2009 Eylül Anneleri

büyüse rahat edicez dedim büyüdükçe dertleri çıkıyor inatçı oluyor...başkasının yanında süt dökmüş kedi diyorlar çok yavaş ya ya öyle diyorum ......

selam hatunlar..
ohhh çalışmalar yaklaşmış bu yaz evlerinizde şenlik var desene.. hadi bakalım hepinizin gönlüne göre olsun inşallah sağlıkla.. ama benim gene bir kızım olsun hee heee..koçiş duymasın.....
ayy kızlar aynı derdi ben aylardır çekiyorum benimki evde yaz kış dinliemiyor bildiğin çıplak geziyor.. kendi soyunmayıda öğrendi canı isterse ne var ne yok çıkarıyor alıştım ben artık..
aylinim sende üzme kendini o kadar benimkide aynı sen bu zamana kadar giydirmişsin ona şükret.. hem öyle vurma yavru kuşa kızarım bak çok fena.......takma kafana bu dersleride oluruna bırak hatta bir iki gün mola ver kafan dinlensin azcık.. ölümlü dünyaaaa

bak ben bugün ne yaşıyorum anlatayım sana akşama arkadaşımın düğünü var ben dün badeye öğle aramda koştura koştura gittim cicili bicili çok güzel bir elbise aldım.. akşam elbiseyi görür görmez başladı ben bunu giymem demeye.. neyse bakıcım dr gitti bugün badeye bakmaya ablam geldi ona söyledim kandırda bir denesin diye normalde ablam gaye güzel giydirir Bade hanımı ama onada inatlaşmış bu çok çirkin ben bunu giymem diye yaa.. ve biliyorum ki ben o elbiseyi hayatta giydiremem bir daha şimdi babası gidecekte başka elbise alacak bakalım onu beğenecek mi hanım...
işte böyle anacım bunlar napcan.. sabırlı olup katlanacaz sıpalara...onlarda bir birey onlarında artık seçimleri var unutma...

sümeyyem hakkatende senin kaynannada iyilik yaramıyor.. baksın o zaman sende rezil olma işyerinde...

hg hüsniyecimm....ALLAH sanada sabır versin canımm...çok güzel giydiriyorum uyum içinde hiç alakasız ayakkabı giyiyor neler ettiysem başka ayakkabı giydiremiyorum.......
dediğin gibi artık onlarda bir birey ...napıyım şu soyunma olayınada üşütüp hasta olcak diye kızıyorum ...üstüne giydiriyim diyorum yok diyor anlamadım gitti...toka istiyor artık benden bileklik falan amma zilli olcak süslü anasına benzemicek...

bizimkine araba olsun yeter . eymen sadece tek kusuru aşırı derecede aktif okuldaki öğrenciler bile abla bu hiç oturmuyormu dediler o derece yani erkek çocuğu olduğu için devamlı benimle boğuşun güreş istiyor

sağol canımm
yok kııız iki senede anca iş buldum, 2 sene sonra kesin inşallah ama biraz çalışmalıyım..
evimi alayım da 4'e o zaman tamamlarım

benimki kız da nooluyo tatlım
vallahi herkes oğlan zannediyor, nasıl çocuk diyorlar
çok şükür zor da olsa konuşarak bir çok şeyi hallediyoruz ama inanılmaz hareketli ve aşırı yoruyor
Allahtan ben yokken o kadar fazla kudurmuyor yoksa kimse bakamazdı

selam hatunlar.. havalar çok kötü bir açıyor bir kapanıyor o yüzden bizde sapıtıyoz.. benimde keyfim pek yok..
dün akşam bade hanıma yeni elbisesini zorla giydirdik giittik düğüne iyi oldu değişiklik oldu bizim ama orda kötü bir haber aldık öğretmen arkadaşımızın eşi vefat etmiş keyfimiz bozuldu.. bugün öğlende gittik yanına yazık ruh gibi boş boş bakıyor..
aman boşverin işte herşeyin başı sağlık.. sıkmayalım canımızı boş şeylere..

hüsniyee neden ölmüş ki ?yazık ALLAH sabır versin ailesine herkesin başı sağ olsun....
herşey boş yaa bende dün kabus gibi rüya gördüm asker olan yiğenimi şehit olarak gördüm....kardesimde var asker aklım karıştı...acaba bi sıkıntılarımı varda banas malum oldun ...ALLAHIM SEN ASKER OLANLARA SABIR VER TEZ ZAMANDA SAĞ SALİM GELİRLER İNŞALLAH....

günaydınn Allah ölenlere rahmet eylesin.. şehit haberlerini okudum arkadaşımın eşide hatay dörtyolda uzman çavuş haberlerde hatay deyince içim kötü oldu ama hepsi evlat işte besle büyüt o yaşa kadar kör kurşuna kurban olsunlar..
aylin içini ferah tut sağ salim gider gelirler inşllh kardeşin ve tüm mehmetçikler ALLAH düşmanalara fırsat vermesin şu aziz mübarek cuma günü hürmetine...

sümeyyee rüyamı buna yordum ....kardeşimin adı aytac yiğenimin adı erhan ...demek ki diyorum bu haberi duycakmışım....

selam kızlar nasılsınız

şuan sahil de elimde çay yok türk kahvesi :)

olmasını olmayı çok isterdimmmm

hafif yağmur ben bugün iyi değilim :) uyanamadım herhalde

selam hatunlar ben geldim...
aylinim içini ferah tut inşallah sağ salim tezkeresini alır gelir.. benim kardeşimde yapmadı askerliğini yakında oda gider.. Allah bütün askerleimizi sağ salim ailesine kavuştursun inşallah..
arakdaşımın eşi kalp krizinden ölmüş şimdi cenazesi kalkıyor herkes oraya gitti okulda bir yas havası var havada bir açıp bir kapatıyor fena birgün yani..
sabah bade hanımla geldik okula okula gelmek istedi bende getirdim bakıcısda geldi.. kahvaltısını yaptı resim yaptı hanım.. şimdide eve gönderdim kuzumu uykusu geldi...

evet kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorumm...hepinize iyi hafta sonları....
19 mayıs gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun...hala genciz her ne kadar 30 ları görsekte:))))ruhumuz genç...hepinizi çok seviyorum ...hayat güzel sevmek sevilmek çoook güzel ........öptümm...

slmalr sistem ikide bir beni dışarı atıyor adını yaz şifre yaz pöffff neyse umarım güzel bi hafta sonu olur.

günaydınlarrrrrrrrrrrr yorgun savaşçı geldi dün bağ bahçe işlerinde iyice yoruldum hatta yorgunum demek mütevazilik olur öldük resmen

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn nazan bahçe ektik ama bizimkide bize yetti kayınpeder ameliyat olunca herşey bize kaldı görümcemler eltimler hiç anlamıyorda yine en becerikli bendim ailemden bilgili olduğum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…