maşallah ne güzel uyuyormuş.Benimki artık geceleri de uyumuyor gündüzleri de.Kafayı yemek üzereyim.
canım zamanla oturacak inşallah ya. az sabretmemiz gerekiyor. ne kadar uykusuz kalsakta yorulsak ta bu kutsal görev için değer bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah ne güzel uyuyormuş.Benimki artık geceleri de uyumuyor gündüzleri de.Kafayı yemek üzereyim.
canım zamanla oturacak inşallah ya. az sabretmemiz gerekiyor. ne kadar uykusuz kalsakta yorulsak ta bu kutsal görev için değer bence.
değer tabi o benim canım ama azıcık uyusa da annesi de dinlense keşke.Şu an kucağımda mehter marşı dinliyor sadece bununla susuyor.Kollarım koptu bıraktığım an feryat figan.Gece de uyumadı ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor anlamıyorum.
selam millet bizim oğlan dün çok huysuzdu nedense
dr a gittik bugün oğlum maaşallah 1400 gr almış 4700gr olmuş boyuda uzamış 58.5 olmuş dr muz gaz sancıları normal ilaç kullanmaman ii demiş her halukarda bu sancılar olucak dedi ama biz metsil alalım artık dedik bi şekilde 1 ay idare ettim ama kendimi suçlu hissediyom artık yavrum sancı çekerken
anne sütü yeterli dedi ateş düşürücü aldık yarın aşımız var malum aşı öncesi vercez oğluma inş. onuda atlatırız sağ salim.diğer herşey de normaldi çok şükür pişik içinde dr umuz normal çok sık altı değiştiği için dedi bepanten yazdı bakalım
haaa bide burnu için aspiratörler işe yaramıyo deniz suyu aldık ondan kullancez artık daha sağlıklı dedi dr muz
cnmm maşallah 29 günde 1400 gram almış...nasıl becerdin sadece anne sütümü..mama takviyen varmı?
kızlar bende ticker istiyorummm
Herkese merhaba kızlar ben geçmişi okumaktayım umarım herkes ve şirin bebişler iidir...
Kızlar tickerdan da anlayabileceğiniz gibi biz 1,5 ayı geçtik hala geceleri 3 saatte bir uyandırıyorum bıraksam daha fazla uyur artık uykularının düzene girmesi için bıraksam geceleri istese kadar uyusamı acaba? Sizler nasıl yapıyorsunuz geceleri onlar acıkınca kendileri mi uyanıyor yoksa siz mi uyandırıyorsunuz?
cn mbebeginin dogum tarihini ver yapalım ticker sanada