Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım arkadaşlarım, Cuma günü dogum yaptım,çok keyifli bir dogumdu maşallah. Dün evimize geldik ve yeni hayatımıza alışmaya başlıyoruz ama gerçekten adapte olmak biraz zaman alacak gibi. Benim esasında oturup bu dogum yapmış eylul anneleri başlığını baştan sona okumam ve deneyimlerinizden faydalanmam lazım ama nerede bu zaman :))
En kısa zamanda tekrar bol bol sohbet için gelirim inşallah. Resim için facebook'uma bakabilirsiniz bu arada albume de eklemeye calışırım..
ємєℓ;9324310 .!.:ay gulaycım bu ne iyi bir doktormus boyle nerde bizim doktor . . . .niye her doktor boyle degil anlamıyorum ben . . . bilgiler çok guzel canım hepside faydalı seyler ben hemen not alıyorum sagol canım
ayy gülay ne şanslısın canım yaa ankarayamı gelsek nee ne iyi doktormuşş.. bizimkisi hiç bişey anlatmadı... yaa... bilgiler için sağol canım..hemen bende yazıyorum...
emel aynen öyle valla gece 11 den 2 ye kadar yavrum ağladı eşimde bende perişan olduk bide bişey yapamıyoruzz.. çok kötü yaa.. ne yapsak fayda etmiyor canım.. yağladık karnını havlu koyduk ayaklarının altına su torbası koyduk..patik çorap hep giyiyor.. yok sancılar geçmek bilmiyor...
gülaycım saol verdigin bilgiler için ay negüzel doktor bu yapıs yakasına ve asla bırakma:1rolleyes:
my sweetgirl, ankaradasınız sanırım,çocuk doktornuz kim?
Canım arkadaşlarım, Cuma günü dogum yaptım,çok keyifli bir dogumdu maşallah. Dün evimize geldik ve yeni hayatımıza alışmaya başlıyoruz ama gerçekten adapte olmak biraz zaman alacak gibi. Benim esasında oturup bu dogum yapmış eylul anneleri başlığını baştan sona okumam ve deneyimlerinizden faydalanmam lazım ama nerede bu zaman :))
En kısa zamanda tekrar bol bol sohbet için gelirim inşallah. Resim için facebook'uma bakabilirsiniz bu arada albume de eklemeye calışırım..
selam hanımlar
annemdeydim çarşambadan beri, bugün eve geldim
elma yağı demişsiniz ! gaz sancısını mı alıyor, karnına mı sürcem?
valla ne varsa deneyeceğim, ani çığlıklar atıyor kızım ağrıdan
sancısı kesilince hemen dalıyo uykuya
benim kızda sesli uyuyor, geriliyo, homurdanıyor nebilim anam, garip garip sesler
bende ilk zmaanlar gık dese tepesine dikilirdim, uykusuzluktan rengim benzim attı
şimdi ağlamayınca bakmıyorum valla
birde geceleri uyuturken başına takke filan takıyormusunuz?
hani kafadan alırmışya bebek soğuğu
ben takıyorum ama kaç defa gece sesine uyandığımda bide baktımki bersini komple yüzüne kadar örtmüş
kafayı sallaya sallaya, eller kollar oynaya oynaya kapamış yüzünü
boğulcak diye ödüm kopuyor valla
kafayı nasıl muhafaza edicek sıcak tutucaz şaşırdım kaldım
sizin varmı orjinal fikirleriniz?
of kızlar yaaaa gaz sorunumuz ayyuka çıktı. Yarım saat bile uyku yok. Ağlıyor kıpkırmızı oluyor ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli emmek istiyor. Canım çıktı ya
bahar benımkıde aynı durumda çok uzuluyorum ıkı buklum cıglık atıyor yavrum
aynen baharcım yaa koynumda uyudu yerine koydum az önce akşam eltime yemeğe gidicez inşlhh aorda rahat durur.. Nasıl geçicek bu yaa.. çaresi yokmu..başka..
sanırım bir süre yaşıcaz bu sıkıntıları kaçış yok. zinco almıştık fayda etmedi. zeytinyağı sürüyorum karnına sıcak havlu koyuyorum yok. su torbası koyuyorum ayağının altına yok. rezene verdim fayda etmedi. ne yapacağımı şaşırdım walla. uyku düzenimiz kalmadı. resmen bir gözümüz açık uyuyoruz o da ben de. hay allahım yaaaa...
ben bi daha asla süt içmicem, süt içtiğimde kakasını yapamıyo bebek, denedim valla... bugün içtim yine kaka yok....
ємєℓ;9321575 .!.:merhaba kızlar opuyorumnanaktan bugun nihayet kırkımız doluyor cok mutluyum :)) oğleden sonra banyomuzu yapcaz misler gibi olcaz
canım neguzelll darısı basımıza inş..ya cıldırmak uzreym kızlarr devamlı emmek istiyo oglum memede uyuyo bırakıp yerine yatırınca aglıyoooo napsam emzikmi versemkiiii