- 13 Mayıs 2009
- 3.584
- 0
hayaletim benim:) hoşgeldin:)sen hayaletlikten çıktın canım yazıyon ara ara biliyom ben seni:)
canım aptamil1 veriyorum dediğin gibi ve kakasını 3 günde 1 gliserin kansuk diye bir fitille yaptırıyorum.bazen 2,5 güne düşürüyorum kurur murur Allah korusun.biraz daha koyu renk oluyor sarısı farkettiysen.hatta bir gün koydum fitili 1,5 saat kaka yapmadı haydaa hemen doktoru aradım.yapmazsa 4 saat sonra yine ver dedi ki yaptı şükür.yani anne sütüde veriyorum ama yetmiyor mamada veriyorum.mama verdiğim için su vermiyorum ama rezene çayı verdimdi bi kaç kaşık doktor demişti ama karın ağrısı yaptı gazla beraber ona.ama belki o gün öyle oldu bilemicem.su verilmesinin iyi geldiğini söylüyor komşularım.denemekte fayda var.doğadan mini diye bi çay aldım onu vericem bakalım denicez artık onuda.papatya anason dereotu rezene falan var içinde.Allah sağlık versin hepimizin yavrusuna.
ah canııım süpersin sen yaaaf.moral oldu sütüm artacak bu kadar söze kııısss.canparem izmire gelicem nasip olursa 2 hafta sonra kayınvalidem bekliyor hemde mehmet babasının mezarını ziyaret edecekmiş.gelince paçozlukta yarışırıs görürsün.izmire gelince senide görmek istiyorum inşallah.ah dilek ela gamzede olurmuş değme keyfimize.
dediğin gibi yapışıkıs ama o da güsel beee Allah ayırmasın hayırlısı ileee.
bu arada bıyık ve kaş olayı anam anaaam bugün uyudu bebek maşallah ve alıveeedim.kuaföre gidemiyom çıkıp evde kendim kendime hemen.kaytan bıyık oldumdu:)
dilekcim ben acayip kabızdım tatlım, kan geliyordu benimkindende, doğumda çekmediğim acıyı kabızlıkta çektim valla... benimkinin nedeni kullandığım demir hapıymış, bırakınca azaldı kabızlığım... doğum sonrası bana demir hapı vermişlerdi... inşallah bi daha olmaz, 3 ,4 gündür bişicik yok... ama popom mahvolmuş durumda....
kızlar soruma cevap verebilirmisiniz. benimki altını değştirirken çok ağlıyo... ağlama sırasında bir de işiyor büyük oranda. acaba idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi... sizinkiler de ağlıyormu alt değiştirirken. normalde rahatlaması lazım değilmi...
bir de vitamin kullanıyormusunuz... görümcem elevit pronatala devam et demişti, doktoru söylemiş ona. 9 ay boyunca kullan diye... siz neler kullanıyosunuz.
bu arada size bişey söylücem acayip şaşıracaksınız. görümcem tekrar hamile. bebek 4 aylıkken hamile kalmış... çok ağladı falan ama aldırmıcak bebeği... artık ne olacak bilmiyoruz, aile de herkes şaşkın....
dilekcim bn phillipsin almistim hem sterilizator hem buharda pisirici hemde biberon isiticisi
tabi su ana kadar sadece sterilizator kismini kullandim memnunum
dilekcim sen sutunu sagip mi veriyorsun neden emmiyor
bende sagmadigim icin acaba yanlis mi yapiyorum diyorum gamzede sagip veriyor bildigim
sebebi nedir
demek gormcen hamile
en tehlikeli zaman bunlar heralde
bende nasil korunmak gerekiyor diye kara kara dusunuyorum
dgum kontrol hapi kullaniyordum ben ama emzirirken kullanilmiyormus
ben de devam edeyim o zaman elevite, bir de kalsiyum alıyım...
bu arada dün fiskobirliğin fındık ezmesini aldım sütüm doldu taştııııı... hemde sıvı da almadım...
günaydın canım arkadaşlarım şükür kavuştum size annemlerde ınternette baglantısı gitti o yüzden giremedım 2 hafta şimdi kendi evime döndüm tekırdaga babamızın bugun izni bitti işe başladı ben ogluşumla yalnızım bakalım becerebılcekmıyım ::)))
Yfrog - 2t0.jpg
size resim ekleyemedim buda canım ogluşummaşallah diyin
ya bnm oğlanda normalde bi mememi emer uyurdu bir sonraki sefere diğerini emerdi şimdi 15 dk arayla 2 sini emiyo doymuyormu ne ama arkasından kusuyo aç gözlü oldu iice bnm oğlanya bakalım yarın dr gitcez bayağı ağırlatı gibi ama inş. herşey yolundadır
arada da gülmeye başladık artık yaaaa
canım benim oğlan da memeye yalancı emzik muamelesi yapmaya başladı. emiyor doyunca sefa yapıyor bi de sıpa :) oyun oynuyo resmen kafayı çarptırıyo falan şaştım kaldım. illa memede uyucak fena alıştı. işe başlayınca ne yapcam bilmiyorum. bi de eşim sabah kalkıyor biz koltukta emişiyoz öğlen yemeğe geliyo gene koltukta emişiyoz akşam yine aynı. siz hiç pozisyon değiştirmiyormusunuz dedi geçen gün :)ya bnm oğlanda normalde bi mememi emer uyurdu bir sonraki sefere diğerini emerdi şimdi 15 dk arayla 2 sini emiyo doymuyormu ne ama arkasından kusuyo aç gözlü oldu iice bnm oğlanya bakalım yarın dr gitcez bayağı ağırlatı gibi ama inş. herşey yolundadır
arada da gülmeye başladık artık yaaaa
tülay baharcım saolun kızlar minik erkegim benım ınsan azcıkta anasına benzer ama yok aynı baba
benım sıpada çıplaklıgı çok sevıyo allahım altını açayım gerınıyoda gerınıyoda o kadar gerınmye ne varsa salıyo artık