2009 Eylül Anneleri

günaydınnnnnnnnnnn yerim ben o fıstığı beee maşallah çok sevimli çayımı poğaçamı alayımda kahvalt yapayım sonra dönerim size

günaydınn kızlarr uykumm varrr....sabahın 5.30 da kalkmısım ders calıstım dus aldımm namaz kıldımm kahvaltı hazırladım ve geldım burdayım tertemız pak temızımm...

ne kadar monotonn bır hayatımm var yaa....bunada şükür bakalım çalıştığımmın karşılığını alabilsemm...:44:

yirimmm onu ben yirimm .....maaşallah....büyütmüşsün kızz yakında damat ararsın....

günaydınnnnnnnnnnn yerim ben o fıstığı beee maşallah çok sevimli çayımı poğaçamı alayımda kahvalt yapayım sonra dönerim size

saolun teyzeleri siz nezaman ikinci vuryasini acacaksinizzzzzz:)))))
aylin sanki 40 yildan beri seni taniyormusum gibi geldi ya resmini gorunce oncedende gormusdum ama...
insallah emeginin karsiligini alirsin o salak ortamdan kurtulursunnnnn
ohhhhhhhh misss gibi yap sumeyye kahvaltini burda biz zor buluyoz sicak pohcadir simittir yap kraliceler gibin kahvaltiniiiiiiiiiibaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaa veeeeeeeeeerrrrrrrrrrr

günaydın güzel hanımlar..
aylin kız maşallah bu ne güzellik.. duruda kocaman olmuş hiç öyle bahsettiğin kadar zayıf bir çocukta değilmiş yani.. arada ekle fotolarını görelim iyi oldu valla...allah kolaylık varsin canım ne güzel azimlisin ders çalışıyon emeğinin karşılığını alırsın inşallah..

demettttt kız bu ne tatlı dana.. valla küçük bebek özlemişiz sen böyle fotolar eklersin bizim furya yakında açılır haberin olsun...

afiye olsun sümeyye ben iki gündür diyetteyim.. annem burdayım aldığım kiloları anca veririm artık...

günaydın bebiş kocaman maaşallah :))bende çok seviyorum simitle poğaçayla kahvaltıyı 11 yıl çalışmanın verdiği alışkanlıkla ama şimdi sağlıklı kahvaltı zamanı bebişin son beslenmeleri :)) biraz toparlasında benimki de şöyle doğssun :))

demetcimmm bi görüşebilsekk...daha çok kaynaşırızz...belkide görmüşüzdür birbirimizi....:44:bebelerine iyi bak....

hüsniyecimm pek düzeltemedim kendimii...hayko cepkin gibi olmuşum dakga geçtim kendimle...al hemen bizim diyet listesini bak ben 1 haftada 2 kilo verdim diyete başlarken 59 idim şimdi 57...eşim bile inanmadı yanımda tartıl diyor...ama doktorlar demiş kilo azlığına göre hızlı kilo verilir...

günaydın canımm...doğum ne zaman kızz bellimi günü söylede ona göre ziyarete gelceem yaa...

tabi nazan son zamanların hem dinlenip hemde iyi beslenmem lazım ama sen dinlemenemiyosun malum o zaman iyi beslen.. sağlıkla gelsin sonra tosun paşa...
gayet iyisin be aylin tabi varsa başa foto yollada görelim güzleliğini .. topu topu iki üç resmnini gördüm şu ana kadar...
ben şimdilik dukana başladım bunu biraz ilerlettikten sonra senin listeye geçicem..benim bilidiğim çok kilo olunca vermek daha kolay oluyor.. azaladıkça vermesi zorlaşıyormuş tabi bünyeden bünyeyede fark ediyor.. ben zaten yavaş zayıflarım.. ama olsun ne giderse kardır...

normal doğumu beklediğim için şu gün diyemiyorum önümüzdeki haftadan itibaren normal olabilir diyo doktor 36 haftadan sonra yani son hazırlıkları yapıyorum bende halılar gitti yıkamaya gardolabı aldı annem takı yerine hediye montajını yaptık dün akşam eşyaları sığmıyo veledlerin 2 tane olunca şekerlerini eksiklerini teyzesi halletti haftasonu foto ekledim gördünüz mü bilmem dinlenmek yok tabii ama olsun iyiyim şükür yorulunca oturuyorum uzanıyorum oturmaya alışmadığımdan kalçam ağrıyo :)

foto makinesini yarın getircem unutmazsam bakalımm...yüklerim bakarsınızz...bende kendi çapımda yapıyorum işte bişeyler şimdi saçımı kestircem bechamm modelı varya arka uzun on kısa gıder bana dıye dusunuyorumm...
burdakı arkadas dıyetısyene gıdıyor bende onun lıstesını kullanıyorum ıstee...doktor demıskı ınsanın canını tatlı ıstemesının sebebı kan sekerı dusukluğu yanı öğün atladıgında olurmuss...
bide annem dinlemiş doktorları demiş makul olan kiloyu az az verebilmek hızlı kilo vermek sonrasında hızlı kilo aldırırır...ben yazın 10 gunde 3 kilo aldıgımı bılırım hızlı verıp hızlı alıyorum neyse bundan sonra dıkkat edıcem...

yaza kadar boyleyım sonra ben de dogurcam bı tanneee...yeter artıkın amaa

ben nasıl vericem kiloları :)) herkes benden çok ümitli ama ben o kadar değilim egemenden sonra hayatımda olmadığım kadar zayıf oldum ya bunda kalırsa

işler tamamlanmış desene nazan.. hadi bakalm sıra oğluşunun gelmesinde.. kilo olayını takma kafana ben verdiysem herkes verir bence 81 kiloyla doğuma gidim şuan 62 kiloyum..daha gidecek inşallah.. hele ki sende iki çocuk olacak valla o tempoda istemesende gider..
getir aylinim görelim fotolarını saçını kestirdikten sonrada görelim.. bence yakışır yüzün zayıf görünüyor çünkü.. doğum sonrası deprosyonunda bende kestirmişim ama saçlar dalgalı olunca pek kullanamadım..
evet kiloyu yavaş yavaş vermek lazım o zaman kalıcı oluyor ama benim gibi çok kolay kilo alıyorsan ömür boyu dikkat et dur.. off ne vardı yesem yesem kilo almasam sanki..

yok ya iş bitmiyo şimdi bile iş yapıyorum arada yazıyorum çamaşır kalmasın diye uğraşıyorum nevresimler batatniyeler temiz hazır olsun kalan olur belki birde çocuk ve yaşlılarla birarada olunca bilirsiniz ne yemek ne çamaşır ne ikram sonu yok

canım sıkılıyorrr...hiç sevmiyorum bu havada çalışmayı uyumak istiyorum yada türk sineması izlemekk...

evet çok değişik gerçekten çarşamba... sanırım bugün hasta olacağım sürekli hapşırıyorum ve halsizim.. badeninde burnu akıyo zaten evde ana kız burnumuzu çeke çeke gezeriz..

dün benim danaya haşlanmış patatesten ördekler yaptım belkş hoşuna gider de yer ama muhatap bile olmadı sıpa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…