2009 Eylül Anneleri

aylin demek istediğim eltin çok rahat sizinle gelmeyi umursamıyorsa sende rahat ol.bırak o rahatsız olsun bu seferde unutma sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez.rahat ol relax ol..

ahh aylin ahhh her bayram aynı sorunlar çıkıyo araba dert oluyo biz geçen bayram görümcemlere taksi parasını verdik işimiz çıktı götüremedik diye

haklısınız kızlar....akşama hiç birşey olmamış gibimi davransam sorduğunda da sen bilirsin canım ben rahatsız oluyorum arkada çocuklarla zor oluyor ama sen bilirsin gelmelerini istiyorsan gelsinler...

evet erkekler höt hötten anlamıyor kibarca söyleyeceksin.duygularına hitap edeceksin..mesela bu bayram ben önceden otobüsle gidecektim eymenle kayınvalidemler arabayla sonra hesaplar değişti biz arabayla gideceğiz ama eşim annemlerin otobüsle gitmesine gönlüm razı değil uçak bileti aldı benim gitmemem razıydı.

sen ne dedin duygularına nasıl hitap ettin ...sümeyye diyeydin ya bana neden böyle yapmadın ama ozaman kıskanç oluyoruz....ne etsek suç...

günaydın kızlar...dün bişey olmadı ben hiç bişey olmamış gibi davrandım eşimde bana bişey sormadı ...ama bugünkü gündemimiz farklıydı...para konusu...5 yıl oldu biz hala bütçemizi planlayamadık...ne dediysem hep karşı çıktı...sabah bağrındı yine arbada bende çok sinirlendim ve ağladım...duru bile anne ağlıyormusun dedi...ben böyle babayı napıyım ateşe verim yakıyım..töbe töbee....akşama o gününü görcek...herkes kendi parasını harcasın dicem sende rahat bende rahat ...bakalım ozaman ne dicek ....

günaydın kuzum . bizde daah iki aydır bütçemiz rahatladı .geçen ay tatile gittik bu ayda kurban var.yani yine ortada birikim yok badeye kıyamam bir çocuğa en zor gelen annenin ağlmasıdır helede ağlatan babaysa..

günaydın ahhh bu gıcık kocalar deli etmeseler insanı bu bencil davranışlarına dayanamıyorum artık bende

evet kızlar...evlenmek kadar iğrenç bi olay yok....etrafımdaki genç kızlara diyorum olabildiğince geç evlenin diyorum.....bi evlenen pişman bi evlenmeyen...

günaydın ahhh bu gıcık kocalar deli etmeseler insanı bu bencil davranışlarına dayanamıyorum artık bende

sana ne yaptı erkek...zaten benimkide bi tek bana hesap sorar çalışıyorum çalışmasam herhalde nazi kampında yaşatacak ....hırpo...

amannnnn boşverin koyverin gitsin kızlar ya.....hepsi aynı mamülden yapılmıyorlar mı zaten ...koyun güzel bir şarkı ohh bakın keyfinize..

öyle valla annemde babamdan yakınıyor...diyorum ki babam bile böyleyse....erkek değil mi işte al birini vur ötekine:)))

aman aylin ben annemlere laf anlatamama yaşlılar diyo bizimkide gitmem dedim bende kızkardeşine 2 çocukla kurban telaşına giremem getirin çatı katı boş orada pay edin bende yemek falan hazırlarım çocukları perişan etmeyelim 20 kişi falanız eltim trakyadaki görümcemler gitmeyelim elin evine dedim k.görümcem kayınvalidesiyle aynı bahçede zaten ne işimiz var kurban kastamonudan kesilip gelicek yok demiş anası kurban gelsin hepimiz oraya gitcez eti pay edicez kesilmiş kurbanı eve getirmiyo hepimizi oraya götürücek gitmem bende ya sırf kendi evine gelmesin toplanmasın diye millet hep böyle yapıyo kayınvalidem her bayram gelinlere ayrı muamele kızlara ayrı

işte bi insanda akıl olsun nazancımm .......senin kaynana da kıt akıllı....kurban komple orda kesılmış olsa bıle adamlar gıder bızde kadınların işi ne???hem yazık çocuklara kadınlara eziyet....

selam kızlar....tabiri caizse bugün mal gibiyim....dün akşam gözlerimde bi kaşıntı kan çöktü gözlerime şişti hala şiş görünüyor...neden acaba alerjikmidir neyin nesidir bilemedim....

yettim gari

kızlar kusura bakmayın yoktum kaç gündür
bizim kız hasta doktoro götürdüm nezle grip gibi bişey dedi
şurup verdi ama çocuğun öksürmekten içi dışına çıkacak sanki
kreşede gidemiyoruz evdeydik bugünde anneme bıraktım ta geldim
3 gündür hala düzelemedi kuzum benim...
gece öksürmekten uyuyamıyor kalkıp bana anne bana ilaç ver diyor

kızlar çok haklısınız şu bayram konusunda birimizinde bayramı şöyle dinlenerek
gezerek geçmezmi yaaa bizde kayınvalideme gidiciz hemde arifede çünkü bayram
namazını orda kılmak istiyomuş bunuda şükür sonra kaynanamlar falan gidiyolar
kurban kesmeye ben çocukla evde beklee nelseki o akşam eve dönüyoruz biz
bende çok şey mi istiyorm acaba :44: adamda haklı biryerde aslında

geçmiş olsun aslıcım....ALLAH tez zamanda şifa versin tüm hastalara.....havalar soğudu dikkat etmek lazım...aslıcım sen bu hafta sonu müsaitmisin cumartesi günü...bize cumaya kadar bildirirsen sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…