2009 Eylül Anneleri

güanydın güzel annecikler.. nasılsınız baklaım görüşmeyelii...
sümeyyem kolay gelsin ben hiç sevmem bağ bahçe işlerini bütün iş sana kaldıysa yandın valla....
yarın eylemdeyim kızlar.. çok heyecanlıyım ilk defa eyleme katılacağım...

ne eylemiymiş kzı öğretmen maaşlarınımı beğenmiyorsunuz yoksam eğer öyleyse biz direkt intihar edelim

evt maaşlarımıza verilen zam oranları için eylem yapıyoruz.. ayrıca öğretmenlar hizmetlilerden düşük maaş alır hale geldi.. asıl biz ölelim değil mi

stresten kalbim çarpıyor ...içim ürperiyor....nabzım hızlı atıyor...bana noluyor...adet gecikmesi yaşıyorumm....5 gün oldu....ayyy çıldriciğimm.....

selam hatunlar.. aylin hayırdır sanırım yazı bekleyemeden gelecek yavruşun.. hadi bakalım hayırlısı olsun...

hepimizin kandili mübarek olsun.. allahım hepimize sağlık sıhhat ve huzur versin inşallah..

hg canımm sağolasın seninde kandilin mübarek olsun....yok kız olsa hissederim sıkıntıdan stresten gecıktı goguslerım agrıyor yakındır ...senin eylem nasıl geçti...teyzemin kızları var onlarda okula gitmemişler ders vermeye ...o şekilde eylem yapmış onlarda...

kandiliniz mubareek olsun butun dualarımız kabul olsun inş.

inşallah canım seninde kandilin mübarek olsun...niyetliyim bende bugün ALLAH kabul eder inşallah....bi aksilik olmazsa recep ayında tutabildiğimi tutucam...çok sevabı varmış...herşey gençken oluyor...yaş ilerleyeince yok tansiyondu şekerdi yapamıcaz bari fırsat buldukça bu güçlü anımızda yapalım...

aynı mesaj 2.kez yanlışlıkla oldu pardon kızlar........

............... yapcaktım yasak yaa:)))

Son düzenleme:
aylin bende niyetliyim ama ben bende değilim meçhullerdeyim . hüsniyem aminnnn ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN HER KONUDA

ALLAH kabul etsin sümeyyemm..ben 2 gün öncede tuttum...ama bugun bıraz daha kotuyum....sabah başım dönüyordu...şimdi iyiyim dersinde etkisi var ...neyse kızlar ben biraz daha derse yöneleyim..görüşürüz sonra...

günaydın kızçelerim...
nasılsınız görüşmeyeli...dün kandildi ...bizim mahallede de asker kutlaması vardı ....dışarda müzik çaldı ben içerde ibadet ettim ....saçma oldu yapmayabilirlerdi...neysee banane...

günaydınn dün kayınvalidemelrde akşam iş çıışı bahçeye gidelim dediler bende çok yorgunum gelemem dedim eşim onlarla gitti ben evde yalnız kaldım iftarda makarna yaptım yedim.canımı sıktılar yine .eltim oruçmuş o bahçeye gitmişmişte banane dedim o akşama akdar yatıyor evde benim işyerinde şavtım kaydı.kim ne düşünürse düşünsün banane..o can sıkıntısıyla akşamımda güzel geçmedi yattım uyudum erkenden

doğru demişsin canım...çalışan kadınlarla ev hanımlarını bir tutuyorlar ya deli oluyorum bazen bana da diyorlar onu çook yoruldum diyorum amannn sende ne yapıyorsun ki oturduğun yerden makbuz kesiyorsun....ya ya tabii beynim yoruluyor ona buna laf anlatmaktan maaf oluyorum....uyuduğumda dinleniyorum ancak...millete şaka geliyor...senin kocanda varya kesin anası bişey demiştir...bak buda oruçlu neden katılmıyor aramıza falan diye seninkide ayy allahım snir oldum şimdik boşver sallaa gitsin......

ben kendimi kimseyle kıyas etmiyorumki haa eltimde çalışsaydı yine gitseydi o kendini bağlar beni ilgilendirmez. canım isterse giderim istemezse gitmem kiimse zorla bişey yaptıramazlar hatta zorlarlarsa ters teper gidesim varsa da gitmem .. evet ya bizim işimiz millete çocuk oyuncağı geliyor herhalde.

selam hatunlar.. sümeyyem allah kabul etsin ama ailesine birşey diyememde eşin ayıp etmiş bari iftarı senle yapsaydı ama adam milleti ne anlar incelikten.. benim ablam hemen yanımda ona bile akşam gitmek zor geliyor kafan şişior akşama kadr çünkü.. illa taş mı taşımamız lazım acaba gerçekten yoruldu demeleri için...

Allah herkesi biliyor . aman cumartesi geliyor arkadaşlarımla piknik organizasyonu yaptık cumartesi akşamda senai demirciyi dinlemey gideceğiz.pazar kayınvalidelerle bahçeye gideriz herhalde

Kaldırımda yürürken, birbirine geçmiş kaldırım taşlarına dikkatlice baktınız mı hiç? Bu baharda kaldırım taşlarıyla ayrı bir bağ kurdu sanki kalbim... Daha doğrusu, kaldırım taşlarının aralarından başını çıkararak kendini göstermeye çalışan gelinciklerle, papatyalarla ayrı bir lisanla konuşur oldum sanki... O kadar güzellerdi ki; gülümsüyor gibiydi her biri, basmaya kıyamadım, koparmaya kıyamadım... Ama orası bir kaldırımdı, illaki ezileceklerdi, kırılacaktı narin dalları... Ben kıyamasam da, birilerinin hiç umurunda olmayacaktı onların da canlarının acıyacak olması... Zordur kaldırım taşlarının , ufacık boşluklarından hayata gülümseyebilmek, orda yeşermek için mücadele vermek, belki de o kaldırımı güzelleştirmek, insanlara baharı müjdelemek için ölmeyi, hem de hiç hak etmediği şekilde baharda ölmeyi göze almak... Üstüne betondan taşlar bile döşense yine de vazgeçmemek, her bahar, her bahar yeniden açmak, “ben varım” “ beni yaratan var”, “beni asla çıkamayacağımı zannederek betonların altına gömsenizde, orada bile bana hayat veren, yaşamamı isteyen biri var” demek... Bu ancak kaldırım taşlarının arasında açan çiçeklerin harcıdır değil mi? Evet, bir kaldırımdır orası nihayetinde ; yaşlı- genç, zengin- fakir, güzel- çirkin, merhametli- gaddar, herkesin gelip geçeceği... Durup dinlenecek bir yerdi en fazla 5 dakika, asla yerleşilecek bi yer değildir! Tıpkı, dünya gibi... Tıpkı, ülkeler, şehirler gibi... Ve bu ülkenin de çiçekleri de var, kaldırımlarda açmaya çalışan, her baharda yeniden, yorulmadan, bıkmadan, durmadan yoluna devam eden... Ve bu ülkenin de kaldırımlarından gelip geçen milyonlarca insan var... Ve evet, bu ülkenin de kaldırımlarında açan çiçeklerin üstünü, bir daha asla ordan çıkamayacaklarını zannederek kapatmaya çalışanlar var betondan taşlarla... Biliyorsunuz değil mi, her baharda yeniden açar onlar? Biliyorsunuz değil mi, “ “Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır” dizesini... Onlar her yerde, bu ülkenin her yerinde, dikkatlice bakın bir daha; görüyorsunuz değil mi?.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…