2009 Eylül Anneleri

merhaba hanımlar eşimin izni bitti ben bir halt anlamadım istemiyorum izin eğer bir yere gidilmicekse evde olmasın mümkünse tradilattan ıvır zıvır işlerden bıktım kızlar bekliyorum bak heveslendirip heveslendirip gelmiyosunuz bu sefer kesin mi?

ben geldim aylinim burdayım...

gelmişsin hayatım...ama görmedim....

kısmetse gelicez canımcım...son bi görüşme yapalım...aslıyla henüz görüşemedik...bak sen müsait değilsen başka zamanda geliririz...sorun değil..

günaydın canlarımm....nazancım nasıl söylesem bilemiyorum...tatlım biz cumartesi gelemiyecez saniyenin bi işi çıkmış...haftaya pazar günü gelmeyi düşünüyoruz bu defa erteleme yok son şansımızı kullanmak istedik nolur kızma bebeğim bize...çalışıyoruz çalışanın işine pek güven olmaz...sen uygunsan haftaya gelelim diyoruzz...SENİ SEVİYORUZZ.....

selam kızlar...duru kac gundur reklamlamlarda görmüş baby alive tatlı bebeğim istiyor...nette araştırdım fiyatları 70 -100 arası sizin aldığınız internet siteleri varmı özelden atarsan memnun kalıcam....

slm kızçelerrr

yettim gari :))

acayip yoğundum giremedim doğru düüst bu hafta
eee gidecekmişiz iptal olmuş haftayamı gidiyoruz şimdi
6 ekimmi yani anlayamadım benn

bu arada salonun koltuklarını değiştirdim bayrama yetişecek
inşallah yeni bir şey olmak çok zevkli yawww ödemek nasıl olur bilemiyorum
tabii aaa resmini göstereyim bakalım beğenecekmisiniz lütfen açıkça söyleyin
ama tamam mı

Eki Görüntüle 517423

nasıl ? aradaki yeşil olan yok tabi bende oda aynı
renk olucak

aslıcım bende yazını görmemiştim hayır tabiki sarı olmasın hepsi aynı renk olsun dedim bide baktım sen yazm ışsın güzel yani ben beğendim güle güle eskitin....
bu arada 7 kasım oluyor pazar günü nazandan haber gelsin senide bekleriz ok...

günaydın hayırlı sabahlar gece zor geçti egemen çok sıkılıyo ve keyifsizliği huysyzluğa dönüştü artık evde olmak daraltıyo çocuğu

selam hanımlar.. ahh nazanım sorma benimkide aynı.. akşama kadar dışarda halada eve gitmek istemiyor.. her akşam aynı tantana.. hergün gezecek yeri nerden bulayım ben sana biz de insanız.. arkadaşımın oğlu var Eren yaşıtlar onu çok seviyor.. akşam 10 da başlıyor Erene gidecem diye...buda geçer diye umut ediyorum çünkü geçen sene parka bile yalvara yalvara götürüyoduk..

hg hüsniyecim....duruda iki tane park var yan yana gitmeden benle pazarlık yapıyor...ikisine birden gidicez haa diyor yok canım aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmıs dıyorum ney anne ney neyı bulamam dıyor...
olsun ama herşeye rağmen onlar bizim herşeyimiz dimi kızlar onlarsız hayat duşunemıyorum ALLAHIM ayırmasın bizleri birbirimizden....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…