aman iyi iyi sevindim ...gereksiz yere huzursuzluk ....bakalım ben ne etcem bilmem şimdi uzaklar diyemi ne hepsini çok özledim...bir araya gelince didişmesek yine iyi...
Aman iyilik bilene .ben mesafemi koydum artık benden beklentileri fazla yok şuan yeni geline yüklendiler Geçen hafta 3 gün boyunca geldi görümcemin kızına baktı..
benim eşim de bana saç düzleştiricisi almak istemiş garibim 5-6 saat istediğimi bulabilmek için gezdi ama bulamamış parasını aldım netten alıcağım Senamda kreşte kadehin etrafına makarna yapıştırmışlar griye boyamışlar içinede mum şamdan yapmışlar çok güzel olmuş annem bunu senin için yaptım dedi :)
selam güzel hatunlar ben geldim.. sümeyyem geçmiş olsun kayınbaban ameliyat olmuş.. daha yazdın mı ben hatırlamıyorum tekrar geçmiş olsun.. eee iyi olmuş bak bu sayede diğer geline sarmışlar sende azcık kafanı dinlersin...
hadi baklaım aylinim zamanın dartalıyor bekliyoruz artık senden bir recep...bu yaz haberlerini bekliyecez ona göre...
dün doğum yapan arkadaşımla buluşdum aman oğluşu çok tatlı olmuş maviş maviş gözleri 3 aylık oldu bile dana.. ona bakınca sanki Bade hiç o kadar küçük olmamaış gibi geliyor ...
nazancım maşşallah oğluşun ne kadar büyümüş öyle helal olsun sana hem iki çocukla baş ediyorsun hemde gezip hıdrellez kutluyon aferin kız...
bizizm anneler günü malum annelere telefondan öteye gidemiyor malesef..bende ilk defa kocamın odun olduğunu kabullenip bu sene hiçbirşey beklemiyordum ama bana dijital çerçeve almış içine candan erçetinin annem şarkısı eşliğinde badeyle benim fotolarımı yüklemiş.. gece olunca onu izletti ağladım valla...onun dışında yine temizlik temizlik...
ohh maşşalah senaya.. en güzel kutlama herhalde ilerde onların kutlaması olacak bizim için.. ben anneler günü boyunca badeye yalvardım bugn anneler günü gelde kutla anneyi öp diye ama malesef hayır anne anneler günü değil bugün babaalr günü diye bana çemkirdi durdu.. bak kreşin faydaları..
günaydıınnn bugün eymen yine işyerinde görümcem nöbetçi kayınvalidem hem 2 çocuğa hemde hastaya gelen gidende olursa bakaamz diye öğlene kadar getirdim öğleden sonra uyur zaten sıkıntı çıkarmaz inşllh dün kayınpeederin başını fena ağrıtmışlar
selam kızlar ....bugün boştayım yine sabahtan beri ders...zorla çalışıyorum durum hastaya aklım hep orda...sıkıldım ruhen hava bozuk benım kafam bozuk....recep dıyorum daa her seferınde vazgecıyorum duru hasta olunca dıyorum kızımı doğru dürüst bakayımda boşver 2.yi kafam karışık ....eşimde görümcemin olayından ötürü dioyr fazla ara vermiyelim bak diyor ne olcağımız belli değil gel yapalım ...şuan beklemedeyiz ben hee diyince hazır beyimizz....tabii herşeyi çekenn annnee...annem şarkısını çoook seviyorum ben her dinlediğimde gözlerim dolar. hediye için de kocaman alkış senin kocana benimki kendi anasını kultlamadı benim hiç beklentim yok hiç bi zamanda olmıyacak.....
senanın hediyesi de çook güzell...kreşin çook faydası var bencede senaya bak maaşallah oyun bile oynadı...bizimki yeni yeni kutu kutu pense şarkısını birde minmini bir kuşu söylüyor...
evet kızlar kesinlikle kreş çok iyi tek zorluğu sabah getirmek sıcak yataktan almak onu
bende 2 istiyorum ama allahım inşallah sağlıklı bir evlat versin ama neden ise çok erkek istiyorum
dua edin bana erkek olsun sağlıklı olsun
ama ikisini birden nasıl getiririm o çok zorlar beni işte
tahminlerinizi alıyım kız mı erkek mi olur yaza aylinle birlikte benimde yapasım var
saniye kızın olur içime öyle doğdu yada kızın olduğu için öyle hissetim. beden bu ay sonunda kontrolüm var dr izin verecekmi bakalım çocuk için yok atom derse 6 ay daha erteleyeceğiz zaten ben yine ocak gibi düşünürüm eylülde doğurmak güzeldi hava bakımından..
inşllh arada istiyorum ama birde şu eymen kreşe başlasın az rahatlayım kayınvalidemde dinlensin diyorum :) ve maddiyatta önemli tabi 2 yıl ücretsiz izin düşündüğüm için
Saniyecimm duruda benim içime erkek doğuyordu ama kız oldu...olsun biz erkek diyoruz ama nasip herşey allahtan ...öyle takvim olayı falan inanmıyorum onlara küçücük bir ayrıntı bile olsa rabbim bizim için hayırlı olanı versin...kız erkek hepsi aynı...ama bence biz ikimiz bir başlıyalım çalışmalara ...bakarsın çifte mutluluk yaşarız he ne dersin....
kızlar kimler bebiş bekliyor şimdi?
bodoslama daldım ama kontrol falan okuyunca merak ettim
yine kurstayım, yine F klavye
bu yüzden sadece okumakla yetiniyorum
kendinize, bebişlere, göbüşlere iyi bakın, öpüldünüz...
kızlar kimler bebiş bekliyor şimdi?
bodoslama daldım ama kontrol falan okuyunca merak ettim
yine kurstayım, yine F klavye
bu yüzden sadece okumakla yetiniyorum
kendinize, bebişlere, göbüşlere iyi bakın, öpüldünüz...
hg canumm ....reyyanda kardeş ister gel sende katıl bize yazın saniye ben belki sümeyyee çalışmalara başlıyacazz.... toplu erkek yakalarız belkimm...sümeyye hariçç...oda kız yakalasa iyi olur bakalımm...nasip kısmet...
günaydınn dün kaynanatör beni deli etti ben onlara kolaylık olsun diye müdürden laf dinlemeyi göze alıp eymeni işyerine getiriyorum birde akşam kaynanam sen bunu götürüyorsun orada şımarıyor bir daha götürme bugünde götüreceğini bilseydim asla izin vermezdim diye nasıl bağırıyor bende dedim iyilik olsun diye götürdüm .herşeyi anlayana yapacan gıcıklar daha işyerine götürmem baksınlar evde çokta umrumda sanki
günaydın sümeyye....amannnnn salla gitsin....bak ne güzel diyorsun iyilik anlayana...benide 2 gündür duru deli ediyor...fazlasıyla sinirlerim bozuk zaten ...ateşi var hasta ev soğuk havalar daha ısınmadı dinlemiyor soyunuyor çırılçıplak hadi bakalım yazlık kıyafetleri giy....yapma kızım etme kızım dinlemiyor bende vuruyorum bu sefer ağlıyor...ardından ben patlattım feryat figan..bende pişman oluyorumm...çook yüklendim kendime farkındayım maddi manevi ders ders bi yere kadar eşimi aradım gel dedim fenayım ben hemen geldi sağ olsun....konuştuk ama içimden geliyor gitmiyor bir türlü...doktora mı gitsem bilemedimm....
o sinir halini hepimiz yaşıyoruz bizim eymen çok feci ısırıyor kolum heryeri çürük içinde ısırınca bende kızıyorum ama anlamıyor ceza veriyorum odasına gönderiyorum bir de bakıyorum odasında ne avrsa ortaya dökmüş benmi ona ceza veriyorum omu bana anlamadım yani .. eymene arabalı tişört aldık sırtından çıkarmıyor dün gece yarısı uyandı araba diye ağlıyor gittik dolabından aldı giyindi uyudu