2009 Eylül Anneleri

sanırım kimse halinden memnun değil kızlar. valla benim hayatımda ksıır döngü okula git eve gel yemek yap temizlik yap yat sonra tekrar okula gel.. hafta sonu gelsin tekarar temizlik yap sonmra hava güzel olursa birgün çık gez işte bitti...

ama yapacak birşey yok sanırım bu döenm böyle geçecek çocuklar küçük olduğu için çok fazla seçeneğimiz olmuyor malesef...

bu arada bade hasta dün akşam 9dan beri yatıyor öksürüyor burnu akıyor.. bir saat önce aradım hala yatıyormuş.. ve dün akşam o kadar sıkıldım ki meğer ne kadar çok dolduruyorlarmış hayatımızı erken yatınca akşam gemek bilmedi bir türlü..

canım ya geçmiş olsun...doktora götürdün mü rahatlatmak için bi iğne falan yaparlar belki hali yoksa yavrucağın....

Allah bu günümüzü aratmasın..evet hem annemi hem babamı ben köyümü özledim..

evet canım ALLAH bundan aşağı etmesin bende aynı sizlerdenim...hafta içi çalış eve git iş ders...çocuk...hafta sonu 1 gün temizlik arada misafir ....yoruluyorum bence bu sene çook yorulcam pozitif olmam gerekiyor...olsun yaa herşeye rağmen hayatımın anlamı kızım var...o varsa hiç bişey umrumda değil...ALLAHIM BABASINI BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN ONUDA BENDEN AYIRMASIN AMİN...ŞU CUMANIN BEREKETİ ÜZERİMİZDE OLSUNN..KIZLAR DUA EDİN KABUL OLSUN İNŞALLAHH...

evet allah bugünlerimizi aratmasın inşallah..
biraz önce Badeyle konuştum uyanmış iyiymiş çok şükür.. " anne ben çok iyiyim "diyor danam benim..

çpk şükür onlar sağlıklı olsunlarda herşey yoluna girer öyle insan kızıyo üzülüyo ama en önemli şey sağlık en ufak bişeyde kıymetini anlıyoruz

selam öğlen arasında gittim kantinde çalıştım geldim. öğrencilere para üstü olarak sakız verdim.

Selam kızlar nasılsınız yaa ben sizi çok özlüyorum hayatımda bir parça oldunuz resmen ama çok giremiyorum birde yıl sonu çok yoğunuz

Selam kızlar nasılsınız yaa ben sizi çok özlüyorum hayatımda bir parça oldunuz resmen ama çok giremiyorum birde yıl sonu çok yoğunuz

hg canımm sende bizim için öylesin...olsun gönüller bir olsun...kolay gelsin...

saniye aynen akşamları bile bazen giriyorum ortalığı kolaçan ediyorum

benimde netim olsaa szi geceleri bile rahat bırakmam atarım tellerinize birer çağrı gelin bakalım bir iki lak lak oh neşem yerine gelir...hepinizin hayatımda en güzel yerinde koltukları var....
hepinizi çoooooook seviyorumm...

ben kaçar yavaş yavaş ...hepinize iyi hafta sonları nazan doğurursan araa bak hee....

öff bende hergün kaynanama gitmekten sıkıldım eşimde farketti ,onlara her gittiğimde kendi annemi ne kadar özlediğimi farkediyorum

offffffffffffffff sumeyye ya ben neyapiyim kv 1katta ben4katta hep yanyanaaa ve sen annenin yanina gidip gelebiliyorsun ozel gunlerde yilda enaz 3 kere goruyorsun yaaaa ben bak dogum yaptim annem yanima gelemedi ve zor anlarimda yanimda oalamadi bende onlaarin yaninda olamiyorum HALINE sukrettttt daha beteride varrrrrrr(((((((((((((benim gibi)

ya saniye bende oyle burasiz yapamiyorum gece dirip bakiyorummmmm
bende cok seviom hepiniziiiiiiiii
BADE hanima cok gecmis olsunnnnnn
NAZAN kiz d,tarihin nezamanaydi daha senin danan gelmediiiiiii

demett kapının dışında olunca heryer gurbet..kayınvalidemle sorunum yok ama azda çıksak gezsek eşimle .eşim ohh rahat tabi anansının dizinin dibi bende diyorum haftanın 3 günü kalacaksak yanında bari 2 günde dışarıya çıkalım a

iyi geceler vukuatlı birgündü istanbul genelinde ve bizim evde kar yağışı elektrik kesintisi derken aşağı yukarı in çık git gel ha geldi ha gitti ev soğudu derken şimdi evdeyiz 26 ocak son tarih dedi doktor acelesi yok erdemali bey bekliyoruz diyoruz ses yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…