2009 Eylül Anneleri

off evde iş dolu yine neyseki yemeğim var....dün akşam halamlar geldi bizedee annemlerle çaya...fincan kek yaptım onlara hepsi parmaklarını yedi ...

evet canım işyerlerine daha uygun fiyata veriyolar yada fazla adet alan yerlere adet satışı 3,5 tl ama ayda 5 tane falan alan yerlere 3 tl veriyolar yada anlaşmalı yerler var 2,5 tl

bende tatlı bişey düşünüyorum en pratik kek herhalde ama hep cupkek yapıyorum bu sefer kalıpta yapıcam uğraşamam şimdi kağıt diz tek tek dök havuçlu cevizli çok yaptım bu ara şimdi çikolatalı yapıcam yemesin bu sefer b,izim adam kendime yapıcam :))

evet canım işyerlerine daha uygun fiyata veriyolar yada fazla adet alan yerlere adet satışı 3,5 tl ama ayda 5 tane falan alan yerlere 3 tl veriyolar yada anlaşmalı yerler var 2,5 tl

tamam şekerim ben görüşeyim iş yerindekilerlee 1 damaca alırız beğenirlerse devamlı alırızz...

tamam getirir eşim sizin oraya su ne zaman dersen :))

cupkek dediğim normal kek malzemesini kalıplarımda yapıyorum tek kişilik kağıtta

Eklentiler

• $damla-cikolatali-top-kek.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 12
KAKAOLU TOP KEK//TENCEREDE FİNCAN KEKİ
Malzemeler :

1 yumurta
1 çay bardağı süt
1,5 çay bardağı tozşeker
2 çaybardağı un
2 yemek kaşığı kakao
1 poşet vanilya
1 poşet kabartma tozu

Yapılışı : Yapılışı pek özen istemiyor. Sadece tüm malzemeyi koyup el ile çırpıyoruz. Sonra 6 adet nescafe fincanına(yağlama yok) yarısına kadar gelecek şekilde paylaştırıyoruz(Benim kek karışımım artınca 1 adet de kahve fincanına koydum-o da çok şirin küçücük çıkıyor, tam kızım için oldu). Yayvan bir tencereye dizip, fincanların dışlarından yarılarına gelecek kadar ılık su koyuyoruz. Kapağını sıkıca kapatıp(bir daha pişme ve bekleme süresince kapağını hiç açmadan) önce yüksek ateşte kaynama noktasına kadar bekliyoruz(yaklaşık 5-10 dakika), kaynamaya başlayınca ocağımızın en düşük tarafında hiç kapağını açmadan 20 dakika pişiriyoruz. Altını kapatıp yine hiç açmadan 15 dakika daha bekletiyoruz. Ilık servis yapıyoruz. Sonuçta 6 tane top kekimiz oluyor.

Afiyet olsun.

sümeyye bnu buldum doğru mu?

tamam getirir eşim sizin oraya su ne zaman dersen :))

cupkek dediğim normal kek malzemesini kalıplarımda yapıyorum tek kişilik kağıtta

tamam şekerim sağoll....sen bana özelden at telefon numarasının daha bugun yenı aldık haftayaa alırızz...ok...hadı ben cıktımm gorusuruzz....

ohh çoşmuşsunuz kızlar gene.. kekler tarifler.. eyse benim bakıcım süper kekeler yapıyor sağolsun bizde bayıla bayıla yiyoruz.. en pratik benim işim sanırım

selam kızlar nasılsınız hava çok soğuk sena kreşe gelmiyor anne kreş kapandı diyor yavrum

öfff ya akşam akşam sinir oldum görümcemin kızı 4 yaşında halası bakıyodu büyük görümcemin kızı geldi diye 10 gündür buradaydı kız yarın gidiyo ben burada kalıcam diyo kayınpederimde göndermeyin gitmek istemiyo siz bakın diyo ben bakamam dedim hamileyim oğlum ufak eltimin egemenden ufak 2 bebeği var peşpeşe oldular olsun ben sizinle durucam bana bakın diyo öğretiyolar çocuğa herhalde ya ben bu haldeyim birde bunları sokuyolar çocuğun aklına sinirlerimi zıplatıyolar

aman sizinkilerde bi alem...geri kafalı kız bunlarr ya bişey sorcam nazan seni bunlar istemedi mi yoksa kız istenmeyen gelin miydin???

günaydın... aylin sabah sabah güldürdün beni Allahta seni güldürsün.. istenmeyen gelin demek..yok anam istesede bunlar halden anlamayınca böyle oluyor.. kız ha doğurdu ha doğuracak kendine zor bakıyor hiç aklı vicdan kalmamış valla..
ayy ne güzel Senaya seneye Bade de sever inşallah..

günaydınnnnnnnnnnnnnn kırşehir kalbim gibi bembeyaz çok güzel kar yağıyor...Alalh dışarda kalanalra yardım etsin cam arkasında bakmak gzellll

bugün okullarda deneme sınavı var ama sadece formatör öğretmen olarak ben sap gibi okuldayım..akşam kadar tek başıma delirmezsem iyi valla.. ne günahım vardı da bilgisayar öğr oldum acaba...

Allah yardımcınız olsuun senin ve öğrencilerin.. bende burada bir hocaya kartopu attım hoca beni arıyor kendimi odaya kilitledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…