2009 Eylül Anneleri

günaydın aylin siyah çanta herzaman ihtiyaç duylur diye düşündüm güle güle kullan. duruda büyüsün kendi yatağı olsunda kullansın hediyesini inşllh

günaydın güzel hatunlar...dün akşam eve gittim.. badişim bana sarılıp "anne bir dah okula gtme tamam mı" dedi.. ayy çok içime dokundu ya...

günaydın aylin siyah çanta herzaman ihtiyaç duylur diye düşündüm güle güle kullan. duruda büyüsün kendi yatağı olsunda kullansın hediyesini inşllh

inşallah canım sağol ikiside ihtiyaç ben çok beğendimm içine sinsin diye bir kez daha söyliyim dedimm teşekkürler tatlımm...

günaydın güzel hatunlar...dün akşam eve gittim.. badişim bana sarılıp "anne bir dah okula gtme tamam mı" dedi.. ayy çok içime dokundu ya...

konuşsakda bızı anlamıyorlar kı canımm ben hep o anlamadan kacıyorumm aslında benım yaptıgımda ıyı bısey değil..ne yapalım ALLAH bızlere sabır cocuklarımızıda dayanma gucu versın kolay değill...anneye en cok ıhtıyacı oldugu donemler bence off off tesellı edeyım dedımm konustukca battımm...

ee nerdesiniz kızlar...süpermen sümeyye işlerel yetişmekten buraya zamanın kalmıyo sanırım..

bugün oda arkadaşım gelmedi ve rektör bey geldi herkes diken üzerinde :bade sultan haklı ama herşey onlar için büyüyünce anlayacaklar bizi. dün akşam sohbet vardı bizde 17 kişiydik kayınvalidemler gelmedi eltime söyledi kendisi kuran hocası ama ben sohbetleri falan sevmiyorum dedi :KK53: eymende bana kaldı ve kalabalığı görünce çıldırdı .zor bi akşamdı enim için Allah kabul etsin

bütün işler sana kaldı desene.. gelirsin sen üstesinden merak etme..
aman senin eltinde hiçbirşeyi sevmiyor zaten..ehh o kadar kadının arasında kudurmuştur tabi eymen.. bizimkininde canı çok sıkıldı bu aralar evden dışarı çıkamıyor soğuk diye..akşam 10 da arabayla gezecem diye tutturdu.. bir saat araba turu yaptık.. sanki benzin bedava bak mecburen çalışacam.. kızımın pahalı zevkleri var dimi..:KK9:

bizimki günlük babanneye gidiyor yani evde fazla kalmıyor iyi oluyor onun için dün kızlarda sevmek istiyorlar hepsi bekar kız sonuçta eymen iyice nazlandı hırçınlaştı kızlara vuruyor falan onları eymeni öpüyor bu yüzünü siliyor hemen.bade hanımda çok zevkli istekelre baksana bebekte 3-5 tur atalım hesabı

evet siz hergün gidip gelince değişiklik oluyor yavruya hem görümcenin kızı oluncada arkadaşa ihtiyacı olmuyordur ne güzel.. biz gezmeye gidecezde badişim arkadaş görecek.. öyle sık sıkda kimseye gidemiyoruz.. neyse az daha sabretsin seneye kreşte bol bol oynayacak..
öyle canım benim kızımın zevkleri pahalı kontes gibi geziyor arabada halkı selamlıyor..
bu arada değişik çorba tariflerin var mı yaa badeye yapabileceğim..çok yemek seçiyor ne yapacağımı şaşırıyorum valla..

bizde dün eşimin halasının kızına gittik...sık sık gideriz zaten...severimm hamide ablamı...durununda canı sıkıldı babaa didiyoz dedi babasıda dur kızım gidicez diyor oda hadii yaa babaaa didiyozzz....güldü herkez...gittiğimiz yerde çocuk oldumu hiç gidelim demiyorr...canı sıkılıyor yavrumun acil bir çocuk yapmam lazımm kızım için kendim için değil yanee...sinyallerr veriyorumm alıcı kim bakalımm...:KK9:

çorba tarifim yok eymen çok şükür tv başında herşeyi yiyor.dün bamya yaptım mesela yedi bi güzel..şimdiye kadar çok şükür eymene özel yemek pişmedi biz ne yediysek oda yedi..görümcemin kızı büyük avantaj ama büyüdükçe kavgalarıda çok oluyor dün gelmiş çağla ah diyo gözünü çizmiş onu gösteriyor büyüdükçe daha çok olay çıkar diye korkuyorum neyse seneye kreş düşünüyorum yarım gün

dün çok fazla çikolata yemişler görümcemin kızıyla oyüzden yemek yiyemedi birde çikolatanın fazlası pişik yapıyo egoşa ondan uyuyamamış heç hem can acısı bugün uyuttum şimdi doyurdum bakalım krem sürdürmüyo bezini açtırmıyo

ay canım ya geçen 1 hafta biz pişikle uğraştık kayınvalidem misafirliğe götür orda eymen kaka yapmış bez yokmuş değiştirmemiş 1 saatten fazla oturmuşlar kendi kakasından mikrop kapmış ishalde oldu hem pişik hem ishal artık eymen bez görmek istemiyordu.yazık kıyamam bepanten falan hızlı geçiriyor..inşllh derin bi uyku çeker o da rahatlar sende

nıvea var evde ufak onu kullanıyorum bende çok osık pişik olmuyo çok şükür yan dairede şu an inadımdan bırakıyorum benim oğluma hiç bakmadı şimdi yine görümcemin kızına bakıyo bende oynasınlar diyip götürüyorum yoksa o getiriyo bütün gün tepeme ikisini birde kendi bırakıp kaçıyo şimdi büyük görümcemin kızı gldi ya trakyadan sözde ondan ayrılmıyo diye tutuyo kızı bende madem onlarla ilgileniyo benimkide torunu diyip götürdüm :) çok mu fenayım ne ama aklım onlarda

pişik zor nazan yaa ...duru küçükken sık sık olurdu kullanmadığım ilaç kalmadı....şimdi çok şükür arada oluyor hemen önlüyorumm....travazol iyi eğer su toplarsa...
sumeyye eymenee kim bakıyor şimdi bi ara bakıcı vardı..

iyi yapmışsın nazan o torunsa buda torun az düşünceli olsalar ne olur sanki.. ben bakıcıya daha vermiyorum çünkü görümceme sinirlendim.ben görümcem işe gittiğinde kayınvalide bakamaz diye bakıcıya verdim ertesi günde görümcem normalde evde ama kızını annesine bırakmış sinemaya gitmiş. kayınvalidemde bişey olmaz bakarım gezsin tozsun dedi bende ohhh bakabiliyorsan herzaman bak dedim dahda vermiyorum

Son düzenleme:
geçmiş olsun nazan bende hep bepanten kullandım ama allahtan bade çok pişik olmadı.. bencede vicdan yapma o senin bu halinle iki çocuğu sna bırakıp kaçıoyrsa onunda torunu baksın azcık.. hemde arkadaş görmüş olur çocuk egemen içinde iyi olur..

bugün çok yoruldum ordan oraya koşturmaktan.. daha evde macera beni bekliyor.. hiç enerjim kalmadı valla..

perdeciye gittim bende çocuk hazır bakılıyoken perdemi kestirdim kış peteklerden asamıyodum hem yürümüş oldum hava iyiydi aslında gezesim var ama enver kesin talimat verdi sokağa çıkmak yasak diye perdeci arka sokakta söylemeden kaçtım :))
ya çocuklara baksa bakmıyo ki ne yediriyo ne ilgileniyo öyle yapmayın etmeyin durun dağıtmayın diyo sadece bende korkuyorum ev 5. kat kapıyı kitlemiyo mutfağa balkona geçiyo çocuklar açarda çıkarlarsa kendilerine zarar verirlerse diye korkuyorum

X