- 15 Ocak 2009
- 2.679
- 7
- 40
yok canımmm bende elma yemiyorum gaz yapcek die yaparmı acabaa?
elma yapmıyor bildigim yenilebilen nadir meyvelerden kendisii
irmik için yapmıyor didin dimi tam annamadımCADIARZU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canımmm bende elma yemiyorum gaz yapcek die yaparmı acabaa?
:kedi::kedi::kedi: tülayım aşk olsun hayatımmm... bu soruya cvp vermek isterdim ama yazılı olmuo umarım smile imden anlamışındır... valla anacım neyi dr ların dediğine göre yaptım ki bunuda yapam :kedi: hiçbişicikte olmadı o sırada valla tabi uzun zaman sonra olduu için kendini o an el değmemiş gonca gül gibi görüon zemus:sm_cool:sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
kısss valla sen çok yaşa emi ne güzel deyivermişin gari hadi hayırlısı olsun bakem kardeş gelcekmi kardeş heheeeeezemuszemus
bu tamamen benim hatamdııı.. yavrum hala aklımdan gitmiyoo......
yapmıyor tubacım
irmik helvası süt yapıyor diye biliyorum...
elma, armut lifli meyvelerden gaz yapmaz, korkmayın....
baharcım öznur facebooka giriyor ama buraya girmiyo, acaba nette mi sorun var. inşallah görüşecem öznurla...
biz sessiz sedasız yapmamız lazım, malum kaynana kayınpeder yan odada yatıyor olacak he he :)...
Fatoşcum çok geçmiş olsun yaa bugün aynı dertten muzdaribiz az önce bende kafasını yanlışlıkla bilgisayar masasına çarptım azcık ağladı zaten süt vermek için pozisyon alırken oldu sonra biberon ağzına girince hemen sustu sonra ara ara emziği ağzından çekmelerimde de ağlamadı sonra uyudu kaldı inşallah birşey olmamıştır yaa kendimi çok suçlu hissediyorum mafoldumben
vallla şekerim sez olmasa 9 ay araları olurdu herhal :kedi:
kızlar benim oğlan uykusunda kahkaha atıyor yaaaa. rüyasında süt inecikleri mi görüyor nedir :)))
Fatoşcum çok geçmiş olsun yaa bugün aynı dertten muzdaribiz az önce bende kafasını yanlışlıkla bilgisayar masasına çarptım azcık ağladı zaten süt vermek için pozisyon alırken oldu sonra biberon ağzına girince hemen sustu sonra ara ara emziği ağzından çekmelerimde de ağlamadı sonra uyudu kaldı inşallah birşey olmamıştır yaa kendimi çok suçlu hissediyorum mafoldumben
Tülaycım ve Ebrucum her ikinizinde bebişlerine maşallah çok güzel kilo almışlar umarım hep böyle devam eder....
Ayrıca gece uyandırmaları konusunda bana fikir verdiğiniz için teşekkür ederim bundan sonra uyandırmıycam ama saati 5 saat sonraya kurucam eğer uyanmazsa o zaman uyandırcam zaten kalkıp sütte sağmam lazım siz nasıl yapıyorsunuz ki 5-6 saat boyunca süt vermez veya sağmazsak süt rezervlerimiz azalmaz mı?
Bu arada ara ara bende su veriyorum bebişe , ağzı pamukçuk olmasın diye. İki - üç gündür dili pamukçuk olmuştu karbonatlı su ve mikostatin ile temizledik çok iyi geldi iştahı şimdi daha iyi.
Tülaycım biz haftasonu denedik artık 6 haftayı geçtik diye ama bilmiyorum ki ben mi çok hassasım anormalim olmadı 1-2 deneme ile de hemen oluverecek gibi değil maalesef ,canım çok acıdı ilkini hatırlıyorumda bir hafta sürmüştü yavaş yavaş canım acımadan kaydirigubbakcemile3 sanırım bu da öyle olacak galiba... :kedi: :kedi: :kedi:
maşallah bebişine anacım ya bizimki niye uyumuyooo:)uyandırıp düzen bozma dilekcim boşver.Herkese merhaba kızlar ben geçmişi okumaktayım umarım herkes ve şirin bebişler iidir...
Kızlar tickerdan da anlayabileceğiniz gibi biz 1,5 ayı geçtik hala geceleri 3 saatte bir uyandırıyorum bıraksam daha fazla uyur artık uykularının düzene girmesi için bıraksam geceleri istese kadar uyusamı acaba? Sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri onlar acıkınca kendileri mi uyanıyor yoksa siz mi uyandırıyorsunuz?
kızlar bi arkadasım söylemişti.dogumdan sonra hormanların etkisiyle ilk 3 ay canı yanıyomuş kadınların normalmiş...
kızlar değil kırkını seksenini bile beklesem bende tık olmıcaktı yazdıklarınız sayesinde tırstım 160 ının çıkmasını beklicem :)))