2009 Eylül Anneleri

yeni yılın ilk mesajı benden.. bol bol muhabbetli bir yıl diliyorum hanımlar.. bizim danalar sağlıkla büyüsün bizde onları çekitirelim bol bol.. hepinizi öptüm..

herkese günaydın....yeni yılın ilk pazartesi ve bende artık sizler gibi 8-5 çalışıyorum.. 2012 hiçte uğurlu gelmedi şimdilik ama ümitler tükenmez bizde..

hakkında hayırlısı olsyn hüsniye bizdede pek iyi başlamadı arkadaşların yeri değişti benimde ne olacağım belli değil

günaydın iyi yıllar hala doğurmadım günümü doldurucam galiba 20 ocak hatta 41 dolarsa 26 olcak :)) uçan balon gibi oldum geç uyandım şimdi temizliğe başlıcam bütün ev süpürülüp silinecek yerler 2 günde toz içinde yine size de bana da kolay gelsin görümcemin kızı geldi egemeni 2 saatliğine ona sattım ama görümcemde kızını getirip ona bırakmış o yüzden belli olmaz kavga ederklerse yarım kalır işlerim başlıyımda biran evvel

dualarınızı eksik etmeyin korku başladı nasıl doğurucam diye dua edin de allahım kolaylık versin allah razı olsun hepinizden şimdiden :))

herkese günaydın....yeni yılın ilk pazartesi ve bende artık sizler gibi 8-5 çalışıyorum.. 2012 hiçte uğurlu gelmedi şimdilik ama ümitler tükenmez bizde..

günaydın canımm...senin için kötü olmuşş...hakkında hayırlısı...

hakkında hayırlısı olsyn hüsniye bizdede pek iyi başlamadı arkadaşların yeri değişti benimde ne olacağım belli değil

desene 2012 pek hareketli başladı...ALLAH bundan aşağı etmesin..:KK34:

işyerleri niye böyle yapar ki ya çoluk çocuk sahibi kadınlara azcık anlayış gösterseler ya ne olur sanki allah kolaylıklar versin kadın olmak zor çalışan anne olmak daha da zordur eminim bende çok istiyorum ama böyle yetişemiyorum ya sizler ne yapıyosunuz diye düşünüyorum

dualarınızı eksik etmeyin korku başladı nasıl doğurucam diye dua edin de allahım kolaylık versin allah razı olsun hepinizden şimdiden :))

İş yerinde birisi bana çook güzel dua etti aynen bende sana ediyorumm..''gaz çıkarır gibi doğurasın inşallah....'':nazar:

işyerleri niye böyle yapar ki ya çoluk çocuk sahibi kadınlara azcık anlayış gösterseler ya ne olur sanki allah kolaylıklar versin kadın olmak zor çalışan anne olmak daha da zordur eminim bende çok istiyorum ama böyle yetişemiyorum ya sizler ne yapıyosunuz diye düşünüyorum

extra olarak senin yaptığın işlerin yanısıra milletin ağızz kokusunu bol bol çekiyoruz işte...:KK47:ALLAH yar ve yardımcımız olsun hepimizin...

Son düzenleme:
sümeyyeemmm canımm aşkımm hediyeni aldımm...çook beğendimm okadar masraf etmene gerek yoktu be aşkımmm memursun sonuçtaa...:KK34:
ama ihtiyacım olan şeyleri aldığın için çook makbule geçti tekrar teşekkür ederim kesene bol bereket...

benimde hediyem geldi işyerinde herkesin ağzı tatlandı sayende hüsniyem :KK56: gerisine fazla bakamadım yarın bol bol yazarım aylin işine yaramasına sevindim :KK34: güle güle kullanın.

sağoll canımm...banada morhipo bir adet lokum vardı onu yedimmm....lokum gibiyimdee...:KK60:

nazanı hediyen yeni geldi sağolasın.. kızım sıcak sıcak giysin panduşlarını...
sümeyyem afiyet bal şeker olsun canım...
valla aylinim çok kötü oldu hemde ama napalım diğer branş arkadaşım doğum iznine ayrıldı işlerde bana kaldı.. napalım azcık o büyütecek bebişini artık..

Eyy 2012 :))Zaten sormadan kafana göre geliyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git, istikrarli ol, akilli ol, saglam ol, 1 verip 2 alma, insanin canini sikma, cileden cikartma. Şunun şurasinda 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver ve adabinla cirkinlesmeden git."Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi" dedirt, yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorum ben .Sen 2012'sin göster farkini :))mutlu yillarr

2012 den sakinlik istiyorum . ama olmuyacak işyerinde dengeler değiştiler muhasebe ve personel işleri ayrıca gerektiğinde öğrenci işlerine bakacakmışım.ben sümeyyeyim süpermen değilimdedim ama yetmedi artık nasıl kavuşturacaksam . akşam dünya misafirim var görüşmek üzere

doğum öncesi bir enerji olurmuş herhalde bana da o geldi :))evi süpürdüm sildim pişi yaptım çocuklara şekilli gaz çıkarır gibi doğum he heheheheh :)) ayy inşallah perdeciye gitmem lazım soğuk ya off koltuğu cama yasladık uzun perdemi takamıyorum gidip kestiricem tukarıda toplanmıyo mandallarla ağır iş çıktı yine akşamada güneşlikleri ütülerim artık yarına bile program yaptım kısmetse kapıları silicem annemler 2-3 saatte pek iş yapamıyolar kış günü gündüzler kısa birde hava erken kararınca eve koşuyolar trafik malum :KK43:(

$CIMG1473.JPG $CIMG1473.JPG Eki Görüntüle 319693

günaydın kızlar...sümeyyeciğimm çantamı taktım bugün...arkadaşlara gösterdim beğendiler...:KK34:

X