Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
besle kargayı oysunn gözünü:)))bizimkini de herkes babasına benzetiyor deli oluyom ben de. sırf bu yüzden doktorumuz değiştirmeyi düşünüyorum.kadın hamileyken ultrasonda bana benzediğini söledi heveslendirdi çıka çıka babasının kopyası çıktı :)
yok ek bişi cnm sadece beni emiyor 4 ayda başlarım ek gıdaya inş. sütüm yeterde kışın daha da zor olur yoksa mamayla uğraşmak emzirmek kolay anneye zor ama hemde sağlıklı bebeiş için
dilekcim ben weewell in steril mak. aldım. memnunum, arkadasımda gormustum o yuzden onu aldım.
Canım birkaç kişiden olumsuz yorum okudum onun hakkında sen süt sağma pompasını da sterilize edebiliyor musun onunla?
hanımlar merhaba bende 2009 eylül annesiyim çok fazla giremiyorum kızım uyurken biraz bakayım neler yapıyorsunuz dedim bebeğimle uğraşıyorum ev işi yemek bebek nasıl akşam oluyor bilmiyorum allah hepimize kolaylık versin geçen hafta dr kontrolümüz vardı bebeğim 1 ayda 750 gr kilo almış sizce normalmi sütümde var maşallah ama miskin bir bebek göğsümde uyuklamayı seviyor ama kısa kısa uyumalar 10 dk gibi dr normal dedi belki morelim bozulmasın diye demiştir sizler nasıldınız acaba kızıma sütüm yaramıyormu çok üzülmeye kafama takmaya başladım
meryemcim nazar değmiş olabilir canım.
kızlar kanguruya şimdiden koymak doğru mu ya? boynu falan acımaz mı? ali efe boynunu tutabiliyor artık düşmüyor ama yormaz mı o şekilde ya?