2009 Eylül Anneleri

bende ramazan ayında dualarla bırlıkte yapayım barıı...gunaha gırmeyız dımı...valla kendım ıcın bısey ıstemıyorum...herşey VATAN İÇİN..

üç maymunu zilyim dedim egemen sakinken yok anam ben sıkıldım adam haklı uyku tutmadığı zaman izleyelim diyo sanat filmlerini uyutuyo gerçekten

offf ya tam zamanında hayatımda olmyan şey oldu zaten canım sıkkın tel suya düştü tek iletişim aracım şimdi bişey olsa kimi nasıl arıcam kafayı yicem ya geçen sene dgünü hediyesi koklaya koklaya kullanıyodum ya hep kötü şeyleri anarsan sonunda buluyo bişey işte

selam güzel hanımlar bengeldim.. aylininm geçmiş olsun kocacığına..
nazancım üzüzlme sende bende daha önce tel suya düşürdüm kururyunca tekrar çalışıyor.. kapağını aç bataryasını falan çıkar iyice kurusun..
kızlar yine çoşmuşsunuz ikinci bebişler için..siz burda ha yaptık ha yapıcaz diyene kadar bak herkes kucağına aldı bile..bende hala çok kararsızızm ikinci bebiş için neden böyleyim acaba?
sümeyeycim ev sormuşsun umarım gönlüne göre alır ödersin.. kaç sordun evi bizim burda ev fiyatları yükseldi iyice...

inş şuanda iyi gidiyo çalıştırdım ama biraz daha kurusun bakalım yarın akşam kuzenlerle toplanıcaz kısmetse ben tam top kıvamındayım zaten ev işini ben 10 sene ileri attım çıkmıcam buradan aman banane kira mira vermiyoruz oturalım çocuklar büyüsün çalışırsam bakıcam annem sıkmayın kendinizi benim evin üstüne hakkım var orayı yaparsınız diyo ölümlü dünya kira olmadığı için artık para tplıcam diye yoramam kendimi 2 çocuk tek maaşla bu kadar oluyo neydiyim aaaa

olduğu kadar nazan.. çok şükür yiyecek ekmeğimiz oturacak evimiz var.. yaşımızda genç elbet alırız bir ev.. bende acele etmiyorum önce sağlık olsun diğerrleri zamanla olur nasılsa..

aman ne yapıyım dedim bende eşim diyo annem böyle bizde burada oturmaya mecburuz böyle geçinip gidice çara yoksa uğraşmaya kendini yormaya değmez geçecek ömür bari kendimizi üzmeden sıkmadan geçirelim sağlık sıhhat huzur olsun ne diyelim ama darlınca insanın gözü bişey görmüyo terki diyar eyleyesi geliyo tabi

offf ya tam zamanında hayatımda olmyan şey oldu zaten canım sıkkın tel suya düştü tek iletişim aracım şimdi bişey olsa kimi nasıl arıcam kafayı yicem ya geçen sene dgünü hediyesi koklaya koklaya kullanıyodum ya hep kötü şeyleri anarsan sonunda buluyo bişey işte

nazan hiç açma telefonu güneşli bir yerde tut iyice kurusun...açılıyormuş arkadaş söyledi şimdi onunkide çamaşır duyu varmış onun içine düşmüş hiç açmadan kurutmuş güneşte açılmış telefon...

gunaydın arkadaşlarr....hepinize bol kucak dolusu sevgiler....güne güzel başlıyalım...güzel bitirelim inşallah...:nazar:

günaydın cuma dr gitmiştim sonuçlar temiz çıktı hazirana kadar gözüme gözükme dedi bu arada çocukta yasakkkk dedi. haziranda tahlillere bakacağım ondan sonra izin vereceğim dedi :KK57:

günaydın cuma dr gitmiştim sonuçlar temiz çıktı hazirana kadar gözüme gözükme dedi bu arada çocukta yasakkkk dedi. haziranda tahlillere bakacağım ondan sonra izin vereceğim dedi :KK57:

ohh ohh ne güzel ...çook sevindim...hade geçmiş olsun...sende doktora deseydın...bende zaten hazırandan sonra dusunuyordum aylın arkadasıma soz verdım...:kk77::112:

X