2009 Eylül Anneleri

sabah tan sınav akedemı bırıktırmıstımm....sımdıde test kıtapı var aynı yayın onu alıcam baska almayı dusunmuyorumm...konu bılgım az onları tamamlıyım netten soruda cozerımm...

selam :)
ne aceleniz var derken ben de kalıverdim kızlar..
kazayla hamiş oldum, 22 eylül cumartesi öğrendim..
pazartesi test yaptırdım hastanede, keseyi gördük..
sadece reyyanım için üzüldüm azıcık, 3 dolsaydı keşke dedim...
sonra 28 ekimde kanamam başladı cuma günü...
akşamına pedde gördüm, o derece kanama yani... düşmüştü...
sonra pazartesi de doktora gittik, kan aldılar..
öğleden sonra sonuç göstermeye gittik ve kürtaja alındım...
sevinemeden edemeden düştü bebeğim...

kpss yolcularına kolay gelsin ben de çalışmaya başlıyorum inşallah...
kendinize iyi bakın kızlar...

çok geçmiş olsun . dünyada ekmeği olan korunsanda doğuyor.nasip olmayıncada elden bişey gelmiyor..

çoook geçmiş olsun...hakkınızda hayırlısı inşallah....kpss için hepimize başarılar ...

nasiilsiiniz kizlar
aylincim allah yardimcin olsun bolbol basarilar insallah iyi puan alirsin
sumeyyecim eymen pasa nasil oldu.benimkiside hasta oksuruyor usutmus yavrum
merve canim cok gecmis olsun rabbim ne verirse hayirlisini verirmis canim reyyana insallah ostedigin zamanda tekrara kardes yaparsin.
balbocegiiiiii(tuba)onemli olan eskiler degil topige sahip cikanlar canim eskilerden ben,husniye,aradada bahar ve gulcan geliyor ama sohbet herzaman koyu herzaman candan.

kizlarrrrrr dun hastanedeydim benim cadi donmemisdiya sezeryan olacagim icin 2saat gorusme yaptik ve ben belki doner umidiyle beklemeye karar veerdim eger doner ise normal yapicammmm insallah ama herseye ragmen 4prof 2jinekolok 2ebe2cocuk dr olacak dogum odamda offfffff bana sunduklari seceneklerde en mantiklisi bu geldiiii hayirlisiyla su 29kasim gelseydiiiiiiii....

merhaba birkaç gündür internetim yoktu hep sizi merak ettim egemene doğduğunda bir bebek almıştı annem ama oynamaz diye geri vermiştik bayramda onunla ilgilendi 1-2 gündür kardeşim bebek falan dediğimizde sürekli onunla ilgileniyo tepkileri çok farklılaştı onunla paylaşıyo yaptıklarını yanına oturtuyo besliyo oynuyo sizce kardeşiyle iletişimde faydası olur mu?

hg demetcimm...hadı bakalımm...29 kasımı iple çekiyoruzz.....:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
duruda hasta yaa doktora goturmedım ılacda vermedım bıktım artık yaa. cok sık sık hastalanıyor...tıp fakultesınden randevu almaya caşısıyorum olursa oraya goturcem cok endıselenıyorum ınsallah bıseyı yoktur ya...

haftasonu bauhause gittik ctesi eyüpteydik akşam ve tabi beşyüzvler falan filan alışveriş ev ihtiyaçları

hg nazanncımm...bende cumartesı aksamı starcty dıye bı alısverıs merkezıne gıttım...tırtıl vardı duruyu bındırcektım...neyse bırı egemn oglum dıye seslendı baktım kadın hamıle sarısın...ogluda senınkıne benzettım...acaba dedımm sonra duru ağladı esımde hadı hadı gıdelım deyınce gıttık...sen mıydın acaba dedımm..

eymen maşallah kayınvalidem diyor bu çocuk hasta değil niye telaşlandınız bende oğuna sor dedim yemediğim azar kalmadı çocuğu hasta ettin diye ama maşallah hiç bi sıkıntısı yok sadce acayp pişik olmuş anne acıyor diyo devamlı gece dönemiyor o kadar yani......
demet hakkında hayırlısı olsun sağ salim kucağına al ama inşllh normal olur.sezeryan ne yapsan ameliyat sonuçta.
nazan maşallah egemen umarım kardeşinedde aynen öyle ilgili davranır eymende bebek diye ölüyor.çok ağladığında komşunun bebeğini sevmeye gidiyoruz yoksa susmuyor şu ara kendiside bebek gibi yapıyor anne ben bebek diyor ellerini kendine çkiyor küçülüyor :16:

29 kasım az kalmış demet hadi hayırlısı bende yine normal istiyorum inşallah diyorum artık benimkide şuan ters bakalım döner diye umut ediyorum senin insiyatifine bırakmaları çok güzel çok şanslısın gerçekten burada yok öyle bişey beklemezler hatta sormazlar bile sürekli kabus görüyorum egemende hiç hatırlamıyorum bu bebekte çok endişeliyim nedense ve gerildim iyice kim ne dese batıyo hep erken doğurucam endilşesindeyim

kızlarr burada havalar cok soguk yaa...kar soğuğu bu olsa gerek...bızım kıza cıkısta ıclık almaya gıdıcem...fanıla dıyorlarya belkı o ıyı gelır onlar sıcak tutuyormus yaa..sızden kullanan varmı???

ben çok aradımda bulamadım onlardan bende içi havlu külotlu çorap aldım..aslında erkeklere iyi olmaz diyorlar ama napalım havalar soğuk

29 kasım az kalmış demet hadi hayırlısı bende yine normal istiyorum inşallah diyorum artık benimkide şuan ters bakalım döner diye umut ediyorum senin insiyatifine bırakmaları çok güzel çok şanslısın gerçekten burada yok öyle bişey beklemezler hatta sormazlar bile sürekli kabus görüyorum egemende hiç hatırlamıyorum bu bebekte çok endişeliyim nedense ve gerildim iyice kim ne dese batıyo hep erken doğurucam endilşesindeyim

ay canim aynen bende bunda endiseleniyorum iyi besleyemiyorum diye ve daha bircok sey ilk bebislerde rahatmissiz wallla...

eymen maşallah kayınvalidem diyor bu çocuk hasta değil niye telaşlandınız bende oğuna sor dedim yemediğim azar kalmadı çocuğu hasta ettin diye ama maşallah hiç bi sıkıntısı yok sadce acayp pişik olmuş anne acıyor diyo devamlı gece dönemiyor o kadar yani......
demet hakkında hayırlısı olsun sağ salim kucağına al ama inşllh normal olur.sezeryan ne yapsan ameliyat sonuçta.
nazan maşallah egemen umarım kardeşinedde aynen öyle ilgili davranır eymende bebek diye ölüyor.çok ağladığında komşunun bebeğini sevmeye gidiyoruz yoksa susmuyor şu ara kendiside bebek gibi yapıyor anne ben bebek diyor ellerini kendine çkiyor küçülüyor :16:
sumeyyeeeeee canim cocuk sana kardes sinyalini veriyor isdeeeeee daha ne bekliyorsunnnnnn:))))))))))))))

hg demetcimm...hadı bakalımm...29 kasımı iple çekiyoruzz.....:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
duruda hasta yaa doktora goturmedım ılacda vermedım bıktım artık yaa. cok sık sık hastalanıyor...tıp fakultesınden randevu almaya caşısıyorum olursa oraya goturcem cok endıselenıyorum ınsallah bıseyı yoktur ya...

:)))))))) bende canim
ya bende goturmeyecegimde ama 3 gun dr verdigi ilaclari flaln verdim yarin goturuyum diyorum neolur olmaz. virusde olabilir

kızlar gunaydınn....dun ıs cıkısı bır suru cıcı aldım kızıma...ama içlik bulamadımm...bu arada hangi iç çamaşırcıya gittiysem dediki küçük çocuklara pamuk alın çocuğu rahatsız eder yun olanı bende sımdı pamuk arıyom bulursam netten sipariş edicem...bu arada uykum var ...dün geç yattım randevu alabılmek ıcın nıhayetınde aldım cok sukur...yarın gıdıcez bakalım..ınsallah bıseyı yoktur yavrumun...

eymen emziği bıraktıktan sonra çok zor uyumaya başladı.gece11:30 da uyudu. normalde 10 olunca uyurdu.hatta dün kayınvalidem o kadar sinirlenmişki neredeyse gidip emzik alacaktım dedi

Back