- 15 Mayıs 2010
- 1.661
- 1
iyileşmedi daha kuzum .. Dün yaptım meşhur ilacımızdan ama içirebilsem keşke.. Yarısını tükürüyo zorla artı ne kadr giderse boğazına... Dr götürmedim ateşi falan yok ilaç kullanmak istemiyorum çünkü..ama daha azaldı gibi öksürüğü baklaım artık daha ne kadr sürecek..
Kocanıda takma kafana beğenmiyorsa otursun kendi yapsın temizliği.. Illa sen yapmak zorunda değilsin..hayret birşey yaa.. Hiç ayın 15 inde dır dır etmiyorlar niye para getiriyon diye..
öyle miniş bebek görünce bende hevesleniyorum ama sonrası yemiyor valla hemen vazgeçiyorum..
hanımlar burdayım :)) erdemelimde geldi çok şükür dualarınız için hepinizden allah razı olsun allah size de tüm isteyenlerede nasip etsin
günaydın hanımlar 2. bebeğimle yeni buralardayım iyiyiz çok şükür aylin teyzemiz geldi bizi görmeye çok sevindik :))
mevlütü alibeyköyde yapıcazda 15 gün sonra falan ama bu cumartesi tüm akrabalar bizde toplanıcaz bizim göçmen adeti akıtma yapılıcak kısmetse bebeği görmeye gelicekler sizde gelin hem sohbet muhabbet ikram bol olur :))hem göçmenlerin bebek akıtmasını görmüş olursunuz bekliyoruz bebeğim nasıl aylin çok tatlı dimi :))
benim oğluışumda 5-6 kelime kullanıyor sadece ama şu ara bayaa uğraşıyor konuşmak içinmerhaba rakadaşlar. ekim 2009 doğumlu bir erkek çocuk annesiyim :)) 5-6 kelime bilen bir oğlum var. sizin çocuklarda nasıl konuşma durumları? :26:
bilgi verirseniz çok makbule geçecek... :18:
supersin sumeyye atom karincammmmmmmm:))))))))9yedim içtim satışlar yaptım geldim...hoca kantini aradı ben cvp verdim hoca pardon sümeyye hanım ben kantini arayacaktım sizimi aradım diyor.yok hocam ben şimdide kantine el attım dedim :)) maşallah girmediğin bir müdür odası kaldı inşllh oradada görürüz dedi
canim benimki herseyini anlatiyor herseyi soyluyor yeterki duymasinnnnn...merhaba rakadaşlar. ekim 2009 doğumlu bir erkek çocuk annesiyim :)) 5-6 kelime bilen bir oğlum var. sizin çocuklarda nasıl konuşma durumları? :26:
bilgi verirseniz çok makbule geçecek... :18:
canim inan zamanim olomuyorrrr 22.00-.06.00 mesaim varrrr yorgunlukdan oluyorum yaniiiii erdenayimda hasta birazzzzz ben istanbula geliyorum sonra bodruma gidiyorum canim aktarmali oluyor ucagimmm ama 2 izinede gelirken havada acaba aylin nerde oturuyor bahar nerde meryem nerde diye hep dusundummmm aysemide unutmayimmmmmsümeyye takdire şayann...demetcimm hg bebeğimm...evelyn ve erdenay nasıll...arada gir sende özletme kendini...türkiyeye geldiğinde istanbula gelme şansın varmı??
benim oğluışumda 5-6 kelime kullanıyor sadece ama şu ara bayaa uğraşıyor konuşmak için
supersin sumeyye atom karincammmmmmmm:))))))))9
canim benimki herseyini anlatiyor herseyi soyluyor yeterki duymasinnnnn...
canim inan zamanim olomuyorrrr 22.00-.06.00 mesaim varrrr yorgunlukdan oluyorum yaniiiii erdenayimda hasta birazzzzz ben istanbula geliyorum sonra bodruma gidiyorum canim aktarmali oluyor ucagimmm ama 2 izinede gelirken havada acaba aylin nerde oturuyor bahar nerde meryem nerde diye hep dusundummmm aysemide unutmayimmmmm
sizlerde ne var ne yok kiz aylin hala gaza gelmedin yaa bak naaninda pasasini gordun hadi sira sende ve sumeyyedeeeee