selam güzel hatunlarım.. demet doğru diyon valla maşşalah sizdeki okuma aşkını gördükçe kendimi çok tembel hissediyorum..derslerim kalkıyor meb beni kapının önüne koyması an meselesi ama bende hala tık yok.. alese girip şu mebden kendimi kurtarmam lazım ama hiç ders çalışamam off offf...
aylinim geçmiş olsun duruya sanada geçmiş olsun hayırdır neden sinir krizi geçirdin.. sırf ders içinse olduğu kadar be neden bu kadar yıpratıyon kendini...
süemyyem bende eylülde kreşe vericem Badeyi sende verde rahatla azcık..çişi o vakte kadar çoktan öğrenirsiniz.. bade de önceleri hiç yapmıyordu lazımlığa çişini zamanla alışıyorlar merak etme.. ilki gelirse arkası gelir diye düşünme bade geçen kıştan beri lazımlığa yapıyordu ama arkası gelene kadr 7-8 ay geçti.. hazır olduğunda olur merak etme.. sadece Bade değil Badeden bir ay büyük arkadaşın oğluda zamanı gelince kendi bırakmış..
banyo çok sıkıntı değil bizim içinde ama yinede saçlarını yıkatmak istemiyor ouda oynata oynata azar yiye yiye yapıyorum.. anne yapma, yapmadedim diye kızarken ben çoktan şampunalamış oluyorum ama tırnak kesmesini ben hala beceremem bakıcım kesiyor o olmadığında bende uyurken kesiyorum..