2009 Eylül Anneleri

:KK16::KK16:kkizlar nasilsinizzzzzz
AYLINNNNNN ikincimi geliyor kizzzz:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
sumeyye,husniye ,saniye sizlerde ne var ne yok 2.ler yok mu sizdeeeeeee:KK52::KK52::KK52::KK52:

Hg demetcimm....günaydın kızlar sizlerede....dün adet oldum gözüm aydın...eşimle bu aralar pek anlaşmıyoruz bebek işinide ertelicem sanırımm...:KK31:deli ediyor beni ne yapsam batıyor Allah birde çene vermişki dillere destann ancak konuşsun kalbimi kırsın sonra gelip özür diliyor salakkkkkkkkkkkkkk aptalllllllllll manyakkkkkkkkkkkk öküzzzzzzzzzzzzz ve mallllllll diyesim var yüzünee:KK47::KK4:

Son düzenleme:
günaydınnn kuzular güzel bir gün güzel bi hafta olsun. aylin gülmek sana yakışıyor bir kahkaha at ve tüm hüzünleri geride bırak. oyun havası açtım keyfimi buldum hopppa :KK8:

böylemi....:KK1::KK9::KK9:hahahahahaa.......hayat sevince güzel sevince tatlı özel....bir kuşu kelebeği bir taşı sevin yeterr.....:KK12::KK55:

Son düzenleme:
aylinim gözün aydın kuzum...allah gönlüne göre zamanında versin inşallah.. aman koca milleti hep aynı merak etme..geçen izlediğim bir diziden öğrendim insan dnasıyal öküz dnası birbirne çok benzermiş.. insana en yakın dna öküzlerinmiş yani erkeklerin genlerinde var napalım.. genetik birşey salla gitsin..

demetcim anlat bakalım iki çocuklu olmak nasıl birşey bak ona göre ikinciler gelecek..

slm kızlar tatilde bebekler için sızdırmaz bebek mayosu kullananınız varmı . Baby neo nasıldır biliyomusunuz. Acillll bizim ki hala çişini
söyleyemiyor ve hafftaya tatile çıkıyoruz havuzda öyle bir bez kullansam nasıl olur acaba????

ghüanydın güzel hanımlar ben geldim....ama sizler nerdesiniz yaa...

aslıanne benim aldığm mayo bezlerdi zaten onlar paketli satılıyor içinde sana fazlasıyla yetecek kadar oluyor ...

tünaydın demeliydim sanırım... bu hafta sonu sınav var dananın kuyruğu kopacak....bu arada aöf ye gittim geçen hafta dedim ben önlisans diploması alıcam ve kpss önlisanstan gircem hayırr dedi kadın:KK30: nee dedim neden???ösym bu konuda çok acımasız lisans okuyupta önlisans diploma kabul etmiyormuş liseden gir olmazsa lisansı bitirdikten sonra lisans kpss girersin dedi ölme eşeğim ölmee dedim...yani bu sayede kpss hayallerim bitti....:26:

günaydınnnn bende geldim düm kayseriye 6 aylık kontrelelrime gittim ve sonuçlar güzel çıktı .ama dr enaz 1 sene çocuk yok dedi :KK3:

selam hatunlar ben geldim..
sümeyyem gözün aydın sevindim.. aman boşver sağlığın yerinde olsunda bir sene geç yap çocuğunu nolacak...zaten sende hemen çocuk yapmak niyeti görmüyorum..
aylinim artık sümeyyeyi bekleme harekete geç ...

günaydın deyim bari....kızgınlığım geçti...:63:
ehh napalım iş başa düştü...geçmiş olsun sümeyyem önce sağlık önemli ....sende benim arkamdan gelirsin........:KK49::KK49::KK49:
hüsniyee sen de ne var ne yok...:KK23::KK23:

aynen öyleee canım sağolsunda ben zaten ikiz yapar arayı kapatırım..içimden İKİZ ÇOCUĞUM OLACAK GİBİ GELİYOR BENİM..

X