2009 Eylül Anneleri

Saat gece 11 ayağımda eymen dilimde ninni elimde Tlf aklımda siz gözümde uyku :KK53: kaç fonksiyonluyum :KK53:

bir de beni düşün o zaman :) :) bizde eylül 2009 da az zaman geçirmedik ama çok fırsat bulup takip edemiorum artık :) v şimdi gene hamileyim ve gene eylül bebeği olacağız :KK70:

Merhaba arkadaslar ben 2011 eylul annesıyım benım bır konuda yardıma ıhtıyacım var bana yardım edermısınız.
Oglumda bitik belirtisi yok ama temızlıgı konusunda pıpısıne dokunmuyorum yanı dersını gerı cektırme falan yapmıyorum eskı doktorumuz dokunma demıstı yenı doktorumuzda bişey demedı. Sizler geri cektırıp temızlıgını yapıyormusunuz. Temızlemıyorm dıye kendımı cok kotu hıssettım. Bilgilendırırmısınız benı

günaydınnnnnnnnnnn bebeyaz kırşehir 2 gündür kesintisiz yağıyor mübarek , ünv tatil oldu ama memurlara değil..bomboş okul ve biz:KK36:

Merhaba arkadaslar ben 2011 eylul annesıyım benım bır konuda yardıma ıhtıyacım var bana yardım edermısınız.
Oglumda bitik belirtisi yok ama temızlıgı konusunda pıpısıne dokunmuyorum yanı dersını gerı cektırme falan yapmıyorum eskı doktorumuz dokunma demıstı yenı doktorumuzda bişey demedı. Sizler geri cektırıp temızlıgını yapıyormusunuz. Temızlemıyorm dıye kendımı cok kotu hıssettım. Bilgilendırırmısınız benı
bende oğluma hiç o tarz bi temizlik yapmadım

günaydın bayanlar...sıkıcı bir gün başım ağrıyor...hafta sonum berbattı....sabah eşimle tartıştım yine...sorun yine ev işleri yine tam bi hödük benim kocam...o kadar abartıyorkı her hafta sonu evımı sıler supurur toz alır camasır varsa yıkarım utulerım..sadece ve sadece bu hafta yapamadım cunku ne su ne elektrık vardı evı toparladım eltıme gıttık onlarda elektrık var dıye....dün akşamda geç geldik eve...akşam kendi işini :KK57:gördükten sonra dediki evı temızle bende dedımkı zaten yapıcam soylemene gerek yok tamam dedi bu sabah kalkmış ...gerçekten piskopat evi neden temızlemeıyorsun usenıyorsan soyle ben yapayım...cık ısten sen beceremıyorsun ev ısını ...daha neler neler agzımı acıp tek kelıme edemedım etmedımde cok kırıldım...varya seytan dıyorkı..
al cocugunu gıt kendıne tam ıstedıgı gıbı bırını bulsun bulabılırse tabı....ayyy deli oldum benım tum gunumu maaf ettı salak sey odun okuzzzzz...........

sıkma canını aylin kocan şimfdiye unutmuştur bile o sözlerini .balık hafızalılar :KK20: bende cumartesi eşime dedim 1 hafta boyunca hergün annenlere gittik bari bugün ben arkadaşalrımla çıkayım yok dedi bende öylemi haftaya erzincana gidiyorum haberin olsun dedim kızkardeşimlede konuştum eşim baktı ciddiyim.tamam bakarız falan dedi pazargünüde dityor sümeyye annenlerel konuş biraz moralin düzelsin bişey söyletyecem sana sonra tmm söyle dedim akşam annemler yemeğe gidiyoruz dedi ben sinir krizi geçirdim heryer kar kıyamet bi gören olsa bunları evdenmi kovdular derler. pazar bile anneleremi gidecez benimki anne değilmi dedim o da tmm sen git eme eymen gelmesin perşembe cuma izin al perşembe git pazar gel dedi :KK16: 2 gün ilaç gibi glecek

bebeğimiz oldu ablam forumda bildirmemi istedi hem bebeğimiz hem ablam sağlıklı.. ulaşacaklar için cep tel:0532 557 51 95

selam hanımlar .. işten güçten fırsat bulupta yazamadım bir türlü..bade hala iyileşmedi hiçbirşey yemiyor ve öksürüyor .. sizinde keyifler ortada ..
yazılarını okuyunca üzüzldüm ama günün en güzel haberi geldi nihayet..
kk ailesinin güzel meleği doğmuş.. sağlıkla büyüsün inşallah...

çok selam söyle öptüm ikisinide onun ev adresi sende varmı özelden göndersene :)

şimdi geldim..bebektee nazanda egemendee...hepsi çook tatlılar ve iyiler...ne güzel kalabalıktı odası....hepsi çook şen çook tatlı insanlardı...kanım çok kaynadı...ee nede olsa hem sinoplu hem trakyalılar...sizlerede çok selamı vardı..:nazar::emir_bebek:

selam hanımlar .. işten güçten fırsat bulupta yazamadım bir türlü..bade hala iyileşmedi hiçbirşey yemiyor ve öksürüyor .. sizinde keyifler ortada ..
yazılarını okuyunca üzüzldüm ama günün en güzel haberi geldi nihayet..
kk ailesinin güzel meleği doğmuş.. sağlıkla büyüsün inşallah...

evet canımm en güzel haberr ...gittim gördüm 2.paşayıı...keyifler iyiydi süperdi ...
bal bademim iyileşmemiş üzüldüm ...bizim meşhur ilaçtan yaptınmı..ona rağmen geçmediyse...antibiyotik şart öyleyse...doktora götürdünmü...

ayy ne güzel keşke bnede yakın olsamda görsem.. minicik elleri, ağzı burnu ne tatlıdır şimdi..

iyileşmedi daha kuzum .. dün yaptım meşhur ilacımızdan ama içirebilsem keşke.. yarısını tükürüyo zorla artı ne kadr giderse boğazına... dr götürmedim ateşi falan yok ilaç kullanmak istemiyorum çünkü..ama daha azaldı gibi öksürüğü baklaım artık daha ne kadr sürecek..
kocanıda takma kafana beğenmiyorsa otursun kendi yapsın temizliği.. illa sen yapmak zorunda değilsin..hayret birşey yaa.. hiç ayın 15 inde dır dır etmiyorlar niye para getiriyon diye..

X