2009 Eylül Anneleri

selam kızlar...bu saat olmuş yine kimsecikler yook..dun cok yogundum yoruldum...okumaya bıle fırsatım olmadı...
gulcanım kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalıı....senıde senıde sende kaynana olcan...
demetcımm tebrıkler kız kardesını ALLAH kucagına almayı nasıp etsın ıns...
husnıyecımm duru ıyı cok sukur cuma doktora goturdum antıbıyotık verdı 5 gun sonra bıraktım..sımdı ıyı cok sukur...
bal bademm nasıl oldu...
nazancımm sende demette bebişinize sağ salim kavuşursunuz ınsallah...

Son düzenleme:
selam ben geldim aylinim... sanrıım sümeyyenin tatili bitmedi daha iştirak etmediğine göre...
iyi sevindim duruya artık hasta olmasında bir rahat etsin kuzular Bade de atlattı çok şükür..

bu arada emziğini kesmiştim ya Badenin arada biraz daha kısaltmıştım şimdi o kadar emzik aramaz oldu ve dün gece emziksiz uyudu.. emzik istedi ama ben getirmedim git sen al dedim oda zahmet edip almadı emziksiz uyudu.. gecede istemedi.. sabaha karşı istedi verdim ama hemen attı ağzından... sanırım emzikten kurtulucaz...yememiz de daha iyi çok şükür...

husnıyecımm cok sevındımm valla hem ıyı olmasına hemde emzıgı bırakmasına...bende bı denıcem bakalım nasıl kesmıstın ucundanmı delık acmıstın sanırımm...

daha tam bıraktı sayılmaz ama bayağı azallttı emmeyi.. zaten emziksiz uyumaya başladık mı tamamdır sanırım.. ilkini başardık arkası gelir inşallah..
ben emziği delmedim makasla kestim ucundan biraz sonra haftada bir azcık daha kestim.. o ucunun yuvarlak kısmı nerdeyse kalmadı.. gün içindede emzik istediğinde dikkatini dağıtıyorum unutturmaya çalışıyorum.. bakalım bu akşamda emziksiz uyuyacak mı.. eğer başarırsam çok zorlanmadan ağlamadan bırakmış olcak...

gunaydın kızlar....ilk işim size bi selam vermek olsun dedımm...
nazann hafta sonu nerdeydınn canımm...:44:bı nazan gordum sankı..

günaydın güzel hanımlar ben geldim...ve sanırım emziğe veda edicez artık cuma gününden beri hiç emzik vermedim...

günaydınnnnnnnnn hüsniye bende emziğin ucunu kestim eymen ağzına aldı tükürdü havhavlar memmemi yemiş diyor.gidip gelip pencereden köpeklere tükürüyor.ve emziksiz dün uyudu..ama gece bile uyanmış tüüüüü havhavlar diyordu

hoşgeldin kız özledik seni..nasıl geçti tatilin keyfin nasıl..
bizde kurtulduk sayılır 4 gecedir emziksiz uyuyor üç gündürde hiç almadı ağzına.. ben de ilk kestiğimde Bade kırılmış emziğim kırılmış diye gezdi.. hatta parkta çocuklara bile emziğim kırılmış diye gösteriyordu..sonra iyice azalttı emmeyi gündüzleride vermiyodum oylaıyordum.. şimdide emziğin kaybolmuş annem diyorum istediğinde.. git çantama bak bakalım orda mı deyip çantaya salıyom çantanın içnede çikolata falan koyuyorum onları görünce unutuyordu..dün sadece iki kere istedi ama ısrar etmedi.. bir hafta daha dikkat edersem iyice unutacak sanırım...

tatil süpersi güne annemin sesiyle kalkmak gibisi yoktu.eymen hiç ısrar etmedi baktıki emzik kötü olmuş aklına geldikçe cama çıkıp köpekelre tükürüyor..

iyi yaa ne güzel gezdin geldin özlem digerdin.. benimde annem gelecekti bakalım bu aralar bekliyoruz ..
tatlı oldu bu danalar iyice yaa.. demek aklına geldikçe tükürüyor köpeklere..iyi bak tahmin ettiğimizden kolay oldu.. ama emzikli bir çocuk görürse ne tepki verecek çok merak ediyorum..

eymen hiç ağzına almıyor artık alır almaz atıyor havhavlar yemiş diye.bende bu kadar kolay bırakmasını beklemiyordum . umarım kayınvalidem çok zorlanmaz uyuturken

bayram rüzgar gibi geçti etlerle cebelleştik durduk ilk 2 gün sonrada genelde evdeydik cuma sabahta çıktık geldi kar yağışı başlamıştı haftasonna bırakmadık. ama her seferinde eymenden ayrılmak annemlere daha zor geliyor.

aynı bızımde oyle gectı hıc bısey anlamadımm...kurbandı ettı derken geldı gectı..9 gun olaydı yaa benıde yol yoruyor zaten...

valla erzincanda çok sevdiğim bi arkadaşım vardı onu bile ziyarete gidemedm eymen hasta olmasın diyede evde oturdum ama iyi oldu ..

ev dinlenmesi yapmışsın işte ne güzel....eskı sayfaları gozden gecırıyorumda sen ıstanbulun neresınde oturmustun sumeyyee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…