2009 Eylül Anneleri

aylin valla iyi oldu ama ben çok giremiyorum buraya

bu arada benim tıcker düzelten özelden mail atabilir mi rica ediyorum

Sena 14.08.2009

tamam canımm hatırladıgım kadarıyla sumeyyee duzeltmıstı ama demekkı sana msj atmayı unuttuu.:44:

evet garipler sevinsin. :KK9: Suçtur kadın olmak....çünkü herkesin sahip olmak istediği bir bedenin vardır. Korumak zorunda olduğun bir namusun ve sevmeye yasaklı törelerin.

Adam gibi adam derler de, kadın gibi kadın demezler mesela Taş gibi derler. Soğuk olmak zorundadır, hissetmemesi gerekir, iyi gözükmelidir ama öyle çok iddialı da olmaması gerekir. Erkeğin yanında yerini bilmelidir.

Kadın olmak suçtur bu hayatta. Seversin deli derler, sevmezsin kötü derler. Elde ederler basit olursun, elde edemediklerinde konuşmalara meze olursun. Susarsın bir şey bilmiyor derler, susmazsın dili uzun derler

Erkek olmak doğuştan bir güçtür, kadın olmak eksikliktir, güçsüzlüktür. Eksik etektir kadın Aklı ermez, gözü açılmamalı, sırtından sopa karnından sıpa eksik olmamalıdır. Kadın, şeytana açılan kapıdır çünkü. O kapıyı, kadına açtırtmamalı.

Oysa erkektir kadını eksik hale getiren, namusunu alıp etek altına iten, inançlarını yok eden. Erkektir bir melekten şeytan yaratmasını bilen.

Kadın olmak eteğini uzun tutmaktır, başkalarının günahlarının bedelini kendisinin ödemesidir. Kadın yüzeyseldir görünürde ve karmaşıktır erkekten istediği şeylerde Oysa kadın derindir ve derine dalmasını bilen vurgun yeme ihtimalini de göze alabilmelidir. Cesurdur kadın, erkek gibi tartıp biçmez. Seviyorsa, sevdiği için tüm engelleri aşar. Oysa erkek korkaktır. Ne kadının ilgisini kaybetmek ister ne de ona bir gelecek vaat eder Yedekte tutar. Daha iyisini bulamazsa, elinin altındaki ile idare eder.

Kadın karmaşık gibi gözükür ama istediği üç şey; Sevgi, Sadakat, Dürüstlüktür

merhaba hopluyo sinirim ya 2 dak pc başına geçiyorum hemen çocuğu yolluyo yanıma kayınvalidem al bunu annenen götür çocuk düşürdü kırdı tabağı bende girdim ben onun eline cam eşya vermiyorum dedim ya bişey olsa çocuğa öfff öfff bu karnımla yerlerden cam topluyorum birde bu işlerle uğraşıyorum ya

herşeye laf ediyo annemler gelip işlerimi yapıyolar çocuk dolabı aldılar vakti olmadı içini düzenlicez yatğını hazırlıcaz niye daha gelmediler diyo 1 hafta oldu annemin başında dedem ananem hem sanki onlar mecbur bana iş yapmaya acayip çalışıyo bunların mantığı ben çözemedim gitti gelin olarak ben onlara yemek içmek hizmet herşeyi yapıcam benim ihtiyacım olunca benim ananm kardeşlerim yapıcak ama elaleme görünmek olunca en baştalar

artık sabır mabır kalmadı ama ya hele gececiyken daha da zor oluyo vır vır vır enverin yanında da şurayı yaptın uemeğin var m ı egemene bakıyım karnın şişmi annen doyurmuş mu yakana ne döküldü çocuk üzerinden birde ici giydin yine nereye gidiyosunuz öff yani

merhaba kızlarr...nazancımm üzülme boşver zor çok zor öyle yaşamak ama mecbursun yapılcak en kötü şey...evden çıkıp kiraya gitmek kocanın getirdiğinle yetinmek...bide kötüyü düşün ne kayınvalideler var hepsi aynı model işte ben senin açından bakıyorum olaya...kendi evin var iki tane ALLAHIN izniyle sağlıklı nur topu gibi çocuğun var ...eşin seni çook seviyor romantik..kaynanada arada kaynıyor işte boşver hiç bişey senin tatlı canından önemli değil...:KK19:

X