2009 Eylül Anneleri

biz çocuğu anlayıp üstüne düştüğümüz için çocuk konuşmayı zaruri görmüyomuş ben kızla bıraktım ya hergün 1-2 saat başında durmayınca bizimki kıza sinirlenip ona cevap veriyomuş birde o oyunda konuşunca onu taklit edip kıskanıp anlatmaya başladı

bende oğluşumla kartopu oynamak istiyorum eşim pimpirikli üşür diyor soğuğa alışşsın belki ilerdee doğuda bi ile vali oldu diyorum

valla bravo...

erdem şanslı olucak bu konuda galiba abisi ona yol gösterebilicek 2. çocuklar daha çabuk büyüuo diyolar örnekleri olduğu için önlerinde

evet kesinlikle haklısın...etrafımda çok gördüm 2.çocukların her şeyi erken oluyormuş...

babasına kapıyı zorla açtırdı adam gececi diye kitleyip yatıyo yattı yanına uyuyo numarsı yapıyo bana da gelme diye bağırıyo işte büyüyüp anlamya başlayınca da böyle zapt edemiyoruz şimdi de yattığı yerde şarkı söylüyo hikaye anlatıyo babasına

slm kuzular..nasılsınız işyerinde bayan arkadaşı için doğum günsü var ne hediye alsam kıyafetmi çanta yada takı tarzımı

kocamın dün tansioyonu yükselmiş işyerinde akşmdayüksekti acildede düşmedi şimdi yine hastaneye gidecek aklımda evde anlayacağınız ..

kocamın dün tansioyonu yükselmiş işyerinde akşmdayüksekti acildede düşmedi şimdi yine hastaneye gidecek aklımda evde anlayacağınız ..

geçmiş olsun canımm yaa...ilk kezmi oluyor belki yediği bişey dokunmuştur yada strese bağlı...tekrar geçmiş olsun...

bugünde erken başladım güne ama oğlumda uyandı 6 da kalktık babsı gelince bir sevindi şimdi yine uyudu görünce bırakmaz dedim ama şükür kandırdım her işe gidiş gelişi türk filmi tadında yaşıyoruz

benim eşim sizleri biliyo hediyeler için çok olmuş ya dedi ben çok az gönderdim dedim mahçup ettin bizi diye kızdı ama ne biliyim ilk kez bu sene hediyeleştim ya sizlerle bu arada benim gibi evden çıkamayan biri için tek sosyalleşme yeri olduğu için ve düzgün seviyeli olduğu için kk iyi oldu hayatımın renkleri sizlersiniz herkes rengini seçsin :))

Eklentiler

• $Fleece-FlowersLRG.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 9
aylin eşin hediyeler kimden geldi diye sormadımı ne tepki verdi sen resim bile koymadın..

canımm vallahi foto makinesinde çantayı çektim ...ama pcye aktarmayı bılmıyorum daha dogrusu ...kabloyu kaybetmısım...en kısa zamanda göndericem..eşime söylemedim henüz...söylesem çok tepki vericek eminim...biraz bu konularda kabadır...çantamı gördü sordu bana bende arkadaşım yılbaşı hediyesi almış gönderdi dedim hangi arkadaşın dedi sen tanımazsın dedim annemlerdeydik laf karıştı eşim dışında herkes biliyor senden olduğunu ...biraz tırsıyorum tepkisini bildiğim için...:18:

yoksa ben hediyelerini çook anlamlı yararlı buldum ve çok beğendim hala senin çantanı takıyorum ...
nazancımm benimde pembe olsun...

Son düzenleme:
aman şu sinopluların adam kısmı gerçekten çok höt zöt oluyo ya kadınlarıda acayipte erkekleri kaba saba gerçekten

bugün işler bizdede karışık.izin alacaktım işler yoğun almadım evdede bişey yapamazdım zaten kocacığım annesinin dizinin dibinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…