2009 Eylül Anneleri

yok ek bişi cnm sadece beni emiyor 4 ayda başlarım ek gıdaya inş. sütüm yeterde kışın daha da zor olur yoksa mamayla uğraşmak emzirmek kolay anneye zor ama hemde sağlıklı bebeiş için

ya bnm oğlanın bağırsaklarından çok ses geliyo bugün neden kii garul gurul yaaaaa böle olan varmı??????

bizimkini de herkes babasına benzetiyor deli oluyom ben de. sırf bu yüzden doktorumuz değiştirmeyi düşünüyorum.kadın hamileyken ultrasonda bana benzediğini söledi heveslendirdi çıka çıka babasının kopyası çıktı :)
besle kargayı oysunn gözünü:)))
yok ek bişi cnm sadece beni emiyor 4 ayda başlarım ek gıdaya inş. sütüm yeterde kışın daha da zor olur yoksa mamayla uğraşmak emzirmek kolay anneye zor ama hemde sağlıklı bebeiş için

ne güzel canım allah sütünü dahada artırsın mamayla ugraşmak çok zor ben bide kaşıkla yedıyorum biberona alışıp memeyi bırakmasın diyee

kızlar

40 çıkınca benim dr.um muayneye cagırdı.
hem kontrol ederim, hem de korunma yontemlerini konusuruz dedi.
çok onemli valla emziriyorum nasılsa birsey olmaz diye düşünmemek lazım.

tek tek cevap veriyorum hale bak. tek elle yazıyorum çocuk kucagımda :))

demir hapını ve eleviti ben de kullanıyorum hala. ne kadar kullanırım bilmem ama dr.emzirirken mutlaka kullan dedi.

bizim kız altını açınca toksa huzurlu oluyor ama açsa aglıyor.
gülaycım sen yazmışsın sanırım, bence normal çünkü uyandırmak için bile altını açın diyorlardı hastanede.
huzuru kaçıyor çocugun. kimisi daha çok tepki verirmiş.

bu arada kanguru ile ilk kez bizde h.sonu gezdik nasıl uyudu ve uykuda agzından gaz çıkardı. çok keyifliydi :)

fresh soft marka ıslak pamuk mendili ben de kullanıyorum memnunum.

Son düzenleme:
gülcancım maşallah canım oğluna çok tatlı ve huzurlu gorunuyor.
sarışınlar inat olur derler :))

ebrucum

biz de dun ilk kez babasıyla 2 kişi zor yıkadık. hep annem yıkıyordu.
yanlız yıkayanları tebrik ediyorum valla zor iş.

bizim ufaklık uykuda sanki maratona katılıyor bazen nefes nefese
bazen kahkaha atıyor ve garip sesler çıkarıyor. dr.normal bisey olmaz dedi özellikle sordum

hanımlar merhaba bende 2009 eylül annesiyim çok fazla giremiyorum kızım uyurken biraz bakayım neler yapıyorsunuz dedim bebeğimle uğraşıyorum ev işi yemek bebek nasıl akşam oluyor bilmiyorum allah hepimize kolaylık versin geçen hafta dr kontrolümüz vardı bebeğim 1 ayda 750 gr kilo almış sizce normalmi sütümde var maşallah ama miskin bir bebek göğsümde uyuklamayı seviyor ama kısa kısa uyumalar 10 dk gibi dr normal dedi belki morelim bozulmasın diye demiştir sizler nasıldınız acaba kızıma sütüm yaramıyormu çok üzülmeye kafama takmaya başladım

Canım birkaç kişiden olumsuz yorum okudum onun hakkında sen süt sağma pompasını da sterilize edebiliyor musun onunla?

ben genel yorumlardan cok kullanan arkadaslarıma sordugum için bilmiyorum olumsuz yorumları ama medela pompanın tum aksesuarları, emzik, cam ve dr.browns biberonu steril ettim. marka ayrımı yok steril yaparken.

hanımlar merhaba bende 2009 eylül annesiyim çok fazla giremiyorum kızım uyurken biraz bakayım neler yapıyorsunuz dedim bebeğimle uğraşıyorum ev işi yemek bebek nasıl akşam oluyor bilmiyorum allah hepimize kolaylık versin geçen hafta dr kontrolümüz vardı bebeğim 1 ayda 750 gr kilo almış sizce normalmi sütümde var maşallah ama miskin bir bebek göğsümde uyuklamayı seviyor ama kısa kısa uyumalar 10 dk gibi dr normal dedi belki morelim bozulmasın diye demiştir sizler nasıldınız acaba kızıma sütüm yaramıyormu çok üzülmeye kafama takmaya başladım

allah bağışlasın canım
dr. nornal dedi mi? dediyse hiç üzülme boşuna. bizim ki 750 gr en az almalı demişti cunku.

normal dedi daha az alsaydı sorun var derdim dedi zaten benim kızımın suratı da çok minik minyon olacak sanırım babası gibi ama minnacık ister istemez başka bebeklerle kıyaslıyorum ve üzülüyorum sütüm olmasa sütüm yok diyeceğim sütümde var acaba diyorum emzik kullanıyoruz kızım emzik emerken zayıflıyor mu bazıları öyle diyor enerji harcıyor muş var mı böyle bişeyy

dun akşam misafirlerimiz vardı onlar gıdınce cocugun huyu değişti resmen kızlar. memeyı bıle zor alıyor:KK43:

meryemcim nazar değmiş olabilir canım.
kızlar kanguruya şimdiden koymak doğru mu ya? boynu falan acımaz mı? ali efe boynunu tutabiliyor artık düşmüyor ama yormaz mı o şekilde ya?

meryemcim nazar değmiş olabilir canım.
kızlar kanguruya şimdiden koymak doğru mu ya? boynu falan acımaz mı? ali efe boynunu tutabiliyor artık düşmüyor ama yormaz mı o şekilde ya?

bencede olabılır canım:KK43:

bahar zaten kafalarını gögsüne yasıyorlar. ben sadece çok onceden kalça çıkıgı yapıyor dıye bılıyordum ama şimdi bır çok yer bunun aksini yazıyor.

X