2009 Eylül Anneleri

bugün pek iş yapamadım çantaya gircekleri hazırladım biraz sebze falan ayıklayıp dondurucuya koydum egemeni uyutmadım akşam erken uyumasını istiyorum çünkü dışarı çıkıcaktım hem hava soğukmuş hemde uyumadı yarına kaldı artık hastane çıkışı alıcam kayınvalidem hediye aldırmış görümceme beğenmedik şimdi sen git bir bak dedi hemde kurabiye şeker yapmak istiyorum tahta çubuk poşet ve kurdale alıcam bakalım eminönüne gitmeme izin vermiyo uyuz kocam buralarda ne bulabilirsem artık

günaydınnnnnnnnnnnn gs ben eşim fenerli akşam maç bitiminde açtım halayı aldım elime mendili eymen zaten oynak hemen geldi oğluşumla halay çektik arada babasına dil çıkarıyor görseniz çok komikti

gunaydın sekerımm...yine döktürmüşsün bi atasözü ...
ohh bızde ayıptır söylemesi şincik ziyafet çektik...:KK56:
bulaşıkları yıkadım geldim...bakayım dedım benım arkidişler napıyor...

merhaba yine uyutmadı erdem bey sabah 7 olmadan ayaklandım bu ara sık yapıyo bunu gece yatırmıyo sabah uyutmuyo ya abisi ya o anaya zulüm bunlarda acba babalarımı örgütlüyo benim oğlanları diye düşünüyorum

hayırdır sümeyye....senin için mi gideceksiniz yoksa ziyaretemi???
nazancımm uykusuzluk iyi değil kayınvalidene bıraksan ben kendimi çok yorgun hissediyorum 1 2 saat uyusan olmazmı??
böyle çok zayıf düşer bünyen ...bebeğinde var ALLAH yardımcın olsun...

yok canım mümkün değil ki dün yıkanıcam ben dedim saatlerce bende duran kayınvalidem namazım var işim var deyip kaçtı eşime söyledim bende tab,i cevap klasik bişey olmaz çık yıkan sen egemeni tv karşısında bıraktım girdim dedim banyo üst katta olduğu için ben yıkanırken merdivenleri çıkar diye korkuyorum yoksa onuda istemicem ama çıkmadı çok şükür egemen ben hastanedeyken bu çocuk perişan olucak kim doyurucak kim uyutucak kimse bakmıyo dedim millet vanda çadırlard sen neyi dert ediyosun diyo bana

nazancım çocuğu yalnız bırakmakta tehlikeli anacum bizim eymen zaten su sesi duysa soyunmaya başlıyor banyoya girmek imkansız. yarın benim sonuçları alacağız akşam 5 gibide muayenehanesine gideceğizyani akşama kadar kayseride gezmeyi planlıyoruz

inş sonuçların iyi çıkar egemeni odada hep yalnız bırakıyorum artık erdem doğunca zaten yalnız kalıcak oynıcak diye tv açık oyuncaklarıyla oynuyo ben ona görünüp görünüp geliyorum ki hep yanında onunla oyun oynarsam bırakmıyo beni alışmaya başladı gib arada geliyo gidiyo yanıma o kadar

niye kız kaynanayla kavga edilirmi hiç kocamla aramı bozamam onunla kavga etsem kocam küser bana hiç tınlamm o yüzden :KK15: dün bizimkide kızını methedecekya diyor canım kızım bana iş kalmasın diye akşamdan tüm bulaşıkalrı makineye atmış oysaki dün akşamdan ben makineye attım görümcem sigara içmek için balkona çıktı bende yıkadım makineye dizdim ..bunu söyledim kaynanama bi bozuldu.

selam hanımlar ben geldim.. ohh yenmiş içilmiş kayifler yapılmış ne güzel valla.. annem geldi ya benim mide de bayram ediyor verdiğim kiloları hemen geri alıcam sanırım offffff...
bu arada ben bir fenerbahçeliyim öyle halaylar falan ayıp olmuyo mu.....
aylinim neden kavga ettin kız..

aman vallaha hiç sorma görümcemler dükkan açtığından beri kahroluyo kızım kızım borç içinde hep yorgun diye bana da habire maaşallah rahatsın iyisin hamilelilk iyi geçiyo falan ben çalışıcam dedim bende eşime bakıcı tutucam eve çalışıcam aldığım parayı vermeye razıyım evde olunca hiç kıymetin olmuyo hep mecbursun çalışana acıyolar burada yada doğrusu şu aslında parayı getirirsen iyiyisin harcarsan kötü

X