2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar...bugün hiç çalışasım yok...sabah kalkmak istemedim yataktan ....işlerde birikti yaa off hafta sonuna kadar ne yapcam bilmem...
iki gün gezmenin acısı...fena çıkacak benden ...kayınvalidemlerin gelmesine az kaldı...onlar gitsinde sonra canımm şöyle güzel derin bi temizlik çekiyor...halıları yıkamaya vercem...tüller perdeler yıkanır camları silerimm...koltukları silerimm ...ohh ohh şimdiden coştumm...

günaydın kızlar

aylin mail attım sana cicilerimizi kk eklermisin

olmadıı yaaa...resim yükleme özrülümüyümm ben ...

Son düzenleme:
ohh aylin valla çoşmuşsun.. temizlik yapmanın hayalini kurmak güzel oluyorda yaparken bu kadar eğlenceli gelmiyor insana..

öyle canım işin başına geçince şevk kalmıyor insanda..
resim cevap yazma panelini açtığında yukarda gülen yüzün altında "insert image" diye bir simge var ordan ekleniyor canım..

hüsniyecim bizim sistem pardus ...acaba sana mail atsam sen resimleri eklesen olurmu...:26:ben yapamadım da...

slmlar geldimmmmmmmmm odam değişti burası zor iş öğreniyorum herkesi öptüm dönüşüm mikemmel olackkkkkkkkkkkkkk

eymen rahat durmadı annesi gibi foto çekilmeyi sevmiyor sıpa,,incirler çok güzeldi haftasonu tatlı yapmak için saklıyorum herşey için çok sağol Allah yerini 1000 katıyla doldursun.

Merhaba Sevgili Eylül Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Eylül Anneleri, bu kalp Eylül Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

selam kizlar
nasilsiniz
hic zamanim olmuyor girmeye yaaaa ama sizleri cok ozluyorum
aylin,summeyye,husniye arada giren bahar,saniye ve nazannnnnn hepinize kocaman selamlarrrrr
buarada nazan dogum yaptimiiiiiiii
erdenayim kardesini kiskanmiyordu taki misafirlerin abuk subuk konusmalarindan etkilenene kadarrrr(((( ama allaha sukur hersey yolunda sizde baslayin 2.calismalarinaaaaaaa:))))))))))) _(nazan haric)

günaydın kızlar

demet canım sağlıkla büyüsünler 2.ler için aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…