2009 Eylül Anneleri

günaydınn şekerlerimm....yarın tatill...bana özel ...evi bu akşamdan adam edicem işler birikti yine çamaşır ütü falan 3 gün tempo ders inşallah...:KK8:bu arada 55.buçuk kilom..:KK9:

bende 55 kiloyum buçuğuda vardır garanti ama ben ayrıntılara takılmıyorum :KK30: sana şimdiden Alalh zihin açıklığı versin .bende bakalım haftasonu cumartesi misafirlerim var ve pazartesi akşamda sohbet var yoğun günler yine beni bekliyor

gunaydinnnnnnnnnnnn citir annelerrrrrrrrrrrr
ben kg yazmayim en iyisiiiiiiiiiii:)))))))))))))))))
nasilsinizzzzzzzzzzz
bebisler nasiiiiiiiiiiii
yilbasi cekilisi yapmissiniz tr olsam bende girerdimmmm
cook guzel oluyor yaaaaaaa
2009yilinda almanyalli bir arkadas vardi ona almisdimmmmm yakin diyeeeee
cok guzel anisida oluyorrrrrrr....
bu arada sinavlara giriyorsunuz basarilar dilerimmmm ve kocaman bravooooo sizeeeee ev cocuk koca isssss veeeee okul hepsini bir arada goturuyorsunuzzz....

günaydın güzel hanımlar.. ahh kiloları yazmışsınız.. bende o 55 leri görebilecekmiyim acaba..
61 kiloya düşmüştüm annem gelince tekrar 63 oldum.. off off niye böyle çabuk kilo alıp zor veriyom ki yaa...
demet sen saylanmazsın canım sen loğusasın.. senin kilonu seneye öğreniriz.. hiç takma kafana..

aylin canım hediyelerine bayıldım çok teş.ederim canım

akşama hemen giydirip sana mail atacağım ama bu ara eve çok geç gidiyorum
inşallah beni bekler uyumaz

seni ve duruyu çok öpüyorum

sümeyyeee sende bendensin yanii...kız göbeğin varmı benim kocaman göbeğim var....:KK8:

demetcimm aşkımm nasılsın bebeklerin nasıll....sende bu sene türkiyeye gelince adresini verirsin bebişlerine hediye gönderirizz...
sen ve nazan bizim kriterlerimize uygun değilsiniz şişkolarr....:KK52:

hüsniyeee sen nasılsın bal bademım nasıll....kıloyu bosverr...benımkısı bır ıddıaaa...kazanıcam yakındaa...:KK47:

aylin canım hediyelerine bayıldım çok teş.ederim canım

akşama hemen giydirip sana mail atacağım ama bu ara eve çok geç gidiyorum
inşallah beni bekler uyumaz

seni ve duruyu çok öpüyorum

beğenemene çoook sevindimm...
2012 yılının sana eşine kızına ve tüm sevdiklerine sağlıklı mutlu huzurlu geçmesi dileğiyle kucak dolusu sevgiler....uzun ömürler nice 12 ler inşallah...

aylin kız adamı delirtmeyin 55 kiloda ne göbeği bee.....
iyiyim çok şükür kızımda iyi azıları çıkarmaya çalışıyor.. birde bol bol anasını kandırmayı öğrendi.. dün banyadon sonra üstünü giymimek için beni banyoya kapattı..cadııı işim var benim bununla..
duru nasıl keyfi yerindemi minik cadının..

ee saniye neler çıktı hediye paketinden anlat bakalım.benim hediye haftaya salı belki gider sitede öyle diyordu ama hemen kullanamazsın benimkini birkaç sene beklersin kilodamı dert Allahbaşka sıkıntı vermesin

$CIMG1436.JPG $CIMG1435.JPG $CIMG1434.JPG

bunlar da cicilerimiz

evet dimi sümeyye kilodamı dert allah aşkına..
sümeyyecim hediyeni bugün eşim verecek kargoya inşallah çauk ulaşır eline..

çok güzellermiş nazan güle güle kullanın...ayy benim danam niye giynmeyi sevmiyor ya hiç giydiremiyorum anadan doğma geziyor..

merhaba hanımlar fotoları yüklerken egemen geldi yine üstünü değiştirdi fotoğraflada giyinmiş görünce pijamaları çıkarmaya başladı hemen kot sweat giydi birde öyle poz verdi :)) çok yoruyo beni ya tutturuyo dediğini yaptırana kadar yok cici diyorum artık kendi çıkarıyo eşofmanı falan

bende bakıyorum çıkmamış hala kargo ya bazen hemen gönderiyolar bazende böyle uzun sürüyo dün akşam eşime casio saat aldım evlilik yıldönmümüz 25 ocakta anca gelir :))

Eklentiler

• $CIMG1439.JPG
    $CIMG1439.JPG
    20,3 KB · Görüntüleme: 14
çok yakışmış yakışıklıya hüsniye bugün kargocu geldi abla hayırdır kaç gündür sana paket gelmiyor dedi artık o kadar samimi oldukki

X