Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende ilaç aldım aslında gitmeyecektimde eşim gel dedi daha doğrusu bana sormadan söz vermiş. yengeleride severim onalrda çok severler beni gelemeseydin çok üzülürüm dedi zaten hatta bizi 3 defa aradılar altimleri aramamışlar unutmuşlar.eşim amcasını aradı biz haber verelimmi diye.
allah kabul etsin sümeyye ayrıcada geçmiş olsun.. bugün annemde aşura yapacak özledim valla sıcak sıcak yemesini... valla aylinim bekliyom bekliyom kimse gelmiyo kaçıyom bende.. tabi derslerimde daha yoğun artık .. ocaktan sonra zaten 8-5 sizlerle bende mesai yapacağım.. kendi adıma çok mutsuzummmmmmmm
merhaba hanımlar iğneler bitti şuruplar bir süre daha ama azalttı onlarıda çok yoruldum git gel evi süpürmeye çalıştım boş daire vardı üsttümüzde kayınvalidemiz iğnemizi yapan hemşireye orayı gösterdim kalan aşureleri dağıttı kayınvalidem aman aman iş bitmiyo egmende her gelene gidene ağlıyo sağolsun huysuzlandı dışarı çıkmak istiyo bende isterim ama ne çare hem soğuk hem işler hem tepe gib karnımla çocuğu taşıyamıyorum ki öüle uykularını nasıl yapıyosunuz kaçta ne kadar uyuyolar
gunaydın kızlar...nazan gecmıs olsun canım ALLAH yardımcın olsun...bızım duruyu annem 9 10 gıbı uyutuyor...12 1 e kadar uyuyor...sonra aksam 11 e kadar yatmıyor....yanı gunde 1 kez bazen cok yorulur..ozaman aksam ustu yatar...tekrar..boyle ıste uyku duzenı fena degıl...benım ıcın aksam erken yatması ıyı oluyor ders calsııyorum daa...
selam aç hatunlar.. bende çok açım geç kalktım birşeyler yiyemedim.. arkadaşlar birşeyler hazırladı dersten çıkınca hemen yemeye gidicem... nazancım geçmiş olsun tekrardan.. uykularımız iyice değişti bizim biz evdeyken öğle uykusu uyuymuyor Bade hanım.. bakıcısı varken ve erken kalkmışsa yatıyor öğle uykusuna ama genelde uyumuyor diyebilirim...
Günaydın ben öğle uykusunu bıraktırsam mı karar veremiyorum 9:300 9:30 arası uyandığında 1:00-2:00 gibi uyumuyo en az 3:00 oluyo uyuması sonrada gece 12:00 1:00 den önce uyumuyo birde öğlen uykusu çok uzun en az 2:30-3:00 saat gece çok yoruluyorum 1:00 geçiyodu yattı dün yine uyutmazsamda akşam üstü huysuzluk başlıyo tam eşim geldiği zaman uyumadığı için mızmızlanmaya olur olmaz huysuzluk yapmaya başlıyo
çook şükür sümeyyecimm..akşam benim herüff dışarda maç izlicekmiş...benimde evde işlerim var 1 saatimi almaz gerçi diyorum acaba eve gitsemde sonra anneme geçsem benımkıde benı ordan alsa ...bi tel açıyım bakıyımm...ne diyecek...