2009 Eylül Anneleri

unutmuyolar birde evin sırrı kalmadı anlatmaya başladı ya baba anne ınnn ınnn düt baba giy anne arabayla şekillerle ne yaptığımızı herşeyi anlatıyo lastik şişirmeye gittik tekerlekleri söktü pompayı taktı dedesine gösterdi kolyemi gösteriyo baba anne cicci diye sonrada beni öpüyo

yaa eymen halaa tam manasıyla konuşamıyor herşeti biliyor eymen git peçete getir desem yerini bilir gider getirir.çamaşırları katlayıp bunları senin çekmeceye koy diyorum götürüyor ama konuşmuyor tam manasıyla görümcemin kızı çatır çatır konuşuyor

benden daha zeki olduğunu söylüyo babası bazen geçtiğimiz yollarda olan şeyleri hatırlayıp taklitini yapmaya çalışıyo eşim bak sen unutmuşsundur egemen hatırlıyo diyo konuşamadığı için sinirleniyo bu ara bayağı kelime ekledi dün akşam gel diyo babası kaçıp kaçıp geliyo geldim geldim diyo baba mama yiii gel gel diyo sofraya çağırma şekli sende ye diyoruz ıııııı mama yidi diyo

bizimki dün korktum kelimesini öğrendi. ceee desem anne korktum diyor.görümcemin kızının adını biliyor kendi adını bilmiyor.

sağol aylinim.. Eve gidince demleyip içeyim bol bol.. Gözün aydın bu arada kardeşin sağ salim tezkeresinide alır inşallah.. Bizim memlekee düşmüş.. Bol bol adana yer artık..

sağol canım darısı senin kardeşinin başınaa..adanaa ne kızz..meyvemi??

unuttum kız tamam yarın büyük çekiliş var
sümeyye
nazan
hüsniye
aylin
liste bu kadar galiba

hade bakalımm bende unutmuştumm ...

saniyeee vardı bide

aman deyimm unutma kız mail atmıştıı katılırımm diye...

günaydınnnnnnnnnnnn çekilişe az kaldı kız çocuğu olanlara erkek çocuğu olanlara alsın bence böylece bizde kız elbisesi almış oluruz .mesela
mesela ben ayline
aylin nazana
nazan hüsniyeye
hüsniye bana.

günaydınnnnnnnnnnnn çekilişe az kaldı kız çocuğu olanlara erkek çocuğu olanlara alsın bence böylece bizde kız elbisesi almış oluruz .mesela
mesela ben ayline
aylin nazana
nazan hüsniyeye
hüsniye bana.

günaydınn canımmm....ben varım saniyee kaldı 1 kişi daha bulalımm....tel yokmu kimsenin msj atalımm...bahar meselaa...

selam hatunlar....
çekiliş son sürat devam ediyor demek.. evet bencede kızlar erkekeler değiştirelim.. güzel olur..

o zaman son şekil
aylin-saniye
saniye- nazan
nazan-hüsniye
hüsniye -sümeyye
sümeyye- aylin

bence iyi itirazı olan

ee ozaman 6.kişiye gerek yok...ben varımm....sümeyye hamdinin teklifini kabul ediyorumm varımm diyorumm...:KK9:

X