2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar....haftasonu maratonu bitti çook şükür ....sınavlarım berbattı kaldım yine ...off napıyım ya ev işleri okul çocuk iş hepsi bir arada olmuyor....
ya bırakıcam dedim eşime ya da böyle ite kaka bitirecem....sınavlar kötüydü fakat funda arar harika....aşkımm bana jesttt yaptı konsere götürdü romantizm doruktaydı derken kötü bitti sonumuz kırmızılar geldi adet oldum ...eşimde şansıma tüküreyim dediii....tükür dedim ne şans be adam ....

günaydın kızlar

olsun aylincim daha önünde zamanın var eşiinde dediği gibi
bir evladınız var zaten allah inşallah yine verir sıkma canını...

bizim kreş işi fena bugün okula gitmicem işe gelicekmiş bizimle
öyle söyliyip ağladı parka çıkıcaz diyince öğretmeni bana
bay bay yaptı ama bilemiyorum zorlu bir dönem olucak sanırım.
çarşamba günüde doğum günü okulda yapalım dedik ama bakalım artık...

yok canım eşimin sayesinde aştım ben çocuk olayını...nasip kısmet....eşim hani romantizim tavan yapmışken sende dedi mutlu sona bitirelim dedide olmadı adet olunca hüsranla bitti anlarsın ya...

çocukların hepsi öyle be aslıcım alışır inşallah seni fazla üzmeden bal badem naptı acaba...

yeni hafat hayırlı olsun işyerinde son 5 gün sonra gelsin antalya sahilleri hasta oldum yani tatilde rahatım eymende tatil dönüşü kreşe başlayacak babannesinden ayrı kalmaya alışmışken iyi olur inşllh.. tatil valzinde neler olmalı gidenler yazın bakayım.ilk tatil ilk heyecan

ooo sümeyye hanımm seni burda görmek ne güzel...süper bir tatil geçirirsin inşallah...hakettin çünkü...sen kocacığın ve eymencik gidiyorsunuz değil mi???
tatile giden bir annenin götürmesi gerekenler;

ateş ölçer ateş düşürücü surup ya da fitil,bez kullanıyor sa biberon emzik ıslak mendil bol bol kıyafet uzun kollu ya da kısa ....
yastık takıntısı varsa...battaniye sinek kovar ...gece lambası....mayosu ...havlusu .....vb....ben bunların hepsini alıyorum da yanıma tarak toka bunlarda kız ıcın onemlı...krem gunes sonrası gunes oncesı...

sümeyyem bir ara benim şu tıcker değiştirsen tatlım...biliyorsun sen yaptın hepsini...

30.08.2009 canımm kızımmm kardeş istiyor..olsun yazısı da...teşekkurler tatlım...

eymene özel valiz yapılacak herhalde söylediklerine bakılacak olursa hakettim gerçektende çok yoğunuz bu aralar kayıtlar mezuniyetler.kayıt silme ders kayıtları kafam şişti gerçekten

eymene özel valiz yapılacak herhalde söylediklerine bakılacak olursa hakettim gerçektende çok yoğunuz bu aralar kayıtlar mezuniyetler.kayıt silme ders kayıtları kafam şişti gerçekten

doğrudur canımm...ALLAH yardımcın olsun çalışanın halinden çalışan anlar....bak sınav telaşınla evle pek ilgilenemedim...dün ev temizlemeye kalktım...hergün 1 oda yapsam bu hafta sonu cam tül falan hallederim biter inşallah....dolaba kışlık atmaya başladım geç bile kaldım aslında...dünde barbunya aldım ...krımızı biber patlıcan alıcam kozlenmıs atıcam bıde bamya ıstıyorum ...siz başka neler atıyorsunuz..bunların haricinde...mısır erik bezelye ve taze fasulye var...

slm kızlarrr

herkese günaydınnn

inşallah geliriz yaa bi toplaşsak iyi olurdu

bu arada bugün benim sıpanın doğum günü ama haftaya
okulda yapıcaz hemtam alışamadı hemde herkes o zaman
toplanır dedi öğretmeni artık beklicez napalım

selam kızlar tadım tuzum yok siz iyisinizdir inşallah aslı sende gel aylinlerle ve eee artık gelin

hg canımm hayırdır neden tadın tuzun yok...

Aslıcım kızının doğum günü kulu olsun nice yıllara inşallah hep birlikte başarılı mutlu sağlıklı yıllar dileğiyle...

günaydınnnnnnnnnnnnn eymen grip oldu tamda tatil öncesiii:2: ondanda bize geçerse tatil mükemmel olacak

Merhaba kızlar...
Bu ay doğum günü var hepsinin.3 yaş oldu sıpalar ya. Bizimki bu aralar pipisine taktı.Her sabah bakıyoruz büydü mü diye . Ben ooo büyümüş diyorum seviniyor. Erkek anneleri sizde de var mı böyle durumlar. Hep babamız taklit ediliyor bir de. Artık şort giydiremiyorum abiler uzun giyermiş bir de dışarıya hep gömlek giymek istiyor. Ev kıyafetiyle aşğıdaki bakkala bile gidemiyoruz illa değiştirilecek :) Daha neler göreceğiz bakalım. Geceden hazırlıyoruz kreş kıyafetlerini anlaşıyoruz ne giyeceğini. Biz de kreşte kutlayacağız inş. doğum gününü 24 Eylülde.
Kızım da 9,5 aylık oldu o da büyüdü. Ama abimiz çok hırpalıyor napacağım bilmiyorum hala kıskanıyor daha da artıyor sanki 3. olunca napacaklar bilmem
Hamileliğim çok şükür güzel gidiyor. 24 Eylül abimiin doğum gününde cinsiyetini öğrenmeye gideceğiz. Ben kız istiyorum Betülle aralarında 17 ay olacak arkadaş olurlar. Tabi ki sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi önemli değil

ayy maaşallah sana süpersinn işte kadın dediğin böyle olur helal olsun sana yaa ALLAH sana uzun ömür versin de evlatlarınla bir ömür boyu mutlu mesut yaşarsın .....isteyerek mi oldu hepsi???

selam kiizlar
nasilsiniz
sumeyye eymen pasaya gecmis olsun
aylinnnnn sen tembel tembel bekleeeeee bak kardelen 23 ornek allllll kiz 3.hamileeeee:)))))))))))))))
nazannnnn ayni seyleri bende yasiyorum canim

ayyyyyyyni olaylarin hepsi bizdede var canim 25.09.09 oglusum 30.11.11dogumlu kizceme cok cekdirior allahdan kizim abisini taniorda cok mizmiz olmuorrrr ama sana kocaman masallah kiz 3.nasilda hamile kaldin cabucak yazik kizina yaaaa emziremiyorsundurda neyseeeee allah sana sabir ve guc versinnnnn

selamlar maşşallah bu rada 3 hamileleik allah kolaylık versin oluyo be yani ben 2 olunca kafayı yerim diyodum yenilmiyomuş etkenler var çok çocuk yapmak için bir sabırlı ve fedakar anne olmak iki etrafındaki insanların manevi desteği çocuklu insanlar pek istenmiyo hep sorunlu olarak görülüyolar ve maddi durumunun ektisi büyük birde paran var mı çocuk daha rahat büyüuo kreş bakıcı gelen giden oluyo yoksa biraz eziyetli oluyo ama sevgileri herşeyi her zorluğu aşıyo

demetcimm doğru diyorsun ben geç bile kaldım...benim hayalim zaten 2 kızım 1 oğlum olsun...eşim ben ve çocuklarım sofrada yemek yemek ...
hayale bakk hele....olsun hayali bile güzel ALLAHIM nasip ederse herşey olur inşallah...dilerim herkezin gönlünce dilediğince olsun....

ayyyyyyyni olaylarin hepsi bizdede var canim 25.09.09 oglusum 30.11.11dogumlu kizceme cok cekdirior allahdan kizim abisini taniorda cok mizmiz olmuorrrr ama sana kocaman masallah kiz 3.nasilda hamile kaldin cabucak yazik kizina yaaaa emziremiyorsundurda neyseeeee allah sana sabir ve guc versinnnnn[/QUOTE]

Demetciğim yakınmış araları. Benim oğlan 24/09/2009 kızım da 25/11/2011 doğumlu aralarında bikaç gün varmış.Bizim kız da abisini çok seviyor onu görünce heyecanlanıyor bayılıyor ona ama bazen abimiz eziyet ediyor olacak artık bunlar. 3. bebeğim kaza oldu cnm. 3. bebek düşünüyordum ama 3-4 yıl sonra filan. Artık kısmet böyleymiş hepsi birlikte büyüyecek. Bu ay bıraktım emzirmeyi doktorumuz artık bırak dedi. 9 ay emzirdim. 2-3 yıl zorlanırız sonra rahatlarız inş. 2 yıl ücretsiz izin alıp hepsini büyütüp kariyer yapacağım daha sonra :) :) :) Ayyy başkasında görsem gıpta ederdim ama kendim yaşayacağım artık bunları. Sabah eşim işe çocuklardan biri bakıcıya biri de kreşe gönderdim. İşe gelmeden kahvaltı yaptım yalnız başıma. Sonra bi 10 yıl sonra masa dolacak 3 tane çocuk olacak diye düşündüm mutlu oldum kalabalık bi aile olacağız. Allah bize sağlık sıhhat versin de çocuklarımızı güzel ahlaklı hayırlı evlat yetiştirebilelim. Tek çocuk da olsa 3 - 5 de olsa hepimizin işi zor bu devirde. Kötülüklerden korumak iyi ahlaklı olmaları için uğraşmak Allah hepimize güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…