2009 Eylül Anneleri

hoşgeldin nazan. sağ salim doğsunda ne farkeder 38 yada 40 doğduktan sonrada uyuyamıcan nasıl olsa..bu zamanlarda geçecek bir bakmışsın ki oda abisi gibi kocaman olmuş biraz daha sabırr

evet şimdi uyusam da fark etmicek haklısın depolanmıyo ki sıkılıyorum ya ne yapsam karar veremiyorum iş yapmak istemiyorum artık

doğan büyüyyor öyle yada böyle..bazen eymene bakıyorum Allahım bu ne zaman bu kadar büyüdü diyorum..

yanii keşke depolansa valla hafta sonu depolar hafta içi full enerjiyle gezerim..
yapma artık iş falan olduğu kadar olsun bırak.. ömür bitiyor iş bitmiyor ne kadar yaparsan o kadar iş çıkıyo.. salla gitsin..

evet sümeyye ne çabuk büyüdüler.. zaman nasıl geçiyor .. allah ayırmasın onları yanımızdan

istanbulda görünmüyor
varmış taa...tarihi geçmiş....

biz yarın bir engel çıkmazsa bir gidelim bakalım nasıl geçecek ona göre size aktarırım.. ama sonuçta çocuk tiyatrosu müzikli eğlenceli olur diye düşünüyorum
8 ocakta değil mi aydında...:44:

Kırşehir gözükmüyor pehh erzincanda bile olmuş allahın kırşehiri ne olacak
kırşehir mi orası da neresi...sen gidersin gözüm istanbuldan gördün işte kırşehir şehirden sayan yok...

doğan büyüyyor öyle yada böyle..bazen eymene bakıyorum Allahım bu ne zaman bu kadar büyüdü diyorum..

he vallaa nasılda günler geçiyor...kucağımda kokusunu unutmuyorum şimdi bıcır bıcır bana laf anlatıyor....

sümeyye sen kpss ye girdinde yanlış hatırlamıyorsam 82 almıstın ...sende gk gy dan mı gırmıstın ılk hangı dersı cozdun canımm...kpss deneyımı olanlarla ankete basladımmdaa...

aminnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn akşam eşimin arkadaşına yemeğe gidiyoruz ne götürsek eli boş gidilmez

tatlı götürün tatlı :)) benimde krizim tuttu zaten ne yesem diye düşünüyorum yine offf çok çok tatlı olsun hepsini yiyim yiym yiyyim

şu bebiş doğsun hayırlısıyla yaza kadar büyütücem sonra bende iş durumunu düşünücem olaylara göre şekillenicem ne yesem ben ya vicdan azbıyla yemek yiyorum arık çok şiştim gibi geliyo

evt aylin pazar günü.. aman bende akıl kalmadı günleri bile şaşırıyom artık..
nazan bırak çıplak gezsin ben alıştım artık Bade giyinince şaşırıyom ben..

ev sahibi yapmıştır belki tatlı ziyan olurmu . kuruyemiş götürsek nasıl olurki...

ne biliyim...ben hep ekler götürürüm...meyve götürüm ....yada ilk kez gidiyorsam ...ev eşyası falan...
sizde alın karışık kuruyemiş yanına içeçek varsa çocukları çikolata danone falan yeter...

aylin ben pek kpss çalışmamıştımki.o sene sadece okulu bitirmeye çalışıyordum ama demekki az zekam varmış kazandım .GK GY vardı zaten yaptık çıktık pek hatırlamıyorum yani.. hüsniye en son doğalgaz kaç geldi size bize180 geldi geçeen ay bugün yarın yenisi gelecek 200 bekliyorum..

bana yiyecek olsun ne olsa olur şu ara mesela yemeğe gelen bize çiğköfte falanda getiriyo yada meyva içecek sobalı yere gidiyosak kestane götürüyoruz kışın iyi oluyo

ilk gidişimiz değil çiğköfteyi geçen gidişte götürdük.. çocukları var süt nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…