2009 Eylül Anneleri

bursada oğlu olan bir arkadaş hiç hatırlamıdım valla..gerçi o aralar büyük bir yoğunluk yaşanmıştı ama şimdi kimse yok piyasada..

günaydın hanımlar nasılsınız benim pek keyfim yok nedense bende internetten yapıyorum hüsniye senin kısa da cicsini ordan gönderdim daha pratik oluyo hem çeşit çok tek kötü yanı faturada sana gelicek :))

aylin aslında çok güzel fikirlerim vardır güzel notlar yazmayı düşünüyordum ama buradan söylerim ne yapalım..
oğluşumun ilk kız arkadaşı ve dünyalar tatlısı annesi umarım 2012 sizin yılınız olur her anı gülücklerle geçer .umarım sadece ve sadece gülmekten gözlerinizden yaş gelir. öncelikle sağlık sağlık tabiki...

ayyy canımm benimm...içim titredi yemin ederimm..çook sağolasınn canım benim çook içtendi..:KK69:

ne anlatıyım ki hep aynı bugün sabahtan beri iş güç yemek uğraşıp duruyorum eşim evde dün annemdeydim ablamda geldi oturduk falan

selam kızlar

nazancığım sana mail attım bu akşam hediyenizi kargoya veriyorum :)

bugün eymen bakıcıda umarım huysuzlanmaz ama sabah bırakırken mutlu gözüküyordu saat 12de aradığımdada uyumuştu zaten haftasonu 2 de uyumuyor kıyamıyor bakıcısına demekki

günaydın bugün öğlen arası akademik ve idari personel karma voleybol maçımız var ilk defa voleybol topuna dokunacağım bakalım sonuç ne olacak

öyle öyle bakalım sonucu paylaşırımmm birlik beraberlik için iyi olacak okul müdür mırın kırın etti onada sabah börek yapmıştım ohh adam lokum gibi oldu

ne dimek şekerim sayenizde günüm güzel geçiyor. çıkarsız bir arkadaşlık

aynı duyguları paylaşıyoruz öyleyse...:KK16:

günaydın bugün öğlen arası akademik ve idari personel karma voleybol maçımız var ilk defa voleybol topuna dokunacağım bakalım sonuç ne olacak
hade bakalımm kolay gelsınn...

günaydın hatunlar..
ooo sümeyye filenin sultanı olacaksın yani bugün.. ehh şimdiden başarılar..

msn gülü...yazdım okaa nerdeydın bakımm...:KK23:senın ıst zıyarete gelmeye nıyetın yokmu hıc...

bana mı yazdın msnden.. aa hiç bana mesaj gelmedi yaa..
istanbula gelmeyi kim istemez beeee.. ama badeyle pazara bile zor gidiyom anam azcık daha büyüsün gelmeyi istiyoruz..

X