2009 Eylül Anneleri

nöbetçiyim bende böyle işte bugün...devrik oldu cümle birazcıkk...
duruya nazar ettimm...ateşi vardı dün tüm gün akşam eve geldik dedim kız sen hastamısın evet anne dedi neren ağrıyor dedim ağzının içini gösterdi acabaa dedim dişimi yok yok dedi boğazlarını gösterdi baktım şişmiş boğazları hemen babasına telefon eczaneden bı antıbıyotıkk...basladık dun aksam bakalım doktora goturmedım aman gotursemde artık ezberledım hangı ılac neye ıyı gelıyor...:94:

çocuğu olan herşey oluyor anacumm cahıl anne yoktur bencee..kardeşim gelmiş dün gece annemlere süpriz yaptı ...bende biliyordumm...annemde bana neden söylemedin diyor dedim süprizi nerde kaldı bu işin...:KK52:

merhaba hanımlar yok canım doğurmadın yeni senede inşallah :)) sistem bakımda diyo sürekli zor giriyorum kk bir problem mi oldu ne

günaydın güzel hatunlar.. sümeyye bende bugün çıkacam inşallah çarşıya bakalım paşan için güzel şeyler bulabilecem mi..bulamazsam netten şipariş vericem ama ben burdan almak istiyorum..inşallah bulurum..ben bu sene badeye hiç güzel elbise bulamadım da biraz karamsarım o yüzden..

Hüsniye kırşehirden bşey bulamamk ben eymene kendime hep netten alıyorum kargocu bile artık tanıyor beni abla maaşını hep bunlara mı veriyon diyor

Son düzenleme:
bende genelde netten alıyorum.. burda arasam bulurum ama badeyle çarşıya çıkıp birşeyler almaka eziyete dönüyor.. o yüzden genelde netten alıyorum.. Bade de tanıyor bizizm kargocuyu anne kargo geldi diyor.. adamda artık ailemizizn kargocusu oldu..ama ben çok üzülüyorum bu kargoculara sabah 6 akşam 11 çalışıyorlarmış yazık yaa.. hele gelen adamında bade kadar kızı varmış her geldiğinde seviyo badeyi.. yazık kendi çocuğunu zar zor görüyor..

kırşehirde belli 1-2 mağaza var herkes kızılay dağıtmış gibi aynı tip giyiniyor sevmiyorum birde akşam 6 da heryer kapanıyor pazarda kapalı cumartesi aldın aldın yoksa yok.

burası tekstil açısından gayet iyi.. istediğin şeyleri rahatlıkla buluyorsun hele bir salı pazarımız var abiye kıyafetler bile satılıyor..hiç olmadı izmir bir saat gidip ordan alışveriş yaaprsın ama işte senle rahat rahat gezecek bir çocuk lazım.. bade bu konuda sıkıntılı biraz hele en son izmire gittiğimde resmen burmundan getirdi.. o yğzden çarşıya çıkmak zor oluyor benim için.. hafta sonuda onu bırakıp benim gezmemei gönlüm elvermiyo.. ehh büyüyene kadar böyle idare edicez bakalım... neticede kız çocuğu alışverişi sevecek illaki.. o zaman ana kız rahat rahat takılıcaz..

aylin aslında çok güzel fikirlerim vardır güzel notlar yazmayı düşünüyordum ama buradan söylerim ne yapalım..
oğluşumun ilk kız arkadaşı ve dünyalar tatlısı annesi umarım 2012 sizin yılınız olur her anı gülücklerle geçer .umarım sadece ve sadece gülmekten gözlerinizden yaş gelir. öncelikle sağlık sağlık tabiki...

Son düzenleme:
ankara olsa belki görüşebilirdik bile gelecek ay aslında bir ankara yapmak istiyorum kuzenim var ev aldılar hemde alışveriş için umarım tabiki hayal kurmuyorum sadece umut diyelim

ayyy hiç sevmem ankarayı.. eltimler orda 5 sene önce bir ay kaldım bakanlıkta kursum vardı .. büyük şehirde yaşamak hiç bana göre birşey değil valla insanın ömrü yollarda heba oluyor..

vayy bu ne romantizim sümeyye.. hiç benden bekleme valla o konuda öküzümdür..

ahh ahhh ne romantiğimdir ne madenler varda işlenmiyor bendeki.aslında elmas ama kömür muamelesi görüyor duygularım..beb bu sitede ilk yılbaşı çekilişinede katılmıştım bana betül dü galiba bir arkadaş hediye göndermişti hala saklarım çok güzeldi düşünce olarak hediye hediyedir önemli olan niyet

ahh bende romantiktim ama napıcan körle yatan şaşaı kalkıyor.. zamanla bende köreldim anacım..
benimdebundan önceki hediyemi yollayan arkadaş bir iki kere girdi siteye birdahada gören olmadı.. bebek magnetinide koymuştu hediye olarak hala duru buzdolabımda..tabi burda sürekli yazıp görüşseydik daha anlamlı olurdu benim için hediyesi ama olsun..

ben hediye gönderdiğim arkadaşla face ve msn üzerinden görüşüyoruz arada ama oda buraya takılmıyor onada netten oğluşunun fotosunu yakalık yaptırmıştım ayrıca çocuk bakımıyla ilgili kitap ve birşeyler daha göndermiştim.

romantiklik bizdede bitti bitiyor anlayacağın haftasonu sinir etti beni ben ne zaman arkadaşıma gidecem eymene sen bak desem iş çıkarıyorum c.tesi gündüz arkadaş gidecektim eymende uyudu bende eşime sen evde dur uyanınca getirirsin dedim sen kalk maça git eymenide annelere bırak sinir oldum kayınvalidemin suratı asılmış bende sinir oldum akşam kızlar sinemaya gidecekiti eşime 1 saat idare et bende gideyim dedim yok yorgunum dedi. küstüm bende konuşmuyorum ablası ohh geçen gittik spora yazılmış her hafta sinemaya gidiyor eşime dedim insanın boşanası geliyor i

X