞlamıyo ama korkuyorum yarın eŞımle ılk kez yıkamayı denıcez bı yerden baŞlamak lazım artıkk

kızlar buarada kanaması hala devam eden varmı?? Offfff anlasılan kırkımız cıkana kadar devam edcekk

canım benim aslında 20 gün yoğun sürdü ama son 20 çok azaldı akıntı gibi çamaşırı kirletecek kadar gelio kahverengi yarın korunma için iğne vurulcam belki o tamammen keser

canım benim aslında 20 gün yoğun sürdü ama son 20 çok azaldı akıntı gibi çamaşırı kirletecek kadar gelio kahverengi yarın korunma için iğne vurulcam belki o tamammen keser

aylık ignelerdenmi? bende cok arastırdım onu ama yan etkilerini göze alamadım... mesela vurundugun süre içinde adet göremeye biliyormussun? bide bırakınca 2 yıl cocuk olamayabilirmişşş oyuzden ria( spiral ) taktırıcam kırkım cıkmadan

ya benim başta hep akıntıydı çokaz kanamam oldu şimdide 1 haftadır filan göbeğim şişti iyice şiddetli bi kanama başladı dr normal dedi dün kontrolde ama ben rahatsızım yaa (( b,ts,n artık bu işkence..neymiş 9 ay adet görmedik ama acısını çıkarıyo vallaha bu 40 olayı insandan (

benim kanamamda ara ara lekelenme şeklinde devam ediyo fatoşcum.bebegi yıkamaya gelince bende daha hala tek başıma yıkamayı denemedim.eşimlede denemedik..eşim çekiniyo korkuyo :) annemle yıkıyoruz şimdilik bakalım gidince napcez...bu arada kulagına su kaçmaması için sormuşsunuz tv de izlemiştim şu gül gölgenin programında...ordaki kadın söylemişti bebeklerin kulak yapısı yetişkinler gibi degilmiş..şu kaçsa bile geri çıkıyomuş bunu için su kaçar korkusu olmasın demişti kadın...

cnm benimde öyleydi tam kanamam bitti derken çok şiddetli kanamam olunca doktora gittim...birden ani şekilde kanamam oluyordu..doktor ultrasonla baktı içerde kan birikmiş rahmin toparlanmamış dedi...tekrar antibiyotik ve rahim toparlyıcı ilaçlar verdi içtim sonra kontrole gittim düzelmişti...sanada ultrasonla baktımı doktorun...

ya kızlar bişi sorcam benim tickerde neden 27 günlük yazıyor ben 18 eylülde dogum yaptıgıma göre bugun 28 gün olması gerekmezmi?dogdugu gün sayılmıyomu.

CANIM BENİM DR. 3 AYLIK OLANI VERENİ VERDİ 2 KEZ KULLANICAZ SONRA KONTROLE GİSİCEZ SMEAR FELAN YAPCAKMIŞ.. ADET DÜZENSİZLİĞİ VS OLCAK HATTA BAŞTA GECİCİ OLARAK HAFİFİ Bİ ŞİŞLİK OLACAK DEDİ EMZİREN ANNELER İÇİN UYGUN OLDUĞUNU SÖYLEDİ GÜVENDİĞİM İÇİN KORKMADIM YANİ.. SPİRALİ DE BEN HİÇ DÜŞÜNMEDİM NE BİLİM İÇİMDE YABANCI Bİ CİSİM TUHAF GELİO ÜRKÜTÜO BENİ BİDE Bİ ARKDAŞIM SPİRALE RAĞMEN (KAYMA OLMUŞ) 2 KEZ HAMİŞ KALDI MECBUR ALINDI KONDOM U TERCİH EDERİM ONA :)) :kedi:

ya kızlar bişi sorcam benim tickerde neden 27 günlük yazıyor ben 18 eylülde dogum yaptıgıma göre bugun 28 gün olması gerekmezmi?dogdugu gün sayılmıyomu.

DOĞUM SIFIR KABUL EDİLİYORMUŞ CNM.. BENDE DÜN ÖĞRNEDİM KANAL 1 DE HERGÜN SAAT 11 DE PROGRAM VAR TAVSİYE EDERİM KIZLAR (anne olunca anladım)

slm kıslar günaydın
herkese hayırlı cumalar olsun inş.
bnm oğlum aşıdan sonra çok değiştiyaaaa sinirlerim bozuk çok huysuz uykuya çok zor dalıyoo uff ya ne yapcem ben

hilalcim valla en basit aşıda böle oldu diğerlerini bilmiyorum yani yandık galiba
baharcım 40 nız hayırlısı olsun darısı gamzeyle bnm başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…