2009 Eylül Anneleri

hah haha ha götürsün dedim aşim diğer kızı bırakırken yok diyo ama her yanım ağrıyo ben ne yamek yapıcam diye şikayet edip duruyo aman ne halleri varsa görsünler annem bir gelse bunların canına okur ben ondan korkuyorum ben doğurunca çıngar çıkıcak annem al çocuğu geç eve dicek ben kendi torunlarıma bakmaya gelsim seninkilere değil biliyorum tutamaz çenesini şekeride var asıl ozaman ortalık karışıcak dedi çünkü envere ben kızıma torunlarıma bakarım senin annenen yeğenine bakamam diye

şu an ben ortalık karışmadan yoluna koymaya çalışıyorum anlamıyolar ben görümcenin kızını istemeyen gelin oldum onlar gelinlere çocuklarına bakmadıklarında yaşlı mağdur insanlar gelinler onlara bakıcak ama kızlarına ve torunlarına bakabilecek durumdalar o zaman haklı yani her durumda bizim zamanımızda gelinler böyle değil diye dönüyo yeni nesil gelinler olarak istenmeyenim anlıcağın dizimi kırıp susup kocamın ailesine ve sülalesine tam itaat bekleniyo

slm kızlar..moralım bozuk 10 tl açık verdim...
bugün gerçekten iyi değilim kötü başladımm kötü gitmese bari...

merhaba arkadaşlar
2011 temmuz annesiyim ben size bişi sormak istiyorum :)
chicco num liteway yada multiway model arabalarını kullanan varmı aranızda ?
ben yeni bi bebek arabası almak istiyorum da bu modelleri kullanan ve yorumda bulunabilecek varmı
artı ve eksi yönleriyle
bebek büyüdüğünde bu arabalara sığamayacağı (rahat oturamayacağı) ve ön barının olmayışının sıkıntı yaratacağını duydum
kullanan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim :
)

bende nöbetteyim dr gittim 26 ocağa kzdar beklicez dedi herşey yolunda çok şükür normal gidiyo hamilelik :)) gittiği yere kadar

günaydın kızlar....
nazancımm çok sağol şekerimm...bebeğini doğur hele bi açılışı yapıcaz.....sonra gidiş geliş yaparız bol bol...
sümeyyecim sanada kolay gelsin bebeğim...
bende şuan yoğunluk yok az bis oru çözemm....

günaydın kızlar bugün net erken açıldı şükür sabah 6 da uyanınca vakit geçmiyo net olmadan :)) nasılsınız sümyye alıştın mı yeni yerine bizim oğlanın dili bayağı çözüldü maaşallah ne kadar kızsamda çocuğun çocuğa faydası oldu galiba kavga ede ede oynaya oynaya çözülüyo dili

yok bizimki dut yemiş bülbül kelime dağarcığı 3 harflilerden oluşuyor.
yeni odam daha sıkıcı öğrenci işlerini seviyordum gelen giden muahbbet fazlaydı şimdi sadece oda arkadaşım var oda arabeskçi zatenn....

tabi canım çocuklar biribirinden çok fazla şey öğreniyorlar..keşke Badeninde her canı isterdiğinde oynayabileceği akranları olsaydı.. yada kendinen biraz büyük arkadaşı olsa biz şimdiye tuvaleti bile öğrenmiştik valla..
siteden bir arkadaşı var Badenin ela diye dün onları görmüşler balkondan çağırmış bakıcım gelin diye onlarda anne kız spora gidiyoruz yarın geliriz demişler..
akşam eve geldim Bade anne ela şpora gidiyomuş diyor.. o hevesle bir saat bizde spor yaptık evde plates lastiklerimzi var biri badenin bir benim bir saat çekiştirdik çok eğlendik..

bende oğluşumla kartopu oynamak istiyorum eşim pimpirikli üşür diyor soğuğa alışşsın belki ilerdee doğuda bi ile vali oldu diyorum

erdem şanslı olucak bu konuda galiba abisi ona yol gösterebilicek 2. çocuklar daha çabuk büyüuo diyolar örnekleri olduğu için önlerinde

slm kızlar...durununda dili bir anda çözüldü....geçen günde allahuekber demeyi öğrenmiş ...anne allahuekber diyor...ben anlamadım babasıda diyor aferin kızıma ne dedı dedım allahuekber dıyor dedı...gulduk bız sonra basladı namaz kılmaya...şimdi tam sevilme zamanları....

sumeyye eymende konuşurda kızlar gıbı olmuyor erkekler bıraz daha gec konusuryor ...annemın komsusu var 5 yasında pedagoga goturduler...soylenenı anlıyorsa sıkıntı yok...konusur demıs yenı yenı basladı konusmaya...fazla ılgıden olmus demıs doktor...babası olsun annesı olsun cok ılgılı bır dedıgını ıkı etmez...aman ılgılensen bı suc ılgılenmesen bı suc ne yapacağımızı şaşırdık...

sende enver gibisin sümeyye yağmurda zıplatıyo sudan çamurdan korkmasın erkke çocuğu o alışsın zırt pırt ilaç verme diyo bana askerliği doğuda yapmış karda buzda dışarda kalıcak aç kalıcak belki öyle hanım hanım büyütme diyo bizim çocuklar 5 yaşında komando :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…