2009 Eylül Anneleri

günaydın hanımlar..
sümeyyem afiyet bal şeker olsun hayatım.. sen yeterki iste ben yollarım sana..kalplarinde çok güzel olmuş çok hoşuma gitti.. aslında senin için daha farklı şeyler planlamıştım ama çarşıya çıkamadım bir dahakine inşallah..

tatlı tarifim yok kaynanam güzel yapıyormuş eşim istiyor bakalım umarım boynuz kulağı geçer

hüsniyem umarım daha nice yıllara nice hediyelere ben bu işi sevdim yani eşime övünerek gösterdim

günaydın hanımlar sümeyye incir tatlısını çok severim cevizi ufalayıp içine şeker ve tarçın koyuyorum karıştırıyorum incirleri sıcak suda beklettikten sonra içlerine hazırladığım cevizli o karışımı doldurup şeker serpiyorum az suyla kaynatıyorum yazın vanilyalı dondurma kışın kaymak süper oluyo

yok daha doğurmadım :) bende oğluma kardeşiyle ilgili hep güzel konyşuyorum ama herkes sanki gıcıklık olsun diye bak gör nasıl kavga edicekler çok kıskanıcak annen yeni bebek alıcak falan aman diyoruz bizde mecbur alışıcaklar kavga gürültü anlıcaklar ki giden kalan yok evide eşyalarıda anne babayıda paylaşıcaklar bozuluyolar öyle diyince bir tek biz değiliz peşpeşe çocuk sahiibi olan az moral verenlerde oluyo tabii bak gör güzel güzel oynarlar ikisi birarada büyür diyenlerde oluyo allah razı olsun onlarla biraz moral buluyorum

günaydınn güzel 2009 annelerii....
demetcimm bizde seni çoook özlüyoruzz....yakında toparlarsın kendini en kısa zamanda aramıza dönn alışık değilizz senin yokluğunaa...kızımızz büyümüştür şimdi...prensine prensesine bol öpücük...sevgi dolu selamlar sanadaaa....
saniye bana kızacak şimdi resimleri hala yükleyemedimm ...hüsniye nerdesin bebemmm...sen yüklesen bi daha atayım mail adresine ok...
sümeyyemmm sen nasılsınn şekerciğimm dün işlerini yoluna koydunmuu...

çok acayip rüyalar görüyorum eşime karşı acayip kırgınım ondan mı acaba ya hiç gözümde yok şu 2-3 gündür utanmasam bu halimle gidip anama yerleşicem

çok acayip rüyalar görüyorum eşime karşı acayip kırgınım ondan mı acaba ya hiç gözümde yok şu 2-3 gündür utanmasam bu halimle gidip anama yerleşicem

hayırdır nazancımm...senin hiç böyle kouştuğunu duymadım sorun büyük herhalde...

işleri halladeceğim özgüvenim yüksek benim ben bunuda başarırım

bencede şekerimm..taşı sıksan suyunu çıkarırsın ALİMALLAHH..

yok hatasını fark etmesi surumu değil çözüm hayata bakışımız farklı bunu kabullenemiyo beni olduğum gibi kabullenemiyo hala baskı yaparak kontrol eltında tutmaya çalışıyo hazmedemiyorum artık kendi isteğimle seçtim tamam am bu kadar benim istediğim seçtiğim hayatı yaşıcaz tavrı yargılamaları emirleri ben bilirim tavrı yıldırıyo

malesef evlilikte öyle iki farklı karekter aynı çatı altında zor oluyor insan kardeşiyle bile gün geliyor anlaşılmıyor önemli olan ortak noktalar bulabilmek

kafam dolu ya cümlelerde oturmamış anlamsız olmuş
benim annem babam 25 senedir ayrı babasız parça parça büyüdüm annemin tek hayali kendimize hayatımıza sahip çıkmamızdı çoluk çocuk yapabileceğimiz güvenebileceğimiz bir adam iyi bir baba iyi bir koca mutlu bir yuvaydı hiç para pul bişey umursamayın dedi
ama o hep para diye büyümüş okumamış çalışmış ailesi hep başkalarını suçlamayı hayattan şikayeti yetinmemeyi öğretmiş
ben köpek gibi çalışsamda paşa gibi yerim derim önceliklerim hep dürüstlük ve sevgi mutlaka adalet kavramım vardır haksız olsam haksızım derim kaybetsem bile ama olmuyo bu kadar uğraşmama sosyetiksin paranın kıymetini bilmiyosun çocuktan başka dünyan yok rahat bırak hep kendi eziklilerini beni ezerek aşağılayarak tatmin oluyo bu ara yok o kadın güzel yok bu kadın güzel başladı birde

bakıcım geçenlerde yapmıştı bir incir tatlısı gayet güzeldi ama tarifini bilmiyorum ama ben geçenlerde ben incirli kek yaptım üzeri muhallebili oda çok hoş oldu internetten buldum tarifini şiddetle tavsiye ederim..
nazanım takma kafana şimdi en hassa zamanların hele bir çocuğunu doğur sağ salim sonra tafranı yap..üzme kendini anacım...
aylinim burdayım akım biraz yoğundum ama atıcam hemen resimleri

onun ailesinin şartlerı senin ailenin şartlarını kapı dışında bırakın kendi evinizin şartlarını oturtutrun.buda zamanla olacak şey sadece az sabır az sabır.

zaten kimseye bişey demedim anneme ablama bile bu hafta kardeşinin eşiyle ticarete başılıcaklar takıları istedi verdim umurumda değil ki o yaptıklarının doğru olduğuna tavırlarının normal olduğuna inandırmış kendini bende anlatmaya çabalamıyorum artık kendi hayatıma bakıyorum zamana bıraktım bazı şeyleri ama kendimi çektim görevlerim kadarını yapıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…