2009 Eylül Anneleri

bizimki gripken yatklara düşen biri şimdi ses tonunun tahmin et..ayyyyy sümeyyeee offf heryer kırılıyor oyyy konuşamayacam ayyy :)) ama sonuçlar temiz

ilahi sümeyye yüzümü güldürüdün ALLAHTA seni bir ömür boyu güldürsün inşallah...:KK9:
erkekler kadınlardan daha nazlı...

selam ben yine mesaideyim
nazan dogurdumuuuuuu
kiz sumeyye cok guldum esineeeee
hepinizi cok seviommmmm

günaydın yok canım doğuramadım bu bklicek günün galiba dr öyle diyo abisi doğmuştu 38 girince dedim de ee ne yapalım bu abisine benzemicek demek ki dedi :))

günaydın canlarımm....nasılsınızz???ben güne tarihle başladım soru çözüyorumda hava atmak gibi olmasın...:KK42:

ben en son ne sınavına girdim ki acaba ooooo hatırlamıyorum ehliyet bile almadım ben :KK43: arabam olunca alıcam dedim hep eşim izin vermiyo

yapın kızlar imkan vakit varsa yapın aklınızdakini yoksa öyle geçip gidiyo günler

ben evde oturmak istemiyorum insan görmek istiyorum havayı bilmek istiyorum ev derecesi dışındas hava kaç derece bilmiyorum bile kapıdan arabaya bin otoparkta in hiç sokak yüzü görmüyorum yaaaa:KK43:(((

valla deli cesareti benimki şimdi sorulara baktımda hiç birşey tanıdık değil...annem istedi okumamı aslında.

görümcemde haftasonu kayseriye gidelim diyo bende siz gidin ben şuradan markete gitsem kar sayıyom..benim hayatımda çok iç açıcı değil hani sabah erkenden işe git işten çık kaynanaya git 9 da onlardan çık eve git yat uyu.bu hafta evde yemek yiyemedik yaaa:KK5: haftasonu 2 çeşit yemek yaptım dolapta kaldılar

doğru da işte bende yemek yapmaktan usandım dün yemeği yaktım akşam akşam sarma sardım yaprakları iyi haşlayamadım tuzlu kaldı eşim ne oldu diyo böyle yapmazdın dedim usandım yemek pişirmek istemiyo artık canım sabahta ütülenicek gömleğim hala duruyı dedi giyiceğin zaman ütülerim dedim cvp vermeye başladım aaaa içimden gelmiyo bişey yapmak siz çalışmaktan yorgun ben çalışmamaktan

ne güzel temizlemiştik evi doğum gecikince yine dağılsı pislendi heryer kurabiylerim bile öyle dolabın üstünde kaldı dekor gibi

öff bende hergün kaynanama gitmekten sıkıldım eşimde farketti ,onlara her gittiğimde kendi annemi ne kadar özlediğimi farkediyorum:KK14:

sümeyyee canımm benim üzülme....kalpler gönüller bir olsun....sende eşine söyle hergün gitmeyelim de...

X