2009 Eylül Anneleri

benimde bir itiriazım yok.. sümeyyecim adresini telefonu ve msn adresini mesaj atıver ozaman..birde oğlunun boyunu posunu kaç beden giyiyor onları yaz yanlış almayalım..
ayrıca aylin seninde msn ve telini istiyom.. nazan seninde ...

ee aylin istediğin bişi varmı :))

aylin sende senin bedeninin kızının bedenini adresini msj olarak bekliyorum anacum

hay hayy şekerlerim ikinizede birazdan özel msj atıcam ...

sümeyye aylin bu gidişle sana yaptıracak o çoçuğu sen bence yap kurtul.. baksana ikinciyi bitti üçüncüye geçti..

selam annişler ve kuzuları süper oldu
valla nazancığım kuzucuğunun boyu posu bana mail adresini özelden atarmısın :)
ben maillere hemen dönebiliyorum ama şu site yazışmasını maillere mi taşısak :)

evet bencede sen direkt üçüncüye geç...hem kızzn olursa sana bol bol makyaj yapar..
benimki taktı bu aralar makyaj malz alıp geliyo beni maymuna çeviriyor.. üç kere yıkıyorum ancak geçiyor suratımdaki boya...

biraz komik ama benim oğlumda makyaj malzemelerine taktı geçen kendi ağzını gözünü boyamış babasıda kızıyor

bugün bimde panduf vardı birde mutfak seti ayrıca çikolata aldım 40 tl harcadım valla kocama söylesem kırar kafamı hem diyet yapıyorsun hem kiloyla çikolata alıyorsun der...

sümeyyee senin oğlanda bayan kuaförü olmasın kızz...
bizimkidee bebek besliyyor durmadan diyorum ah anacum geleceğin için müthiş planlarım var sanırım sen evde oturup çocuk bakacan bol bol gülüyor bana eveet diyorr...

Olsun anacum benimki kız gibi yetişiyor zaten dün hamur açıyordu benimle fotosunu çektim arkadaşlar diyor yapma erkek adam bende dedim babası gibi evlenince zorlanmasın şimdiden öğrensin.eşim duysa keser beni...
Abla olmak ne zordur hep derdim anamın ilki olacağıma dağlarda tilki olaydım

evet canım abla olmak evın ılk cocugu olmak cok zor senı cook ıyı anlıyorumm...ben yavas yavas kacıyorumm...optum hepinizi....
adresimi özelden atıyorum sümeyyemm grş öpüldün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…