2009 Eylül Anneleri

şeker kızz senaa....annesi banyo etmiş onu uykusu varmış saçları bile ıslak..daha sonra güzel çekip göndericekmiş...bu kızlar az değil haa..uykulu halde bile poz vermiş...tebessüm etmiş..

nazancımm bu sinopluların tavrı böyle herhalde ..bende dün tartıştım benimkiyle...laf açıldı romantik olmaktan bende dedim milletin adamından duyucaz artık romantık seylerı dedım kopurdu sen boyle ko nusarak benı kendınden soguturyorsun dedı bende zaten soguk degılmısın dedım...onada kızdı...sen elındekıyle yetınmeyı ogren hep fazlasını ısteme ben senden ne ıstıyorum kendım ıcın dedı..bende senın davranıslarına gore sekıllenıyorum napıyım dedımde..uzuldum sonra ben gıtım sarıldım yıne ozur dıledımm...hayat cok acımasız..hıc bırsey yolunda gıtmıyorr....ama hep derım ALLAH bundan aşağı etmesinn...ruh halide önemli..

aman saldım gitti gittiği yere kadar

2 gündür egemeni gündüz uytmuyorum akşam 11 gibi uyuyo saah 11 gibi kalkıyo
iyi değil biliyorum ama ne yapıyım en normali bu şimdilik

şeker kızz senaa....annesi banyo etmiş onu uykusu varmış saçları bile ıslak..daha sonra güzel çekip göndericekmiş...bu kızlar az değil haa..uykulu halde bile poz vermiş...tebessüm etmiş..

aylinciğim tekrar teş.ederim canım çok sağol

maşallah senaya pembiş pembişşşş

canım seninki maşallah çok sevimli :)

kocalarımız bize dünyanın en güzel varlıklarını verdiler Allah başımızdan eksik etmesin Allah akıl versin hepisine bizimki çok şükür iyi bu aralar ama eymene çok kızıyor sanki karşaısında kocaman adam var bi parça çocuk bi kavga ediyor hangisi küçük hangisi büyük anlamazsınız

her evde sorun var biz çok iyiyiz diyene bile asla inanmamm...hayat şartları çoluk çocuk herkezde var biraz dengesizlik anormallik...bazen en kötüleri düşünerek kendimi bulunduğum konum adına şükrediyorumm..bazendee 3 günşük dünyaa neye değer hiç birşeye diyorum herkesi iyi yönüyle görmek istiyorumm....

saniyecimm hüsniyeye teşekkür etmek lazım dünden beri beceremedimm...
eymendee çook büyümüş kızz sümeyyee 15 tatilde bekliyorum haa...şöyle güzel bi buluşma yapalım bizde albüme ekleyelim 2009 eylül anaları ve danaları istanbul buluışması diye nasıl amaa....

aminn bi o işe yarıyorlar zaten şekerimm...şimdide sperm bankaları çıktı...yakında o işlevide görmezler...töbe töbee...

evt kız maşallah senaya çok tatalı olmuş.. benimki hiç sevmiyor giyinmeyi yaaa o yüzden hiç hevesim kalmadı birşey almaya.. kış geldiğinden beri elbise giydiremedim hanıma..
aman tatasızlık dönem döenm her evde oluoyr. birgün iyiysek birgün kötü oluoyruz.. evliliğin kuralı sanırım.. ama inede bizi en çok onlar üzsede en çokta onlar sevindiriyorlar..
aylin sende elin adamı falan deme iyice dellendirme adamı canım...

egemenin çok komik bir bavulu var artık ilk hediyem paketini düdütlerine bavul yaptı her yere taşınıyoruz o kadar tatlı ki hemen açıyo oynuyo sonra diğer odaya yada yan tarafa mı geçicek toluyo koyup kapatıyo anne bitti kodum al gel diyo birde nakliyeyi bize yaptırıyo bazende alıyo eline gel didelim diyo :))

aslında işin sonunda ödül olursa eymende topluyor eşyalarını ama kızarsak o daha çok sinirleniyor.. eymene topla çikolata vereceğim der hemen yapıyor.. 15 tatilde ist işi zor gibi ama ilkbahara inşllhh havalar güzel olsunda öyle gelelim

GEL SÜMEYYE gelll :) doğuma gel yeni bebeği görmeye toplaşırız bebek mevlütünde de yer içeriz ohhh

kızlar egemen 38 haftada doğmuştu bu hafta 38 haftam en son 21 aralıkta gittim dr tekrar gitsem mi acaba dr çağırmıyo beni en başından beri ne zaman istersen gel diyo ben hep ayda bir kontrole gittim şimdi karar veremiyorum ne yapsam beklesem mi acaba bir durum yok herşey normal

boşver herşey yolundaysa gitme bencede...ama doğum olunca muhakkak msj beklıyorum haa...hastanedeyken yapıcam ılk zıyaretı ok...dunde ben sana cgr attım hıc gerı donmedın yoksa numaramı bılmıyormusunn...

keşke istanbulu özledim ama tamamen duygusal hem geldiğime değsin azıcık havalar güzel olsun gezelim tozalım eminönünde balık yiyelim ..

selam ben yinwe mesaideyimmmm
hepinize kolay gelsin islerinizdeeee
nzan dr git ihmal etmeeeee
oyuncak toplamada erdenayda ayni bazen yapior bazen yapmior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…