2009 Eylül Anneleri

günaaydın kızlar kalçam ağrıyo bebek aynı tarafta hep o yana yatmak bir yanım çöktü sümeyye iş miş geziyon valla arkadaşlarla oh ne güzel

selam kızlarr....işim vardı sabah uğrayamadımm sizee...
kardeşim adanayaa düştü..şırnak hakkariye düşer diye korkuyorduk...
bu haftaa sonu geliyorr...5 gün sonrada adanayaa gitcek...

biz evde vakit geçiremiyoruz zaten evi otel niyetine kullanıyoruz akşam yine 9 gibi eve gittik kayınvalideme misafir gelecekti diye akşam kek falan yaptım misafir geldi oturduk azıcık eymen misafirin çocuğuyla kavga edince kalktık

çok şükür allah hayırlı tezkereler nasip etsin

sağol canımm...

bu akşamda kızlarla toplantı var eşim çocukla evde kalacak aylin Allah kavuştursun

teşekkür ederimm canımm...

kuduruk eymen kavgayada başlamışş...bizimki kendinden küçüklerden bile dayak yiyor...hiç vur eli yok öğretiyorum ama kabiliyet yok..anası küçükken herkesi dövmüşlüğü var yanee. hiç anasına benzememiş...

bizimki evde aslan kesiliyo sokağa çıkınca parkta falan tırsıyo ama eve gelen büyük bile olsa dikleniyo yumruk falan atıyo erkek çocukları daha çok dövüşe vurmaya meraklı

günaydın dün arkadaş toplantısına gidemedim eşim uyuz iş yerinde çağırabilirler dedi eymene annem baksın dedi bende sen kesin gidecenmi o da ever dedi bende gitmedim sinirlendim arkadaşlarda ben gitmiyorum diye gitmedi vee tahmin ettiğim gibi eşim işe gitmedi evde oturdu

oyun mu yaptı yanee senın akıllı kocan sanaa hee....intikamın acı olsun canımm ...

sağol aylinim.. eve gidince demleyip içeyim bol bol.. gözün aydın bu arada kardeşin sağ salim tezkeresinide alır inşallah.. bizim memlekee düşmüş.. bol bol adana yer artık..

evet sanırım bu kadarız egemen görümcemin kızını yönetmeye açlışıyo 2 yaş büyük ondan kızda gitti kıza talimat veriyo resmen oynarken aynı babası oldu herkese herşeyi kendi bildiği gibi yaptırıcak

yok eymen tam tersi görümcemin kızı korkak kanepelerin arkasına bile gidemez eymen git şunu al der eymende gider getirir.mesela kapı çalsa görümcemin kızı hemen odaya kaçar eymen git kapıyı aç der ama öyle olsun söz dinlesin iş yaptırtacağım ona

sağol nazan..
amanda aman ne uzun listye olmuş oku oku bitiremedim.. bana kim çıkacak acaba?
bade de yönetmeyi sever herşeyi kendi bilir.. ititraz da edemezsin başlar hemen hayır öyle olamaş olamaş diye...
akıllı kuzum kolunu çıkardığımı unutmamış kızlar herekese anlatıyor "anne kolumu acıttı,dr gittik dr kolumu acıttı sonra geçti diye"..
hiç unutmayacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…