2009 Eylül Anneleri

bebişini gördünüz mü?didem eklemiş ama ufacık büyük foto istiyoruz eşim dgünüm için kolye yaptırmıştı ya üstünde hayatımdaki erkeklerin adı yazıyo ortada enver iki yanlarına da egemen ve erdem yazdırmış :))

yok be çalışmıyor her akşam izleyebilirler sonuçta çoluk çocukmu var sanki bende kayınvalidemin evine girdim kokuyu aldım direkt salona girdim kapıyda kapattım oturdum bide kaynanam demezmi ben çocukalrıma yaptım diye bende o zmana tlfda söyleseydin bende arkadaşalrımla sinemaya giderdim dedim meraklı değilim bu kokuyu koklamaya

aman be çalışan kadının ne havası kalıyor evden işe işten eve koşturmaktan.. hayatımız hep bir telaş içinde valla rezillikten başka birşey değil.. bari çok iyi kazandığımız bir işimiz olsa yine bir parça daha rahat ederdik ama memur maaşıyla hava olmuyo be...
senin eltide hakkaten bir garip.. sanki hep ailenin dışında kalmak istiyor.. miafir gibi gidip geleyim..

ben burada bi arkadaşal tanıştım meğerse eltimin lise arkadaşıymış geçen konuşuyorum bize gel istersen elticiğimide çağırırm dedim kız amaannn gelsede bi gelemesede konuşmaz etmez dedi şok oldum bişey diyemedim ben konuşurum onun yerine dedim valla çalışanın havası yok gerçekten heleki herşeye kavuşmaya çalışan biri için hiç kendimize vakit kalmıyor.eltim çalışan olsa nasıl olurdu düşenemem bile

ya sümyye yine de iyi senin kayınvaliden anlatığın kadarıyla benim ki her dak yanımda ne yapsam yediriyoum kabak doğradım kaynatıcam dedi bende çok severim annem hep yapar bana getiri dedim herhalde sen nasıl yapıyosun falan diye de sordu bende sık sık yapar veririm anlattım 1-2-3 gün kabak yok ortada eşime dedim ki artık bilerek yapıyo galiba ne yeseler anlatıyo hiç bişey getirmiyo akşam gitti anne kıza kabak demişsin 3 gündür getirmemişin demiş söyleme dedim ama dinlemedi ne biliyim istesin demiş yuh dedim ben mi isticem hamile kadınım her dak. anlatıyo hiç düşünce yok ya annemler geldi her öğün bizde kardeşim dedi abla sormadan önümden alıyo ne yapıyım dedim kendi evi enver evlenince çıktık biz bu daireden diyo benim evim yerine bizim öteki ev oturduğum evin adı

Allah için benim kayınvalidem yedirmeyi çok sever biz onlardayken ne yapacağını bilmez sağolsun yani.Allah onlara dah çok versin dün benim eşimde annesine keşke tlfda deseydin sümeyye gelmezdi midesi bulanıyor dedi kayınvaidem bozuldu ama ne yapayım alttan alsam daha çok üzerime gelirler

benim adam çok yapar elinde olsa beni mutlu etmek için çok uğraşır ama önceden çok farklı yaşıyodum geç evlendim falan ya rahattım başıma buyruktum ailelerimiz çok farklı özellikle o yüzden kendini bana karşı haksızlık yapmış gibi hissediyo 1-2 kez benim daha önceki taliplerimi hayatımdaki olayları anlattılar ve gördü bazı şeyleri ben olsam benimle evlenmezdim dedi tarafıma karşı ezik kalmıyım önceki hayatımda aklım kalmasın diye çok uğraşıyo yoksa onun hayatıyla ailesiyle aramızda uçurumlar var ama ben eşimi çok sevdim herşeye evet diyen benim biliyodum diyorum yine de bazen üzülüyo

hee yaşa hüsniye çok doğru dedin...çalışan kadının havası batsın..ne havası bı tarafımm çatlıyorr çalışmaktan...hem ev hem iş hem çocuk..

resim çeken kızz durdu benimde gözüm seğitdi dedimki flaş patladı gözüm kapandı yok dedi...hayko cepkin gibi çıkmışımm dimi???

eltimide gördünmü?beyaz başörtülü çocuğunun üzerinde turuncu bişey var....bizden sonra çekilid görümcemde çekindide o istemedi facebooktaa...

uyuz eltim kıskanç demezmi siz çekiniyosunuzda ben neden çekinmiyorum çekil dedim sen yoktunki dedimm kıskandı kıpkırmızı oldu manyak ne fesat yaa...ufacık bıseyde karartıyor o suratını ...

bende eltime indim bugün sümeyye o kadar eltisinden bahsetti ya bende görüştüm eltimle onunda 2 ufak bebeği var çok rahat olamıyoruz

selammmmmmmmmmmmmmmmmmm jizjEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Eklentiler

• $IMG_0010.JPG (2).jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…