2009 Eylül Anneleri

selam kızlar...bende geldim...bugün boştayım yine...sabahtan beri ders ders 200 den fazla soru çözdüm iyice pekiştirdim...öğleden sonra yine devam çalışmaya sizide amma sıktım kusura bakmayın.....

sealm güzel hatunlar.. nerelerdesiniz baklaım...hiç sesiniz çıkmıyor...yoklama alıcam herkes elsin bakalım

günaydın ugün cuma mutluyum huzurluyum eymen işyerinde iyice azıttı üdrülerin tahammülü kalamdı Allahtan sallamıyorum adamları yoksa kafama takardım. çünkü işlerime engel olmuyor

günaydın kızlar...cumanız hayırlı olsun ....bu sabaha karşı kötü bi telefonla uyandım...eşimin yanında çalışan bi abi var eşi rahatsızlanmış adam çaresiz telefonda hüngür hüngür ağlıyordu...eşim fenalaştı diye....şimdi aradımda belli değil ne olduğu ALLAH şifa versin kabus görüyordum o esnada telefon çalınca al işte dedim kötü haber....

fıstıklarım hepinizin anneler günü kutlu olsun allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın her kim nezaman isterse ozaman allahım ona annelik duygularını tattırsın

hepinizi çok seviyorum

sizin ve annelerinizin anneler günü kutlu olsun :2:

selam güzel hanımlar.. bugün kaç kere niyet ettiysem kısmet olmadı iki satır yazmak..
şimdiden hepimizizn anneler günü kutlu olsun...bu arada bakıcıma inci küpe kolye takım aldım hatıra kalsın diye gidince vereceğim umarım beğenir..
dün akşamda en küçük kardeşim sözlendi..bana görmek kısmet olmadı ama olsun napalım..
bu arada sümeyyem sen neden geliyon eymenle iş yerine hayırdır..kaynanacığın mı hasta yoksa ben mi birşey kaçırım...
aylinim arkadaşının eşinede çok geçmiş olsun umarım tez zamanda düzelir.. önce sağlık gerisi boş gerçekten....

hayırlı pazarlar herkese ..anneler gününüzü canı yürekten kutluyorum.Allah evlatlarınıza hayırlı uzun ömürler versin. bize bu duyguyu yaşatan Allaha binlerce şükürler olsun ve umarım isteyen herkes yaşar bu duyguyu .iyiki doğurmuşum iyiki anneyim.şükürler olsun Rabbim sana

mutluyum huzurluyum...şükürler olsun....anneler gününüz kutlu olsun ..ALLAH uzun ömür versin...hepimize ....
rerere rarara gastray gstray cimbom bomm....şampiyonuz evetttttttt.........tebrik ediyorum tüm gslileri....

günaydın güzel hatunlar..güzel bir hata olsun hepimize su gibi akıp gitsin inşallah...
bu arada ben fenerbahçeliyim aylinim... sizide tebrik ederim...

bende seni tebrik ediyorum hüsniyecimmm....fenerli olupta bi gsli tebrik etmek bir erdemliktir....

hanımlar küztüm oynamıyorum hiç lafım sözüm edilmemeiş neyse işte geldim burdayım kuzularınız büyüdümü benim ki bebek odu bebek kardeşini kıskanıyo biraz arada bebek oldum diyo çok komik taklit yapıyo :) sümeyye niye eymeni kadroya mı aldılar hayırdır ?

face takip ediyorum bade çok tatlı olmuş :) sümemye aldı istanbul havasını gezdi anneler günü etkinlikleri bana uğramadı ama ben annelerin hediye işini kıvırdım geçti şükür güzel oldu trakya yaptık bizde geçen hafta bir hıdırellez kutladık kısa ve hızlı özetler böyle
aylin bu arada hala gebiş değilmisin hadi artık

nazan dediğimiz gibi geçen hafta işyeinde pek pcye oturamadım kayınpeder ameliyat olunca eymeni işyerine getidim...sen resimlerden belli güzel gezmişsin biz bu ara hastana kayınvalidem ve ev arasında mekik dokuduk..eşim bana hediye almadı sizlere hediye geldimi

hg nazancımm hayır bebeğim şu sınavları atlatayım ramazan ayında başlıcam kısmetse...recep ayındamı başlasam yoksa yawww......
hani oğlan istiyorum ya recep koycam adını yanına bi isim bulcam..recep eşimin 4 yaşında yangında ölen abisi...birde dedesinin ismi...koymak istiyorum şiddetle kimsede koy demiyorr...

kızım bana beyaz bi gül almış dedesiyle parka çıkmışlardı....babası kutlamadı bile ben aradım kayınvalidemi leventte kutlıcak bak dedim bana işaret yapıyor sen benim yerime kutla yorgunum diyor benimkide böyle işte bi çeşit...evlenmeden önce bilezik falan alıyorlarmış erkek kardeşiyle ortak şimdi bişey yok...

Kaynanatörle aram iyi gibi dün temizlik yaptılar eltimi çağırmışlar görümcemin kızına sahip çıkması için bu ara eltimle araları çok iyi aman bana bulaşma sınalrda iyi olsunlaar.hem banane temizlikçi gelmiş evde görümcem var kaynanam var bi çocuğa bakamıyorlarmı işte saçmalık .. Bende akşam gittim anneler gününü kutladım hediyesini verdim pike takımı almıştım. Biraz oturduk kalktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…