2009 Eylül Anneleri

keşke istanbulu özledim ama tamamen duygusal hem geldiğime değsin azıcık havalar güzel olsun gezelim tozalım eminönünde balık yiyelim ..

ooooo süper olur hayali bile çok güzel...

Gece kuşu oldum artık tlfdan bağlanıyorum super
yakında bende alıcam bi ipone..gırıcem gece yarısı hehee

selam ben yinwe mesaideyimmmm
hepinize kolay gelsin islerinizdeeee
nzan dr git ihmal etmeeeee
oyuncak toplamada erdenayda ayni bazen yapior bazen yapmior
canımm ALLAH yardımcın olsun bende bu saatte pireler uçuşuyor...

günaydınnnnnnnnnnn hayırlı cumalar olsun bugün hiç kalkasım yoktu yataktan eşime bugün c.tesi oluğunu söyle diyorum..yokkk kalkkk ie geç kalacan dedi..kşam iş arkadaşıma süpriz doğum günü tertipledik oraya gittik arkadaş baya şaşırdı .bu akşamda eşimin arkadaşı yemeğe çağırdı bizi oraya gideceğiz ..bu hafta bayaaa hareketli geçti

günaydın canımm sanada hayırlı cumalar...yaa havalrdan herhalde bende aksam erken yatıyorum sabah saatı kuruyorum duyyorum ama kalkamıyorumm....aa şiir gibi oldu ...

AĞLASAM SESİMİ DUYARMISINIZ MISRALARIMDA..
DOKUNABILIRMISINIZ GOZYASLARIMA ELLERINIZLE ....
BILMEZDIM SARKILARIN BU KADAR GUZEL KELIMELERINSE KIFAYETSIZ OLDUGUNU.....
BU DERDE DUSMEDEN ONCE...

BIR YER VAR BILIYORUMM....
HER SEYI SOYLEMEK MUMKUN....
EPEYCE YAKLASMISIMM...
DUYUYORUM AMA ANLATAMIYORUMM....(ORHAN VELI KANIK)

EZBERLEDIGIM ILK VE SON SIIR... BAZEN OKUL YILLARIMI COOOK OZLUYORUMM...RUYALARIMDA GORUYORUMM ...

okul yıllarımı hiç özlemem hatta ilkokul bebelerini görünce üzülüyorum daha ortaokul var lise var öss sınavı stresi en iyisi 30 lu yaşlar işin var eşin var çocuk aklın rahat yaniii

günaydın güzel hanımlar.. bende bu sabah kalkmakta çok zorlandım ama ben bugübü perşembe sanıyordum ama cuma olmuş bile o,yüzde çok mutluyum..

ama ben kesin c.tesi diyordum eymen sabah 5 te uyandı süt içti uyudu iyi diyorum 10 a kadar uyurda inşllh bende yatarım uyuz tlf sesiyle kalktım

Bade iyice geç yatmaya başladı gece birbuçuğu geçiyodu yattığında şimdi 11 kadar dana gibi uyur sıpa. ama hafta sonu gelincede sabahın köründe kalkar bunda şüphem yok.. sanırım uyuyunca gidicez diye erken uyumak istemiyor direniyor direnebildiği kadarıyla..
yarın buraya caillou nun tiyatrosu geliyor yarın oraya götürmeyi düşünüyorum baklaım nasıl geçecek..

sağolsunlar hiç özletmiyolar valla.. hergün hergün bu naya. şimdi birde okulu ben açıp kapatıyom yeter...

valla mkostümlü müzikli bir çocuk tiyatrosu sanırım ama nasıl birşey gidersek göreceğiz..

hımm gidin bakalım bizede anlatırsınızz burdan bende istiyorum duruyu sinemaya yada tiyatroya götürmek...artık büyüdüler...

büyüdüler ama ben hala Badenin o kadar uzuzn süre herhangi birşeye odaklanacağından şüpheliyim..

sinema için erken eymen için annesi gibi uzun süre oturamıyor da
bende hep ünv den geleceğim malesef bi türlü bitmiyor ünv yılları benim için

evet sümeyyee sende üni yıllarını doya doya yaşıyorsunn....ben ne yaşıyorumm doya doya para görüyorum benim olmasada gözüm doyuyor...

biz yarın bir engel çıkmazsa bir gidelim bakalım nasıl geçecek ona göre size aktarırım.. ama sonuçta çocuk tiyatrosu müzikli eğlenceli olur diye düşünüyorum

merhaba nasılsınız hanımlar artık internetim öğleden sonra açılıyo ancak uyku sorunum devam ediyo bu bebek 40 haftayı tamamlarsa ben ayvayı yedim hiç uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…