2009 Eylül Anneleri

hanımlar burdayım :)) erdemelimde geldi çok şükür dualarınız için hepinizden allah razı olsun allah size de tüm isteyenlerede nasip etsin

geçmiş olsun canımm...herkeste öksürük var bende hala geçmedi...ballı süt ver belki oda iyi gelir...dediğin doğru maaş alınca dır dır yok...dün akşam eve gittim...evi sildim süpürdüm toz aldım...2 makine çamaşır yıkadım...yemek bulaşık derken öyle yoruldumki gelmiş sanki o sözleri hiç o sarfetmemiş gibi sarılıyor çekil dedim elimin tersiyle ittim...senle bütün ilişkimi kesiyorum artık laflarına dikkat edicen dedim gülüyor pişkin pişkin...

öyle miniş bebek görünce bende hevesleniyorum ama sonrası yemiyor valla hemen vazgeçiyorum..

ben bazen diyorum işten çıkayımm yapayım çocuklarımı kendim bakayım kimseden hayır yok...kime yaranıcan ki...

hanımlar burdayım :)) erdemelimde geldi çok şükür dualarınız için hepinizden allah razı olsun allah size de tüm isteyenlerede nasip etsin

aminn...şekerim sabah erken kalktım sen geldin aklıma uyuyabilmişmidir....dedimm.

günaydın hanımlar 2. bebeğimle yeni buralardayım iyiyiz çok şükür aylin teyzemiz geldi bizi görmeye çok sevindik :))

günaydın hanımlar 2. bebeğimle yeni buralardayım iyiyiz çok şükür aylin teyzemiz geldi bizi görmeye çok sevindik :))

aman ifendimm ni demek....evinizede ziyarette bulunacağız en kısa zamanda...mevlut falan olursa daha bı ıyı olur..yapıcakmısın...

mevlütü alibeyköyde yapıcazda 15 gün sonra falan ama bu cumartesi tüm akrabalar bizde toplanıcaz bizim göçmen adeti akıtma yapılıcak kısmetse bebeği görmeye gelicekler sizde gelin hem sohbet muhabbet ikram bol olur :))hem göçmenlerin bebek akıtmasını görmüş olursunuz bekliyoruz bebeğim nasıl aylin çok tatlı dimi :))

hemde ne tatlı maaşlah...egemende çok yakışıklı hiç pas vermedi.....hiç aklımdan çıkmadı erdemaliyi gördükten sonra bana bı hız geldı ama gelse nolur...adamda ıs yok...ben cok ısterdım canım ama kayınvalıdemler gelıcek...onları bırakıp gelmek olmaz...ınsallah baska zaman akıtmayıda amma severım ama yapcak bısey yok..

sümeyye nerdesin bacım ya...özelden msj atmışsın sonra gördüm cvp atılmıstır...saygılar sevgıler...

oooo iki prens annesi ana kraliçe aramıza hızlı bir dönüş yapmış . ne güzel ya planlar projeler bende ilki acamiliğime geldi ikincilikte inşşlh herşeyini ben ayarlayacağım

ben geldim.. çalış çalış ancak gelebildim...
nazan maşallah kız hem bebişlere bakıyon hem buraya geliyon kutluyom seni.. keşke yakın olsaydık gelir akıtmanızı yerdim valla..benim anne tarafımda göçmendir rahmetli anneannem ne güzel akıtmalar yapardı o geldi bak aklıma şimdi...sağlıkla büyüsün kuzun...
bu arada badişim öksürüğü geçmek üzere çok şükür bizim sihirli karışım işe yaradı ama bu sefer ben hasta olucam sanki..neyse o iyileşsinde ben hasta olurum..

selam kizlar nasilsiniz
nazan gozun aydin sonunda kavusmussun pasana allah saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin hayirli evlat olsun kac kg boyu nkadar sarisinmi oda abisi gibiiiii yanlis hatirlamiosam egemen oyleydi bebekkken
BADEME cok cok gecmis olsun erdenayda hastalandiiiii insallah bebege gecmezzzzz ilac verdim krem surdum ama hayirlisiiiiiii
sumeyye ve aylin sizler nasilsiniz birara sumeeyye heryere el atmisdi kantine kadar:)))))))))))

yedim içtim satışlar yaptım geldim...hoca kantini aradı ben cvp verdim hoca pardon sümeyye hanım ben kantini arayacaktım sizimi aradım diyor.yok hocam ben şimdide kantine el attım dedim :)) maşallah girmediğin bir müdür odası kaldı inşllh oradada görürüz dedi

merhaba rakadaşlar. ekim 2009 doğumlu bir erkek çocuk annesiyim :)) 5-6 kelime bilen bir oğlum var. sizin çocuklarda nasıl konuşma durumları? :26:
bilgi verirseniz çok makbule geçecek... :18:

sümeyye takdire şayann...demetcimm hg bebeğimm...evelyn ve erdenay nasıll...arada gir sende özletme kendini...türkiyeye geldiğinde istanbula gelme şansın varmı??

merhaba rakadaşlar. ekim 2009 doğumlu bir erkek çocuk annesiyim :)) 5-6 kelime bilen bir oğlum var. sizin çocuklarda nasıl konuşma durumları? :26:
benim oğluışumda 5-6 kelime kullanıyor sadece ama şu ara bayaa uğraşıyor konuşmak için

supersin sumeyye atom karincammmmmmmm:))))))))9
canim benimki herseyini anlatiyor herseyi soyluyor yeterki duymasinnnnn...
sümeyye takdire şayann...demetcimm hg bebeğimm...evelyn ve erdenay nasıll...arada gir sende özletme kendini...türkiyeye geldiğinde istanbula gelme şansın varmı??
canim inan zamanim olomuyorrrr 22.00-.06.00 mesaim varrrr yorgunlukdan oluyorum yaniiiii erdenayimda hasta birazzzzz ben istanbula geliyorum sonra bodruma gidiyorum canim aktarmali oluyor ucagimmm ama 2 izinede gelirken havada acaba aylin nerde oturuyor bahar nerde meryem nerde diye hep dusundummmm aysemide unutmayimmmmm
sizlerde ne var ne yok kiz aylin hala gaza gelmedin yaa bak naaninda pasasini gordun hadi sira sende ve sumeyyedeeeee

biz iyiyiz çok şükür benim kocamla aram limoni biraz....söz konusu 1 gün geciken temizlik...amannn takmıcam artık diyorum onun la konuşmak için bahane buldum...aradım soğuk konuştum mail attım hala cvp yok..hem suçlu hem güçlü acaba işimi var?

benim oğluışumda 5-6 kelime kullanıyor sadece ama şu ara bayaa uğraşıyor konuşmak için

hımmm. taz zamanda konuşurlar inş. canım.

maşallah. erkek çocuklar geç konuşur derler ama szinki çabuk dillenmiş. darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…